Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:49 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
HP= Hale Pask

Suutis kustutada kõik mu failid ja andmed ja viskas kirja Starting windows first time... :) :) :) :) :)
..Ma hakkan jooma kohe vist

Ära veel ärevusse sattu. Tihtipeale on ka võimalik sellistel juhtudel andmeid taastada, kui sa veel midagi üle kirjutanud ei ole.
Mis ma soovitaks, oleks ubuntu liveCD + mälupulk mille peale andmeid tõmmata. Kui ise väga ei ei taju, siis mõni patsiga sõber äkki :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:51 

neG kirjutas:
remain kirjutas:
HP= Hale Pask

Suutis kustutada kõik mu failid ja andmed ja viskas kirja Starting windows first time... :) :) :) :) :)
..Ma hakkan jooma kohe vist

Ära veel ärevusse sattu. Tihtipeale on ka võimalik sellistel juhtudel andmeid taastada, kui sa veel midagi üle kirjutanud ei ole.
Mis ma soovitaks, oleks ubuntu liveCD + mälupulk mille peale andmeid tõmmata. Kui ise väga ei ei taju, siis mõni patsiga sõber äkki :D

tule chati :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:56 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
neG, sa looda vähem, muidu võiks see sinu autoga juhtuda hoopis.

Ma loodan endiselt sama palju. Minu autoga see vaevalt juhtub kuna ei kipu teiste koha peale ja elementaarne viisakus on olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 20:00 

neG kirjutas:
h20m kirjutas:
neG, sa looda vähem, muidu võiks see sinu autoga juhtuda hoopis.

Ma loodan endiselt sama palju. Minu autoga see vaevalt juhtub kuna ei kipu teiste koha peale ja elementaarne viisakus on olemas.

Ma aitan ka loota.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 20:04 

Lõpetage see parkimise teema ära tänaseks. :D Las herr JA olla mats kui soovib ja parkigu kelle kohale tahab. Kuigi mina seda tegevust samuti heaks ei kiida, siis ega see jutt kellelegi mõistust pähe ei pane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 20:23 
Kasutaja avatar

mis viisakusest siin räägitakse? kui parkla kohti pole kinnitatud, siis võivad kõik parkida sinna kuhu mahuvad. see, et keegi "kuulutab" mingi nurga enda omaks ühiskasutataval pinnal, ei maksa midagi, seda enam kui auto on seal vaid mõnel päeval kuus. jah, viisakas on sinna mitte parkida kui ruumi on, sellega olen nõus.

mida siis järgmiseks? mingi vend pühib need ülejäänud kohad puhtaks, tõstab rehvid ette ja siis kõik viisakuse etalonid jätavad oma autod selveri parklasse? või mõni otsustab, et tema korruse trepikoja osa tuleb läbida ainult vahetusjalanõudega kuna ta igapäev puhastab seda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 20:57 

See on jah, igas krdi kortermajas selline kamm. Aga paistab, et osa inimesi jagab seisukohta kah (zum-zum-zummuti jagas matsu lahti korralikult, lisaks, olen ka korduvalt öelnud, et kui parklas ruumi on, siis ma ei pargi sel kohal.). Igatahes, selle mure võib lugeda lõppenuks, kuna seesama vanamees tuli hetk tagasi ja pakkus välja, et võin seal siis parkida, kui ei ole muid kohti...iseenesest veider, ammu juba oli meil selline seis...aga noh...vähemalt on teil ehk siin nüüd süda rahul :)

Ja nüüd peab hakkama kitseliha kappi mahutama :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:05 
Kasutaja avatar

zum-zum-zummuti kirjutas:
mis viisakusest siin räägitakse? kui parkla kohti pole kinnitatud, siis võivad kõik parkida sinna kuhu mahuvad. see, et keegi "kuulutab" mingi nurga enda omaks ühiskasutataval pinnal, ei maksa midagi, seda enam kui auto on seal vaid mõnel päeval kuus. jah, viisakas on sinna mitte parkida kui ruumi on, sellega olen nõus.

mida siis järgmiseks? mingi vend pühib need ülejäänud kohad puhtaks, tõstab rehvid ette ja siis kõik viisakuse etalonid jätavad oma autod selveri parklasse? või mõni otsustab, et tema korruse trepikoja osa tuleb läbida ainult vahetusjalanõudega kuna ta igapäev puhastab seda?

+1
Mu maja ühistu lahendas eelmine aasta selle bronnimise asja nii ära, et kutsus saha, kes kõik lume ja vineeritükid parklast minema lükkas :D
Ja ma ei saa nt aru, mis õigus on inimestel oma koht suvel kinni panna? Talvel veel saan aru, et okei, nägi vaeva ja.. aga mul nt naabermaja ees paneb üks vasja iga kord 2 torbikut püsti kui minema läheb.. Või siis mu enda maja ette tekkis suvel mingi invakoht, kuigi härral pole pealtnäha miskit viga.. Tundub olevat täitsa ise võõbatud, sest see sinine on mingi naljakat tooni ja kõver ka veel. :D Õnneks need pole mu trepikoja ees, niiet see väga mind ei torgi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:09 
Kasutaja avatar

Tänased uudistesaated on pannud ikka päris mõtlema, et mis võiks olla pätistunud poliitilamokkade jaoks piir, millest üle ei astuta? Kas enesele peeglis otsa vaadata ei ole piinlik?
Millal kesknoored tormavad sotsiaalmeediasse madalalaubalise kampaanialehega "Usume Priit Toobalit" või midagi sarnast...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:14 
Kasutaja avatar

Kas nad juba pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:16 
Kasutaja avatar

Nonii, väga paljud saidid(ntx wikipedia, C&H) on SOPA ja PIPA vastu ülesastunud. Väga teretulnud, see pask ei TOHI lihtsalt läbi minna. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:23 
Kasutaja avatar

Ära muretse. Küll see läbi läheb.Võidakse korraldada protestiaktsioone, aga keskmine valija jäkistanis ei jaga ööd ega päeva sellest ning ega teda huvita ka. Peaasi et saaks abiraha eest omale suure plasma teleka osta ja selle taga p****t sügada.

Viimati muutis Turbiinipoiss, 18.01.2012 21:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:25 
Kasutaja avatar

Keegi asjaga kurssi viitsib viia?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:38 
Kasutaja avatar

Inimene kellel on ligipääs informatsioonile, on valitsusele ebamugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 21:45 
Kasutaja avatar

Muncap kirjutas:
Keegi asjaga kurssi viitsib viia?

Väga lühidalt asja kokku võttes, on tegu lihtsalt piraatlusevastase seadusega, mis lubab USA valitsusel kinni panna ilma etteteatamata kõik lehed kus on kasutatud ilma loata mõnda brändi nime või kasvõi mõnda pilti või on viidatud lehele kus on selline rikkumine. Rääkimata siis torrentisaitidest. Ühesõnaga selle all võiks kannatada nt wikipedia (näiteks kasutatakse mõnda copyrighted pilti), 9gag ilmselt lendaks kohe maha :D ja paljud muud lehed.

Samas minuarust on see protest suht lahja. Google oleks võind asjaga põhjalikumalt kaasa minna ja terve saidi 24h kinni panna. Samamoodi wikipedia, praegu saab seda lugeda kui laadimise ajal peatad lehe laadimise.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis