Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 07:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 14.07.2012 10:55 
Kasutaja avatar

Nissan puke... kas disainer oli puhkusel siis, kui see auto valmis tehti?
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 10:58 

Diidzeile +1, mõni istub nii uhke näoga sellises peletises, et anna või otsad. Selles mõttes, et tegu pole 1000 eurise autoga kus valik on piiratud vaid see on ju vabatahtlikult valitud endale sõitmiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 11:28 
Kasutaja avatar

mj6u kirjutas:
E36 / 46 compact. Kohutav auto lihtsalt.

Kas just e36 nii väga jube on, aga e46 on küll uskumatult sitasti välja kukkunud :D
Endal just e36 compact m-pakett igapäevasõiduk:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 11:32 

Ma arvan, et tal läks sassi ning e36-t siiski ei mõelnud. See e46 compact on nilbe küll. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 12:31 

Olles viimasel ajal tihedamalt istunud erinevates usa autodes, eriti cadillacides(vanemad, mitte uued mis natuke euroopalikumaks muutunud), 97 Devilles siis terve viimase nädalavahetuse jutti veetnud, ei taha kuidagi üldse enam euroopla ega jaapani autodes istuda. Toyota Avensis ja Audi A4 näituseks tunduvad nüüd nagu pisikesed puupinkidega puurid kus ennast liigutada üldse ei mahu. Ja ometigi olen ma keskmist kasvu.

Kirutakse neid ameerika interjööre nii mis koliseb aga aru ma ei saa mis neil siis nii viga on nüüd. Pole jah teab mis ülim kvaliteet aga üleüldine hubasus ja ruumikus tekitab kuidagi mõnusa koduse tunde. Ja no nii mõnusad istmed et mul kodus diivani peal pole ka nii mugav. 2000+ aasta autode kohta ei oska jah nüüd väga kiidusõnu jagada(2007+ oli areng tegelt silmnähtav ja nüüd 2010-2012 jne täiesti uued autod on juba minu meelest väga tegijad, vaadake näiteks uut 300 SRT8 või Mustangi sisu)

Vb olen ma ainuke siin kes just armastab seda pehmet õõtsuvat vedrustust. Räägitakse et jäädakse merehaigeks, aga ma ei saa nüüd aru kumb siis rohkem merehaigeks teeb: kas auklikul teel rahulik õõtsumine ja kurvides kerge vajumine usaka poolt või isegi sileda tee peal meeletu rappumine ja loopimine ja kurvides vähem vajumine teiste autode poolt. Nojah kui eesmärk on kiiresti sõita siis on juba teine lugu. Sellega seoses: no kurat kus usa V8 pöördemoment juba madalast otsast on mõnus 8)

Ja kõigele lisaks see et eurooplaste ja jaapanlastega sõit tundub kuidagi väga emotsioonitu. Lausa masendav.

(asi on puhtalt minu arvamus autodest mitte tüli üles kiskuda, võite mulle rahumeeli vastata, väike diskussioon ei tee kunagi paha. Aga minu postitus ei ole loodud kedagi vihale ajama)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 12:46 

Ma arvan, et inimesele hakkab see auto meeldima, mida omavad kas vanemad või sõbrad, ühesõnaga millega puutud tihti kokku ning oled veel hingelt õrn ja kuulad isukalt teiste arvamusi ala need kelle usakad need on, räägivad, et see on kõige õigem pill ning ülejäänud on ebamugavad ja mõttetud autod. Kõigiga saab ju tegelikult sõita a-b edukalt kui tehnika toimib. Mul pole kahjuks sellist konkreetset marki mida ma rämedalt austaks ning kiidaks, et vohh see on õige masin ning ülejäänud võib kaalule viia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 13:02 

Tanel kirjutas:
Mu tädil on mingi 2005 aasta 1,6 74kw audi A3. Mitte kunagi ei ostaks endale. Juba toona ahastasin kui jabura auto endale 250 000 krooni eest soetada saab.. :D

Unustasin lisada, et autoelu alguses. :D Siis kui pole veel isegi kindel mis meeldib ja mis mitte. Aga noh, eks mõni on selline ka, et leiab mingi sportauto pildi, kleebib seinale ja unistab. Endal vähemalt oli nii, et peres oli volvo ja olin tulihingeline volvo fänn. :D Vaidlesin paljudega, et võite bmw sooja kohta pista. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 13:17 

Olen siiani mitu korda ostnud ainult kahe margi toodangut, Ford ja Pontiac.

Land Rover'i peale võiksin ka tulevikus mõelda, kui vajadus tekib.

Et siis USA ja UK toodang istub mulle (vaatasin just hiljuti inglise "sportautot" MG MGF).

BMW, Mercedes-Benz ja Volvo jäävad edaspidi minu nimekirjast välja.

Ei ole omanud mitte üht jaapani autot, hetkel ei tõmba ka sinnapoole, kuid ei oska lubada, et endale kunagi ei osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 13:35 
Kasutaja avatar

See tglt raske teema et mis autot ei ostaks :D Elus võivad prioriteedid muutuda kergelt.

Muidugi suht inetud autod on

BMW X3
Nissan Puke

ja kõige jubedam auto

Chrysler PT Cruiser :kill

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2012 14:04 

Harri_K kirjutas:
Ma arvan, et inimesele hakkab see auto meeldima, mida omavad kas vanemad või sõbrad, ühesõnaga millega puutud tihti kokku ning oled veel hingelt õrn ja kuulad isukalt teiste arvamusi ala need kelle usakad need on, räägivad, et see on kõige õigem pill ning ülejäänud on ebamugavad ja mõttetud autod. Kõigiga saab ju tegelikult sõita a-b edukalt kui tehnika toimib. Mul pole kahjuks sellist konkreetset marki mida ma rämedalt austaks ning kiidaks, et vohh see on õige masin ning ülejäänud võib kaalule viia.

Kusjuures ei puutu tihti kokku. Suguvõsas ja sõpruskonnas ei austa eriti keegi usarauda seega olen eluaeg muu kraamiga kokku puutund. Üksainus sõber tegeleb Cadillacidega ja tema kaudu olen selle pisiku saanud. Iga kord kui mõnel üritusel/kruiisil käia saab on see kustumatu elamus. Kõik muu maailma autod on pärast seda tundunud pigem masendavalt tuimad tarbeesemed, erandeid on vähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2012 22:16 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Diidzeile +1, mõni istub nii uhke näoga sellises peletises, et anna või otsad. Selles mõttes, et tegu pole 1000 eurise autoga kus valik on piiratud vaid see on ju vabatahtlikult valitud endale sõitmiseks.

Ma pole küll ise proovind, aga seda Puket saab 190hp turbokone ja neliveoga - sellises konfiguratsioonis võib ta jumala fun auto sõita olla. Ja seest, kus Sa ise seda autot sõidu ajal näed, näeb ta täitsa enam-vähem välja.

Ja mina näiteks Juke-R võtaks küll hoobilt, kui võimalus oleks. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 11:04 
Kasutaja avatar

niikaua kui siks on sama kallid kui mõni lääne auto siis ei osta ma endale kunagi siksi.

nii julm pill on lihtsalt :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 14:11 

Kia Picanto

Pilt

Sõita sain, aga ei saa aru inimestest, kes selle eest on nõus raha välja käima.. :D
Roolivõimu pole, 1.0 mootor..jube.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2012 17:18 
Kasutaja avatar

Ma ei ostaks endale iialgi audi R8t, sest ma kavatsengi vaeseks jääda.

Ford A-d ka ei ostaks, hinna ja omaduste suhe on liiga absurdne, mulle kõlbaks replika küll. Aga sigailus on muidugi :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2012 11:34 
Oopelit enam näha ei taha, paar aastat tagasi sai müüdud tigra mis 100m sõitis ja siis välja suri. Ostja avastas vea ostma tulles kuid ostis sellegipoolest esialgse turuhinnaga ära. Lihtsalt nii äge väliselt tuunitud masin oli ja tüdruk tal käskis, vahet pole et ei sõida ja lubas kasvõi ise treilaga järgi tulla! :D

Üles

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis