AnvarV kirjutas:
Saajetsplj2t kirjutas:
remain kirjutas:
Kord aastas ju...elad üle ehk?
täpselt , kord aastas ainult ju, saaks aru, et igapäev mingi T*rapea läheks oma chopperiga tööle vms, ja paugutaks iga hommik seal niimodi:D
Ise elan samuti kutsekooli sissesõidu tee juures. Suvel on rahulik, aga see-eest kevad, sügis on piinarikkad.
Koolini on pea 300m sirget alleed ja muidugi rollerijunnidega tegelased peavad võtma sel teel viimast.
Vot need rollerijunnid peaks ära hävitama. Minu kogemused nendega ikka mitmekesised.
Kuna toas suvel palav hoisan aknad ikka lahti. Kui mingi auyto ja isehi valjem auto mööda paarutab siis pole hullj, aga kui roller siis on tahtmine kõrvad peast rebida ja naine ei kuule Pilvede all ka.
Eriti nõme on seik kus kõndisin pääsküla rabas radadel ja mingid rollerivennad tõmbasid küljre pealt nii möödsa, et kui ma oleks sama hetk valele poole astunud oleks ilmselt rollerijuhi laip leitud sealt hiljem. Tra, loodusrajal???????
Enamistel pole aimugi liiklusest ja on tattnokad. Eriti vihale ajab kui sõidan oma tänavas ja mingi vendntuleb sellise hooga rolleriga mööda kõnniteed vastu, et johhaidii ja siis paneb hüppega üle äärekivi sõidyteele. Nad on ohtlikud.
Ma juba vaikselt harrastan mängu "sihi rollerit"
tablet power