Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.08.2025 06:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 15.01.2011 12:29 

Mina olen juba ammu loobunud ööklubidest. Muusika on s i t t ja kuumad pruunid välismaalased ning kohalikud ülejoonud ässad rikuvad igasuguse klubi tuju ära. Üldiselt ma vihkan üldse klubisid - mingi tolgused tömblevad (tantsivad vist) ja on enda arvates räigelt kõvad naistemehed. höörudes kõike mis liigub. Ühesõnaga Eesti klubikultuur on täielik saast. Kõige kõvemad vennad on liibuvate särkide, pöidla jämeduse hõbe(hõbetatud)ketiga tsehvid, kes on emalt 100 krooni (6 euri) küsinud ja pummeldavad ning on maailma nabad. Vabal ajal tärisevad oma golf 3 ringi ja nuiavad bensuraha kodus. Kõige haigem koht on Prive, pimedas on näha ainult valgeid täppe ning kiimaseid blondiine, kes nende tumedate mugridega sahmerdavad. Miks neegrid (tohib veel nii öelda nende kohta?) üldse tasuta Privesse sisse saavad? Mingid vipid on vä? Miks nad üldse ronivad siia?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 12:34 

Sa pole milleski ilma jäänud, väike higihaisune kuut. Ise ka rohkem kõrtsis õllejooja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 12:44 

Hollywoodi ees toimub tõeline elu, mis sinna sisse ronida
http://www.reporter.ee/2009/11/21/tanav ... ehe-vastu/
http://www.reporter.ee/2009/12/13/napsi ... antsupidu/
http://www.reporter.ee/2010/02/27/vanad ... klubi-ees/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 13:54 
Kasutaja avatar

maja ees üritataks praegu üht autot käima saada- tibi lappab manuaali ja tüüp kratsib kapoti all kukalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 15:21 
Kasutaja avatar

O_o kirjutas:
Arvestades et 1,6l mootoriga sõitmise tulemus on siin:
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/1 ... 533b6f.jpg

siis pakus 1,8-2.0l.

Selle peale meenus kohe see:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 15:28 
Eliit

Sirgel teel ikka nii ei teeks :D Ja Tann sõimab mind pubekaks kuna ma lõhun oma Sierrat meelega.. Kuigi ma sõitsin ainult tiiva kergelt mölki ja sedagi 180kraadises kurvis või kuidas öeldagi.. tagasipööre väga väga pikalt 30kmh ning ehmatusest tingitud järsust pidurdusest et mitte veoautole sabaalla sõita..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 16:00 

Ega kellegi tuttav juhuslikult ei oma mitsu Eclipset, punast värvi ja see vanem kere, 93 vms aasta.
Reg numbriga 320 ATT

Kui jah, siis öelge talle edasi, et ta on ikka aasta idioot 2011 .. Krt, inimesed oskavad isegi mälus peaga autosid paremini parkida, kui see ohmoon.. :kill
Kui õhtuks ka see peldik korralikult pargitud ei saa, tuleb nöör järgi panna ja see tuimalt ära lohistada. :twisted:

edit: Paar pilti ka idikast. (Oleks siis vähemalt auto, millega laiata..)
Pilt

Pilt

Viimati muutis Hydration, 15.01.2011 16:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 16:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ennast ausalt ei liigutaks kui selle punase auto asemel oleks mingi teine või niiöelda siis uhkem kui ta veel segab.
Antud olukorrast pildil ei tea nagu midagi ,et kas masin ajutiselt ,kiirkorras maja ette tuisanud olgugi ,et pole raske korraketselt parkida ustavasti.Pildil näha ,et ruumi hetkel oli aga jah.
Ku iantud olukorrast veel mõelda ja seda sügavamalt tehes siis endale oleks mõjunud asi vist veel hullemini kui selle masian asemel olnuks mingi uhkem.Kui masina omanik teeb järeldusi masinate järgi ja selle ei mõtle ,et tema masinast uhkem masin võib olla vastasel ,et mis siis saab.
Rääkimata sellest kui mõni võõr tööline tuleb kätega vehkima või suud avama.

Viimati muutis oopc, 15.01.2011 16:26, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 16:24 
Eliit

Ma kutsuks sõbrad 2 autoga külla õlut jooma ning pargiks selle klouni kinni.. Homme parandaks veel sõpradega pead õhtuni.. :D Olen selline õel lihtsalt. Siin mul majaees samamoodi pargitakse nii kuidas jumal juhatab, ühistuga oli veel kokulepe, et igaüks roogib oma koha puhtaks ja teine ei tohi sinna parkida aga läks niii nagu alati.. Mina ei läinudki selle kampaaniaga kaasa ning parkisin nii kuidas sain kuni lõppkokkuvõttes pidin aegajalt KOGU maja parklasse sissesõidu kinni parkima..

Viimati muutis Iff, 15.01.2011 16:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 16:27 

Auto pargiti sinna eile õhtul, ning täna on kell pool neli päeval, ning pole seda liigutatud.

Ja mida sa oopk selle võõrtöölise all silmas pidasid? Jäi veidikene arusaamatuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 16:30 

Küsimus suurele ringile(parkimisdebiilikutele) Mis hinnaklassist hakkab auto, millega on vaja "Laiata" ja risti parkida. Ja miks see sel juhul rohkem õigustatud on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 16:32 

Striitreissär kirjutas:
Küsimus suurele ringile(parkimisdebiilikutele) Mis hinnaklassist hakkab auto, millega on vaja "Laiata" ja risti parkida. Ja miks see sel juhul rohkem õigustatud on?

(See osa mu postitusest oli mõeldud siiski huumoriga)
Vahet ei ole, veab su tagumenti mõni uuem S klassi MB või sõidad saa aastast mine m*nni fordi rondiga.. Kui sa ikka joonte vahele parkida ei suuda, siis oled sa debiilik, ning midagi on su vanemat su tegemisel tegematta jätnud..(Ehk olidki sellisel juhul ootamatu ja juhuslik laps) ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 17:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mul olnud lihtsalt mõned juhtumid kus on tegelane kes võõrsil tööl ning naine sõidab norm masinaga eestis ja siis oli mees ka eestis ning koos naisega tulid niiöelda SELVERIST ja parkis just sel hetkel kohta kus ma olin omajagu aega veetnud lund rookides ,parkimis kohtade tarvis omale .Ning siis jäi endale ka mulje kui üleolevast käitumsiest kuid lõpptulemus oli selline nagu pidanuks algupäraselt juba olema aga ikkagi ebameeldiv juhtum ja ise ka selle tõttu närvis mis pole ju ka tore.
Kaks olukorda veel meeles .Üks oli vist kas paldiski mnt,sõle ristis olevas statoili tanklas või oli rocca statoilis ,igatahes ka mingid tiblad masinatega ristis platsipeal,kakod katusel ja määgivad omavahel samas jõllitades ümbritsevat aga antud juhul nad siiski olid häirivad kuigi saanuks ka mööda aga siiski no minge mulisega mujal,parkige masiand ära jne.Aga seal nagu teeseldud olukord ,masinad risti ,rästi liigeldavas kohas ,mõnel ohukad põlevad,kakaod katusel ,tümakas ,no mind ei koti ,hängige nõnda ,et teisi ei puuduta see.Siis sai näts passitud ja siis singna antud ,seejärel liikumist ei toimiunud ning lähemale sõidetud ja öeldud no sto ja s,,,tapeadega tõtt vaadatud.Ma ei mäleta kas siis olukord muutus või kakerdasin kuidagi mööda aga selline pull igatahes.
Kolmas olukord oli sõle säästuka parklas kus üks oli oma uuema jaapani jeebi pannud joonte keskele ja tol hetkel väga ruumi pold ka ,sest olin suurema kuudiga ja sai selle ette pargitud ,oodates ,et rahavs poest saabub varsti kuid vend oli hoopis autos ja siis mõne aja pärast piilus ukse vahelt ning siis sai seletatud.Et ta olevat juba mitu korda masina külgi värvinud jne pla pla,võibolla tõsi.Vend oli teglt vatt ja midagi vist jahus eesti keeles isegi või mitte kuidagi tekkis olukord et vaatasin ok pohhui ja nõnda talle ka ütlesin
Kui ta arvab ,et ta nõnda suudab masinat hoida see ta omaasi ,sest mõni vend minu asemel võinuks tal kogu masina ära rikkuda äkki selle pulli tegemise tõttu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 17:21 

Kõige lihtsam... helistad menti... ütled auto numbri ja ütled, et parkis sind kinni ning sa ei pääse oma autoga liikuma ("ää...auto seisab risti üle mitme koha" jutu puhul nad omanikule ei helista ja saadavad sind läbi lillede pimedasse kohta). Kui omanik õue tuleb siis ütled talle paar kurja sõna. Kui omanik õue ei tule siis pargi teda ennast lihtsalt niimoodi kinni, et tal kuskile minna pole (eelnevalt veendu, et poleks märke mis reguleerivad parkimiskorda ja et poleks märki mis teisaldada lubab). Kui nüüd selle mitsu omanik on piisavalt tark siis ta helistab ise menti ja siis ment helistab sulle ja sa saad temaga ikkagi kohtuda ja paar kurja sõna öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 18:37 

Äkki oleks lihtsam siis enda autoga sirgeks lükata auto :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis