zum-zum-zummuti kirjutas:
mis viisakusest siin räägitakse? kui parkla kohti pole kinnitatud, siis võivad kõik parkida sinna kuhu mahuvad. see, et keegi "kuulutab" mingi nurga enda omaks ühiskasutataval pinnal, ei maksa midagi, seda enam kui auto on seal vaid mõnel päeval kuus. jah, viisakas on sinna mitte parkida kui ruumi on, sellega olen nõus.
mida siis järgmiseks? mingi vend pühib need ülejäänud kohad puhtaks, tõstab rehvid ette ja siis kõik viisakuse etalonid jätavad oma autod selveri parklasse? või mõni otsustab, et tema korruse trepikoja osa tuleb läbida ainult vahetusjalanõudega kuna ta igapäev puhastab seda?
+1
Mu maja ühistu lahendas eelmine aasta selle bronnimise asja nii ära, et kutsus saha, kes kõik lume ja vineeritükid parklast minema lükkas

Ja ma ei saa nt aru, mis õigus on inimestel oma koht suvel kinni panna? Talvel veel saan aru, et okei, nägi vaeva ja.. aga mul nt naabermaja ees paneb üks vasja iga kord 2 torbikut püsti kui minema läheb.. Või siis mu enda maja ette tekkis suvel mingi invakoht, kuigi härral pole pealtnäha miskit viga.. Tundub olevat täitsa ise võõbatud, sest see sinine on mingi naljakat tooni ja kõver ka veel.

Õnneks need pole mu trepikoja ees, niiet see väga mind ei torgi..