Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 08:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 15.06.2011 20:45 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
ht99 kirjutas:
Järvevana tee peal mingi punane golf GTI, sõitis päris kiiresti, süstis mu tagant välja, ma lasin u 60-65 ja sõitis minust mööda nagu postist, aga selle shikaani juures politsei mõõtis kiirust, siis tüüp istus päris pikalt piduri peal. Vaatasin et politsei juba kõndis tee poole et ta maha tõmmata, aga tundus et ta sai lihtsalt ühe kurja käeviibutuse politseihärralt. Vedas sul gti juht, usun et sellise asja eest oleks load ära võetud, 50 alas u 90ga. :waah

Millal see juhtus? :D ega golf ei olnud numbriga 278XXX? :D

Ei vaadanud numbrimärki.
Eile kella 17.30 ajal vms. 17-18 vahel.

Vahtralehte polnud tagastagel? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2011 22:17 

Audi läbis ülevaatuse 0 veaga. :rokib Homsest liikluses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 00:34 
Kasutaja avatar

tervitaks Paroc3 numbriga honda omaniku suht ilma suunata manööverdamiste eest ja hea et ta peeglitesse "ka vaatab", kui ridu vahetab :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 01:03 
Kasutaja avatar

Midagi väga sitta,enne lugemist valmistuge vihaks kuna see otsus ajab enamus arvan kurjaks :err

Edit by Umx: Järgneval lingil on Õhtulehe artikkel sellest, et palkasid ei taheta tõsta.

http://ohtuleht.ee/431238

Edit2 by Umx: Ma hakkan Su ilma sisulise selgituseta postitusi edaspidi jõudumööda julmalt ära kustutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 01:09 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ümbriku palkasi see õnneks ei puuduta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 06:37 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ümbriku palkasi see õnneks ei puuduta.

Kas sina . nahk . saad . ümbriku palka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 08:44 
Kasutaja avatar

RS1800 XR3 kirjutas:
Midagi väga sitta,enne lugemist valmistuge vihaks kuna see otsus ajab enamus arvan kurjaks :err

http://ohtuleht.ee/431238

Et enamus saab miinimumpalka? Ma arvan et miinimumpalgaga ei ostaks endale väga autot ja oleks autofoorumis, seega vaevalt.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 14:06 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Tahaks vabandada sinise Peugeot 407 juhi ees, kellele ma täna kogematta ette keerasin Viru ringilt tulles ja Mere pst.-l.Keegi oli millalgi mul peegleid näppinud ja parempoolse pimeda nurga nii suureks tekitanud,et lihtsalt ei näinud sind.Vabandan veelkord ja tänan kiire reageeringu eest.Ise olin tumerohelise Mazda 626-ga.

Tundub et olin mina oma kroomvelgedega :D
Hetkel igapäev tahab keegi kusagilt sisse lennata, sellepärast panin 40 kõrgusega rehvid et saaks kiirelt tegutseda kui keegi ründab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 14:16 
Kasutaja avatar

hakkan täna Eesti poole liikuma prantsusmaal,käin hollanist ka läbi:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 14:50 
Kasutaja avatar

Oleks ka Rakveres siis majja sõitnud eile.. õnneks veojõukontroll päästis vist :D

Tervitused sellele vana volkari juhile, kes mulle eile tahtis Rakveres Arkna teel küljepealt hea lauluga sisse tulla.. vahet pole et tal peatee oli :kill
Ei saa aru sellistest tattidest, kes meelega üritavad autot maha kanda..

Hakkasin ristmikul tegema vasakpööret mul oli kohustus anda teed.. aga nägin, et jõuab vabalt ära keerata enne kui mööda peateed auto tuleb... aga kui juht mind nägi siis oli kohe kuulda, et vennike vahetas käigu alla ja vajutas lapatsi põhja (aken oli mul lahti) ..

Mina muidugi lükkasin kasti sport režiimi ning vajutasin ka pöördel pedaali põrandasse tänu millele sain vähemalt tema eest läbi.. aga tänu sellele minu kiirendusele võttis mul mõnusalt külje ette ja loetud sentimeetrid jäid puudu, et oleks parkinud end ühe otsaga vastu maja ning teise otsaga vastu tõkkepuud. Tundus, et traction control-ist oli ka seekord abi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 15:24 

KristoM kirjutas:
Oleks ka Rakveres siis majja sõitnud eile.. õnneks veojõukontroll päästis vist :D

Tervitused sellele vana volkari juhile, kes mulle eile tahtis Rakveres Arkna teel küljepealt hea lauluga sisse tulla.. vahet pole et tal peatee oli :kill
Ei saa aru sellistest tattidest, kes meelega üritavad autot maha kanda..

Hakkasin ristmikul tegema vasakpööret mul oli kohustus anda teed.. aga nägin, et jõuab vabalt ära keerata enne kui mööda peateed auto tuleb... aga kui juht mind nägi siis oli kohe kuulda, et vennike vahetas käigu alla ja vajutas lapatsi põhja (aken oli mul lahti) ..

Mina muidugi lükkasin kasti sport režiimi ning vajutasin ka pöördel pedaali põrandasse tänu millele sain vähemalt tema eest läbi.. aga tänu sellele minu kiirendusele võttis mul mõnusalt külje ette ja loetud sentimeetrid jäid puudu, et oleks parkinud end ühe otsaga vastu maja ning teise otsaga vastu tõkkepuud. Tundus, et traction control-ist oli ka seekord abi.

Mis teil Rakveres selle seina sõitmisega on ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 15:57 
Kasutaja avatar

Ei tea.. magnetid seinas vist..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 16:08 

ärgates hommikul leidsin telefonist vastamatta kõne... helistasin tagasi, ise megaunine ja poolmagades.. keegi mees ütles et keegi olevat tänanud mind hea töö eest, ning tal mulle kommikarp üle anda, et ehk saab homme kesklinnas kokku ja head vabapäeva...
jäin magama tagasi ja tunnikese pärast uuesti ärgates mötsin et misasja.. googeldasin nr ja selgus et kriminaalpolitsei vargusteosakonna mingi ull uurija vms... :uhoh suht wtf oli olla... helistasin siis tagasi et oot misasja sa ajasid mulle.. ma juba 5 aastat töötu 8) siis selgus et ajas nr sassi :kill ... tra ma sittusin täis end peaaegu, et misnüüd mulle veel pähe määritud, et mingi trikiga loodavad leida mind.. poleks esimene kord täiesti tundamatu asjaeest minna, istuda ülekuulamisel paar päeva.. ja siis kuulata vabandusejoru troppidelt uurijatelt.. erilised tyxxd olete kõik... tean küll et te siin istute suht tihti. ise näinud jaoskonnas uurijal streetrace lahti :rokib

mõtsin et teen siis ühiskonnale teene ja nokkisn rehvidest naelad välja :kill
aso ja tagabumper sai ka külge lõpuks, talvel juba sai eemaldatud teine.
0-nokkimist siiani, kuid tervet andis otsida ja eile sai see värvitud.
muide peotelgi rendist saab ideaalse värvikambri rentida omale.. panevad hoovi üles ka :hail
Vanal auto pold esibumperit poolaastat ning sellega võeti maha ca kümme korda, aga alati "just eile läks puruks, vöi ootan saksast laevapealt uut" ning rohkem ei nokitud...

E: ja no rakvere seinad,,, :hail :rokib
keegi nimekirja ja viiteid ei viitsi kuhugi teha vms.. saaks pikaks ajaks vast lugemist ja irnumist. asi legendaarne juba üleriigiliselt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 16:30 
Kasutaja avatar

taavihush kirjutas:
R-go kirjutas:
Tahaks vabandada sinise Peugeot 407 juhi ees, kellele ma täna kogematta ette keerasin Viru ringilt tulles ja Mere pst.-l.Keegi oli millalgi mul peegleid näppinud ja parempoolse pimeda nurga nii suureks tekitanud,et lihtsalt ei näinud sind.Vabandan veelkord ja tänan kiire reageeringu eest.Ise olin tumerohelise Mazda 626-ga.

Tundub et olin mina oma kroomvelgedega :D
Hetkel igapäev tahab keegi kusagilt sisse lennata, sellepärast panin 40 kõrgusega rehvid et saaks kiirelt tegutseda kui keegi ründab :D

Oot-oot kui sinine Peugeot ja 18" kroomvelg siis on su autol minu käest ostetud rehvid all. :)
Tundub ,et said hea pidamisega rehvid. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2011 16:53 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
ht99 kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
ht99 kirjutas:
Järvevana tee peal mingi punane golf GTI, sõitis päris kiiresti, süstis mu tagant välja, ma lasin u 60-65 ja sõitis minust mööda nagu postist, aga selle shikaani juures politsei mõõtis kiirust, siis tüüp istus päris pikalt piduri peal. Vaatasin et politsei juba kõndis tee poole et ta maha tõmmata, aga tundus et ta sai lihtsalt ühe kurja käeviibutuse politseihärralt. Vedas sul gti juht, usun et sellise asja eest oleks load ära võetud, 50 alas u 90ga. :waah

Millal see juhtus? :D ega golf ei olnud numbriga 278XXX? :D

Ei vaadanud numbrimärki.
Eile kella 17.30 ajal vms. 17-18 vahel.

Vahtralehte polnud tagastagel? :D

Krt seda mäletab, sind olid või?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis