isekuller.ee kirjutas:
Vabandan, kuid ma lihtsalt pean ära mainima, et tänapäeval on olemas selline mugav ja kergesti kaasaskantav, ühiskonnas ekstreemselt populaarne traadita sidepidamise vahend nagu mobiiltelefon, millega saab juba sõitu alustades paki saajale helistada, et ei oleks asjata tiirutamist.
Kogemus näitab, et tullakse vastu ja kuna inimesed Suhtlevad omavahel, on kogu protsess väga sujuv.
Ja millise garantii see annab? Ja kui saadki ta sõidu alguses juba toru otsa, ei tähenda, et ta sulel sobival ajal olemas on.
Lisaks väärib kindlasti mainimist ka mu oma kogemus. Kuna toimetan ka veits sellisel alal, kus telefonitsi tuleb kohtumisi kokku leppida, siis on VÄGA sage olukord, kus inimene kirjutab meili ja lubab kohal olla. Ka telefonis kinnitab seda. 5 minti enne kohale jõudmist helistades, et õu hakka õue tulema, on variant 1) midagi kiireloomulist on ette tulnud ja ei saa enne 1-2h liikuda. Variant 2) ei kuule telefoni (või on hääletule jäänud), variant 3) aku tühi ja ta ei saagi teada, et helistatud on.
Olen sellega nii kuradi palju kokku puutunud, et vahest ajab ikka si*a nii ventikasse. Mngeid garantiisi POLE ka mobiiltelefoniajastul.
Samuti tean paljusi inimesi, kes telefonile ei vasta (ei kuule, ei näe, ei tea) aga samas nii kui kirjutad fb-s erasõnumi, vastavad koheselt. My ass ,need telefonid.
Sa võid julgesti debateerida edasi kui soovid.