isekuller.ee kirjutas:
Hetkel on vaikne kuid oleme liitumas osta.ee'ga mis tagab paraja pakikoguse iga kuu.
Pangaga tuleb end autentida ainult kulleritel ja just sellel põhjusel, et inimesele garantii anda.
Kasutajaleping ja ka isikuandmete leping on kooskõlas EV seadustega ja väga põhjalikud, serverid väga turvalised ja tänu autentimisele on võimalik pangast saada kullerite info.
Pakke on liikunud hetkel üle 200 ja ühtegi probleemi pole veel olnud. Pigem on just nii, et inimene usaldab eraisikut, kellelt saab ta numbri ja ka tema auto numbri, kui mingit tundmatut kullerfirmat. Meie puhul on võimalik anda hagi eraisiku vastu, firma puhul keda sa ikka süüdistad

Traditsiooniline kullerteenuste aeg saab läbi. Vaadake ushipi usas ntx. hinnad peavad tulema alla..
Terv,
Koit
Olete liituMAS? Kõlab nagu laskmanta looma naha elutoa seinale paigutamine? Aga kui tuleb eestisse sõda, siis ju ei ole ju liituNUD ja keegi ei osta enam sealt pakke mida saata.
Kust küljest on eraisiku kohtusse kaebamine lihtsam, kui firma? Suures firmas makstakse see pakike lõdva randmega pigem kinni, kui hakatakse mingit kohtukeissi mitu aastat ajama. Seega see väide eriti ei päde, et inimene saaks suurema kindlustunde.
Annate minu autonumbri? Millisel põhjusel? Samamoodi võiksid jagada kolmandatele isikutele mu kodust aadressi. Et kui autonumber olemas, pakk läinud sisi saab tulla omakohtukorras autoaknaid sisse lööma?
Mulle tundub just, et siin natuke tööd pigem tegemata jäetud..
Lõpetuseks: me EI OLE USA...