Olles viimasel ajal tihedamalt istunud erinevates usa autodes, eriti cadillacides(vanemad, mitte uued mis natuke euroopalikumaks muutunud), 97 Devilles siis terve viimase nädalavahetuse jutti veetnud, ei taha kuidagi üldse enam euroopla ega jaapani autodes istuda. Toyota Avensis ja Audi A4 näituseks tunduvad nüüd nagu pisikesed puupinkidega puurid kus ennast liigutada üldse ei mahu. Ja ometigi olen ma keskmist kasvu.
Kirutakse neid ameerika interjööre nii mis koliseb aga aru ma ei saa mis neil siis nii viga on nüüd. Pole jah teab mis ülim kvaliteet aga üleüldine hubasus ja ruumikus tekitab kuidagi mõnusa koduse tunde. Ja no nii mõnusad istmed et mul kodus diivani peal pole ka nii mugav. 2000+ aasta autode kohta ei oska jah nüüd väga kiidusõnu jagada(2007+ oli areng tegelt silmnähtav ja nüüd 2010-2012 jne täiesti uued autod on juba minu meelest väga tegijad, vaadake näiteks uut 300 SRT8 või Mustangi sisu)
Vb olen ma ainuke siin kes just armastab seda pehmet õõtsuvat vedrustust. Räägitakse et jäädakse merehaigeks, aga ma ei saa nüüd aru kumb siis rohkem merehaigeks teeb: kas auklikul teel rahulik õõtsumine ja kurvides kerge vajumine usaka poolt või isegi sileda tee peal meeletu rappumine ja loopimine ja kurvides vähem vajumine teiste autode poolt. Nojah kui eesmärk on kiiresti sõita siis on juba teine lugu. Sellega seoses: no kurat kus usa V8 pöördemoment juba madalast otsast on mõnus
Ja kõigele lisaks see et eurooplaste ja jaapanlastega sõit tundub kuidagi väga emotsioonitu. Lausa masendav.
(asi on puhtalt minu arvamus autodest mitte tüli üles kiskuda, võite mulle rahumeeli vastata, väike diskussioon ei tee kunagi paha. Aga minu postitus ei ole loodud kedagi vihale ajama)