andres393 kirjutas:
dong kirjutas:
No siit näha, et soomes ei tasu töö ära tuleb hoopis mõtetult sõita ringi hoopis

Eesti orjad soomes ruulivad

Kas mitte kerge mitte rootsi minna tööle kus välistöölisi rohkem austatakse?

Ma Eestis ka rahul eluga tuleb kuus üle 1800euri kanti puhtalt raha sisse ja suht lihtsa töö eest. Eks teil välismaal töötajatel on palju õppida veel.

Parem õppiga IT tehnoloogiat ja saate ka eestis väga hästi teenida.

1800 euri on vähe ju palgana. Kui selle saaks kahe nädala eest siis oleks teine asi.
See, et sinusugused on soome abitöölisteks läinud, ei tähenda et ka mina + sajad teised inimesed seda on.
Kui eestis 1800 kätte saab siis on ju väga viis. See et Hr. Dong oskustöölisi ei austa ja promob ITImeeste helget tulevikku on muidugi teine teema.
Ise olen ka IT peal istun 9-17 tooli peal ja saan 800 brutos, ehk siis 10k vanas rahas kätte(olen siiski just alustanud töötamist). Pole just eriti kiita, aga kõik on suhteline. Elab kenasti ära ja tegelt jääb ülegi, aga midagi lubada endale küll ei saa. Kui mingi suurem väljaminek tuleks siis oleks probleem.
Hetkel on kasvamas nö IT põlvkond, st et 10 aasta pärast on ITImehi nii palju et vana palga juures ei saa jätkata ja nii need vajuvadki tavalise automehaaniku, ehitaja vms tasemele. Minu arvamus.