Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 16.01.2010 15:34 
Kasutaja avatar

Kui rikkumine on 100%,siis tuleks ikka oma suu nii kinni hoida,et vähe pole,siis pole pärast vaja haliseda,et rsk liiga palju väänati.Kobiseda võib siis kui kõik on 100% korras ja üritatakse lihtsalt nokkida.Minul on üldjuhul alati kõik korras olnud ja lihtsalt nokkimise eesmärgil kinnipeetud,alati olen suutnud neil suu kinni panna.Kõige naljakam juhus oli siis kui mendid ise räigelt liikluseeskirju rikkusid Türi kesklinnas Paide poolt tulles on vasakpööre keelatud,aga nemad tegid ikkagi selleks,et tulla kultuurimaja parki uurima kas sealne seltskond joob seal.Sai siis härraste käest küsitud,et miks nad liikluseeskirju rikuvad,vilkurid ju ei töödanud ja helisignaali ka polnud.Sellepeale ei osanud nad miskit öelda ja sõitsid lihtsalt minema.Pidevalt olen ka kohanud,et vaesed politseinikud ei suuda isegi esitule pirne osta ja sõidavad ühe tulega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2010 16:04 
Kasutaja avatar

mesamees kirjutas:
Kui rikkumine on 100%,siis tuleks ikka oma suu nii kinni hoida,et vähe pole,siis pole pärast vaja haliseda,et rsk liiga palju väänati.Kobiseda võib siis kui kõik on 100% korras ja üritatakse lihtsalt nokkida.Minul on üldjuhul alati kõik korras olnud ja lihtsalt nokkimise eesmärgil kinnipeetud,alati olen suutnud neil suu kinni panna.Kõige naljakam juhus oli siis kui mendid ise räigelt liikluseeskirju rikkusid Türi kesklinnas Paide poolt tulles on vasakpööre keelatud,aga nemad tegid ikkagi selleks,et tulla kultuurimaja parki uurima kas sealne seltskond joob seal.Sai siis härraste käest küsitud,et miks nad liikluseeskirju rikuvad,vilkurid ju ei töödanud ja helisignaali ka polnud.Sellepeale ei osanud nad miskit öelda ja sõitsid lihtsalt minema.Pidevalt olen ka kohanud,et vaesed politseinikud ei suuda isegi esitule pirne osta ja sõidavad ühe tulega.

kõvatamine.
pakun , et nad lihtsalt ei vaevunudki seal mingitele mudilastele midagi tõestama hakata.
kui keegi tavaline oss oma saaniga oleks seal vasak pöörde teinud oleksid jooksnud sa kindlasti teda sinna kinni püüdma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2010 19:04 

steve6 kirjutas:
Esimene kord - ülevaatus , kindlustus ,vahtralehed puudusid = 4000 .-.

Ouch, mul esimene kord polnud ülevaatust, kindlustust, vahtralehti ega ka turvavööd peal.. kontrolliti ainult juhiluba (dokumente polnud kaasas) ja lasti minema..
Teine kord, kui polnud ülevaatust, kindlustust ega vahtralehti.. Algul ähvardasid 3000 EEK-ga, aga pärast üsna pikka jutuajamist võisin veel ise ära ka sõita :D Detailidesse igaks juhuks ei lasku, oli kõvasti luiskamist ja nihverdamist. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2010 19:30 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru mis annab inimesele see kui saad mingi politseiniku pm v*ttu saata kui sulle asja pärast trahvi teeb? :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 00:47 

minul oli selline teema aastal 2009 27 veebruar
tulin siis töölt kodu poole ja kohalik vanemkonstaabel sõitis vastu.
ma kohe eest ära ukerdama nii igaks juhuks,tema siis keeras ka Konesko parklas ringi ja järgi.õnneks vilkureid peale ei pannud ega midagi
sain siis auto ilusasti ära pargitud Vao poe parklasse,kui konstaabel ka lõpuks kohale jõudis olin jõudnud hüpata kõrvalistuja istmele.alguses palus autost väljuda.siis küsis kes rooli.vastasin,et mina.siis küsis,et mida sa siis kõrval istujatoolil teed?suitsu:)
siis palus auto doke ja siis minu lube.autl puudus TÜV ja kindlustus ja minul load :D
lõpuks peale pikka pikka jutuajamist tegi mulle trahvi 1500kr lubade puudumise eest.ei mingit tüv ja kindlustuse eest.küsisin,et kas võin nüüd koju ära sõita,ültes,et mina ei taha sellist asja näha.selle peale vastasin,et ma ootan ära,kui te minema lähete.sellepeale muigas ja pani minema :)
iseenesest tore ja viisakas oli konstaabel kogu selle vältel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 02:56 
Kasutaja avatar

steve6 kirjutas:
Sain kahe nädala jooksul 3 korda trahvi

Esimene kord - ülevaatus , kindlustus ,vahtralehed puudusid = 4000 .-
Autoga edasi ei tohtinud sõita, kindlustus pikendust statoilis teha ei saanud, ei mäleta millepärast.
Peale 5 minutit ootamist sõitsin edasi.
Teine kord - Ülevaatus eest ei tehtud aga vahtralehtede eest küll , puhusin veel 0,01 promilli välja, härra politseinik tahtis mind peenestama hakata mille peale proua politseinik vihjas, et see reid on teistel eesmärkidel. = 900 .-
Kolmas ehk " jah on küll, mis siis " kord - Ülevaatus ja vahtralehed = 1800
Kõik trahvid tehti 2000 km raadiusega viru ringist

Ennem kui minult küsiti ,et kas raske on vahtralehtesi peale panna, nägin, et juht oli juba mu trahvi lõpetamas, peale " jah on küll, mis siis " ütlemist nägin kuidas 1200 sodis 1800.

Eesti kõige laiemast kohast 600-700 kilti lai, mida sa selle 2000km raadiusega mõtlesid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 02:59 

JAWAmees kirjutas:
steve6 kirjutas:

Autoga edasi ei tohtinud sõita, kindlustus pikendust statoilis teha ei saanud, ei mäleta millepärast.
Teine kord - Ülevaatus eest ei tehtud aga vahtralehtede eest küll , puhusin veel 0,01 promilli välja, härra politseinik tahtis mind peenestama hakata mille peale proua politseinik vihjas, et see reid on teistel eesmärkidel. = 900 .-

Ennem kui minult küsiti ,et kas raske on vahtralehtesi peale panna, nägin, et juht oli juba mu trahvi lõpetamas, peale " jah on küll, mis siis " ütlemist nägin kuidas 1200 sodis 1800.

Eesti kõige laiemast kohast 600-700 kilti lai, mida sa selle 2000km raadiusega mõtlesid?

ma arvan,et ta mõtles äkki 2000m :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 03:59 
Kasutaja avatar

Täna oli helsinkist välja mineval kiirteel hea juhus :D
kiirtee kahe rea vahel mingid t6kkepuud,passis siis eravärvides poliisi volvo seal,mul hea 110 sees,udukad+ xenonid põlevad :lol
kohe kipitasid järgi ja disko käis taga,m6tlesin et nahh,ehk ei pand minupärast p6lema neid tulukesi aknal,kipitas hea hoo sisse ja äkki kadus peeglite vaateväljast ära :? ,ootasin mis ma ootasin aga ei tulnud keegi mind kiusama enam,lootsin et teesulg ja värgid teel juba aga tutkit :D
seekord pääsesin vaid ehmatusega,xenonide kohta ei paistnud linnavahel olevad patrullid kah huvitatud olema,ei tea mis neil viga on :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 14:42 

Polnud küll siis veel politseiga seotud nad aga vast sobib siia teemasse.
Vennal oli 325 sedaan mis nägi edev välja ja hääl oli ka vastav. Sauga rinka ääres tulime paraja hooga ristmikult üksõhtu ja tolli-hiace võttis meid maha ja küsis, et mis moto autol on, vend ütles, et bens. seepeale öeldi, et tulgu autost välja ja võtame proovi. ?!
läksid auto tagaotsa juurde ja siis ametnik ütles, et kuule see ju bens - sõida edasi. No ja vend istus autosse ja lasi vist esimesed 3 käiku peeneks pm. kui ära läksime
No kui 325 häält dislaks peetakse siis ....
Ja kuulmisekontrolli peaks nad ka minema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 14:50 

äkki oleks siis viimane aeg midagi mootoriga ettevõtta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 14:56 

:D kapremonditud ja nurrub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 16:56 
Kasutaja avatar

Nokian kirjutas:
kiirtee kahe rea vahel mingid t6kkepuud,passis siis eravärvides poliisi volvo seal,mul hea 110 sees,udukad+ xenonid põlevad :lol
kohe kipitasid järgi ja disko käis taga,m6tlesin et nahh,ehk ei pand minupärast p6lema neid tulukesi aknal,kipitas hea hoo sisse ja äkki kadus peeglite vaateväljast ära :? ,ootasin mis ma ootasin aga ei tulnud keegi mind kiusama enam,lootsin et teesulg ja värgid teel juba aga tutkit :D
seekord pääsesin vaid ehmatusega,xenonide kohta ei paistnud linnavahel olevad patrullid kah huvitatud olema,ei tea mis neil viga on :beer

soomes ment eriti nende udukate jms pärat maha ei kisu keset kiirteed,nad seal rohkem kiirust mõõdavad. Siin teised reegild neil ilmelt väheke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 17:00 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
Nokian kirjutas:

soomes ment eriti nende udukate jms pärat maha ei kisu keset kiirteed,nad seal rohkem kiirust mõõdavad. Siin teised reegild neil ilmelt väheke.

Seda ma tean jah et udukad neid eriti ei huvita,seda ka linnapeal :beer
aga kiirust ma ei ületand,ilmselt siis ei meeldind neile mu lähituled 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 21:41 

JAWAmees kirjutas:
steve6 kirjutas:

Vabandust, mõtlesin jah 2000 m

Ja kes siin eespool midagi mainis halamisest

Ma ei tulnud küll enda arust siia halama vaid kirjutasin milline situatsioon mul oli.......

Härra politseinik küsis ilusit ja mina vastasin talle ilusti

Viimati muutis steve6, 18.01.2010 12:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 16:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Kõik ei ole päris must ja valge. Vinti üle keerata oskab muidugi igaüks, iseasi aga, kas sellest jääb normaalne mulje? Ma pakun, et enamus siinseid kasutajatepoolseid nö. "kõvamehe" lauseid ja vastuseid politseinikele on ülepaisutatud ja laivis polnud pooltki nii hüppavad.

Aga ehk püüaks nüüd jääda ikkagi teemasse.

Umx

P.S. Vabandan, et ei suuda siia midagi teemakohast lisada, kuna pole liikluspolitseiga viimasel ajal rohkem kokkupuudet olnud kui mõne reidi ajal puhumine.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis