Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 17:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 16.01.2013 01:31 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
On kooli eksam ja on euroopa eriala kutseeksam,mina tegin viimase ja sain automaatselt kooli oma kah läbi.
Mingit riigi om ei ole-kooli oma kehtibki riigi piires,see paber mida ma üritan omandada loeb ka üle euroopa.

Kutsekvalifikatsiooni eksam siis ühesõnaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 02:37 
Kasutaja avatar

KristjanH kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
On kooli eksam ja on euroopa eriala kutseeksam,mina tegin viimase ja sain automaatselt kooli oma kah läbi.
Mingit riigi om ei ole-kooli oma kehtibki riigi piires,see paber mida ma üritan omandada loeb ka üle euroopa.

Kutsekvalifikatsiooni eksam siis ühesõnaga?

Fox nii kaua õppinud eriala ning ei tea mis eksami ära tegi? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 11:55 

Tsiteeri:
Kuidas see on nii et kui on lumesadu , siis inimesed ei oska sõita enam?

Mõned korrad olen pidanud 60km Tallinn-Pärnu maanteel sõitma autodega millel siledad rehvid tagasillal. Ja seda siis kui esimene lumi tuli maha. Jube narr on ikka 60ga uimerdada teistel jalus a no kiiremini ei saanud sest kohe hakkas vingerdama. Nüüd vähemalt katsun aru saada kui keegi samamoodi venib jalus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 12:04 
Kasutaja avatar

Juba suht ammustest aegadest on autodele külge leiutatud ohutuled.Neid võib sellistes situatsioonides täiesti legaalselt kasutada ;)
Kui inimene ei saa või ei julge lubatud sõidukiirusega sõita siis oleks üsna mõistlik sellest teistele teada anda ja organiseerida, et teised temast ohutult mööduda saaks.
Täna hommikul pidin jälle sõitma 90-ne alas 70-ga kuna mingi tegelane ei julgenud kiiremini sõita ja siis ta hoidis muidugi mingi rekka ninaga sellist pikkivahet kuhu oleks kaks lõõtsaga bussi mahtunud.Vastutulevatel autodel kahjuks nii pikad pikivahed puudusid nii, et ka möödumine oli võimatu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 13:09 
Eliit
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Juba suht ammustest aegadest on autodele külge leiutatud ohutuled.Neid võib sellistes situatsioonides täiesti legaalselt kasutada ;)
Kui inimene ei saa või ei julge lubatud sõidukiirusega sõita siis oleks üsna mõistlik sellest teistele teada anda ja organiseerida, et teised temast ohutult mööduda saaks.
Täna hommikul pidin jälle sõitma 90-ne alas 70-ga kuna mingi tegelane ei julgenud kiiremini sõita ja siis ta hoidis muidugi mingi rekka ninaga sellist pikkivahet kuhu oleks kaks lõõtsaga bussi mahtunud.Vastutulevatel autodel kahjuks nii pikad pikivahed puudusid nii, et ka möödumine oli võimatu.

Need ohutuled on ka siuksed 50/50 asjad. Oli ükskord juhus, kus üks uimerdas siis nende ohukatega ees ja vihma sadas ja pime oli ka veel. Proovi siis vaadata, kas vastu tuleb kedagi, kui see suunatuli sul koguaeg näkku vilgub...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 13:35 
Kasutaja avatar

Eeldan et see "rekkanina" on ilma poolhaaketa sadulveok, vbolla on too on ebastabiilsem, tavaliselt on mingi jama kui rekkad alla 90 sõidavad. Igatahes käitus minu meelest too 70 nega sõitja õieti, 70 nd ei ole nii väike kiirus. Praegu pole Tln Narvakalgi 110+ sõitjaid kellega võrreldes too 70 nega sõitja liiga järsku välja ilmub. Ja kuna ta rekkast maha ei jäänud, sõitis järelikult ka too 70 nega. Ega rekkast ja tollest sõidukast korraga poleks lihtsam mööda saada olnud, kui too sõidukas oleks mingit kümne meetrist pikivahet hoidnud.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 13:57 
Kasutaja avatar

Lasin täna omegal mootori õli ja filtri ära vahetada ning palusin esisillale ka pilgu peale heita et mis olukorras see on, täitsa tip top korras on :rokib. 2aastat sellega ringi vuranud ja ainuke omanik eestis(sveitsist toodud)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 14:03 
Kasutaja avatar

Kuradi hot ei tööta ikka veel. Tuleb hakata teenust vahetama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 14:09 
Kasutaja avatar

elion ju lükkab järjest aega edasi. eile õhtul lubati kella 9-ks korda saada õhtu. Täna hommikul terevisioonis üeldi kella 8-ks hommikul telekad ja serverid kella 9-ks. kunagi ütlesid, et kella 12 kõik jonksus jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 14:22 
Kasutaja avatar

Noniii.... Täna läksin hommikul enne kooli minekut tankima. Läksin Neste automaattanklasse ja seal ees ajasid asju 2 vene rahvusest keskealist vuntsi. Ei saanud nad siis aru kuidas see automaat töötab kui kaartiga maksta ja kui lõpuks asja toimima said, ei lasknud üks vend mind automaadi juurde, et ma raha sisse saaks panna ( arvas vist, et nemad tangivad ja muidu võib midagi valesti minna kui mina enda raha lähen sisestama). Ajasid nad seal oma asjad ära ja siis panid kaarti uuesti sisse ja võtis uuesti välja ja jumal tänatud põrutasid minema enda Peugeot Partneriga. Kui ma lõpuks raha sain hakkaa sisestama märkasin, et ees on vene keelsed tekstid ja nooled. Aru ma ei saanud mis seal kirjas oli aga ära ma jagasin et pmst oli ees tankuri valik kas "Tankur 4" või "Tankur 5". Pmst oleks saanud paagi täis lasta venkude arvelt, aga ma ei muutunud nendesuguseks pätiks ja võtsin ikkagi enda raha eest kütust. Hiljem läbi mõeldes hakkas ikka kipitama, et oleks kasvõi kümme liitrit võind sisse lasta, kes seda ikka tähele oleks pannud? :D Aga jh selline mõistulugu siis Kopli lähedalt tanklas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 14:30 

regasin ennast kahele gümnaasiumi riigieksamile. tuli mõte, et teeks veel. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 19:40 
Kasutaja avatar

Elioni naljatilgad, vähe sellest et pildi ära võtsid eile oli vaja veel nüüd mingi teada ka ekraanile kuvada. Ehk siis sama mis juba ennem meedias kisatud, et järelvaatamine ja 8 filmi tasuta. Tore on muidugi see, et ma salvestan nii mõndagi saadet oma vahenditega, ehk Elioni boksist on meelespead pandud ja oma kõvakettaga seade salvestab neid. Tore oleks muidugi mõne filmi ajal selline teade saada. Tegelt just 10min varem üks salvestus lõppes, aga need osad mul õnneks juba olemas, ajan paari puuduolevat taga, aga kuna TV6 näitab nagu jumal juhatab, siis tuleb igaks juhuks salvestada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 19:44 

Täiesti normaalne nendepoolne käitumine ju. Nende asi on teada anda oma kompensatsioonidest ja vabandada..."OK" nuppu ka eriti raske vajutada ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 20:14 
Kasutaja avatar

OK nuppu pole raske jah vajutada, aga kas sa tahaks enda kogusse salvestatud filmile mingit lillat lätakat? Eriti kui sa ise kodus pole, siis on terve film seda lätakat täis. RAS1000 skandaali ajal said küll mingi päevaga kirja saadetud kui Pealtnägijast läbi käis. Seal ka halavad ja süüdistavad Pealtnägijat, kuidas nad seadust rikuvad jne. Ja nagu pealtnägijas ju kuulda siis Elion ähvardas enne saadet neid ka. Eile ole Elioni aasta ütleks.
Aga noh vähemalt nüüd teada kust Estonian Airi raha saab, kõik Elion/EA-sse kirjutama, et tahtsid just eile/täna EA-s bronni teha. Üle miljoni kaebusega peaks juba EA üksjagu raha nõuda saama :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2013 21:50 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
OK nuppu pole raske jah vajutada, aga kas sa tahaks enda kogusse salvestatud filmile mingit lillat lätakat? Eriti kui sa ise kodus pole, siis on terve film seda lätakat täis. RAS1000 skandaali ajal said küll mingi päevaga kirja saadetud kui Pealtnägijast läbi käis. Seal ka halavad ja süüdistavad Pealtnägijat, kuidas nad seadust rikuvad jne. Ja nagu pealtnägijas ju kuulda siis Elion ähvardas enne saadet neid ka. Eile ole Elioni aasta ütleks.
Aga noh vähemalt nüüd teada kust Estonian Airi raha saab, kõik Elion/EA-sse kirjutama, et tahtsid just eile/täna EA-s bronni teha. Üle miljoni kaebusega peaks juba EA üksjagu raha nõuda saama :).

Kui nüüd eriti vandenõuteoreetikuks minna, siis huvitav, et elioni jamad sattusid ka tänase päeva peale, mil tuleb uus osa pealtnägijast. :D

Igaljuhul huvitab mind pigem see, et kuidas äriklientidele see asi hüvitatakse. Meilivahetus oli päris pikalt häiritud. Praegu VIST on korras, ei saagi täpselt aru. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis