Pole ammu enam siia kirjutanud, teeks veidi täiendust. Eelmine reede toimus see Savisaare vabastamisoperatsioon Tallinnas, millest kõikvõimalikud meediakanalid tuututasid, mõtlesin et ilmselt on seal ka midagi selle foorumi jaoks ja ei pidanud kahetsema, et fotokaga 2 tundi väljas lõdisesin

Esimese asjana hakkas silma see Superb:

Kui ma nüüd väga mööda ei pane, siis autos istus kõrvalistmel
Sirle Pai, nii et ilmselt tulihingelistel striitreisseritel tasub see number meelde jätta.
Teise asjana, ma ei tea nüüd kas varem kajastatud, aga tasub tähele panna ka valget Amarok'i:

Masina kõrval olev miilitsaonu vaatas kurja näoga ja kauaks sinna passima ei jäänud
Järgmisena on selline Pathfinder. Pead ei anna, et Politsei kasutuses on, saabus koos pommigrupi valge Transitiga, vb nende aparaat

Muus osas on juba vanast ajast tuttavad masinad:

Kusjuures ära pean märkima, et ükspäev nägin Mollerauto platsile keeramas 044 või 045MKY't, millel oli osa tehnikast juba maha kistud.

Siin ka see pommigrupi massin:

Pole eravärvides, aga mõned mersud ka Politsei käsutusse tekkinud, teravama pilguga kasutajad tunnevad ära, et tegelist on 4-veolise Vitoga

Ja siis, sama nädala ühel õhtul märkasin TTÜ parklas ühte sinist VW Caddyt. Kollaste vestidega kodanikud sees. Lähimal vaatlusel oli tegemist politseinikega ning armatuurlaual ka strobo olemas. Kuigi vaadati kurja näoga (ilmselt seepärast, et parkimine sooritatud oli hindele 2), siis ma lihtsalt ei saanud klõpsu tegemata jätta, seekord kahjuks küll telefoniga.

Ja siis veel viimasena nägin eelmine nädal täpselt sellist värvi uut Octavia Kombit, numbriga 983BJX, tehnika oli sees

Praeguseks kõik, turvalist liiklemist