mees6 kirjutas:
Noniii.... Täna läksin hommikul enne kooli minekut tankima. Läksin Neste automaattanklasse ja seal ees ajasid asju 2 vene rahvusest keskealist vuntsi. Ei saanud nad siis aru kuidas see automaat töötab kui kaartiga maksta ja kui lõpuks asja toimima said, ei lasknud üks vend mind automaadi juurde, et ma raha sisse saaks panna ( arvas vist, et nemad tangivad ja muidu võib midagi valesti minna kui mina enda raha lähen sisestama). Ajasid nad seal oma asjad ära ja siis panid kaarti uuesti sisse ja võtis uuesti välja ja jumal tänatud põrutasid minema enda Peugeot Partneriga. Kui ma lõpuks raha sain hakkaa sisestama märkasin, et ees on vene keelsed tekstid ja nooled. Aru ma ei saanud mis seal kirjas oli aga ära ma jagasin et pmst oli ees tankuri valik kas "Tankur 4" või "Tankur 5". Pmst oleks saanud paagi täis lasta venkude arvelt, aga ma ei muutunud nendesuguseks pätiks ja võtsin ikkagi enda raha eest kütust. Hiljem läbi mõeldes hakkas ikka kipitama, et oleks kasvõi kümme liitrit võind sisse lasta, kes seda ikka tähele oleks pannud?

Aga jh selline mõistulugu siis Kopli lähedalt tanklas.
Pigem oli see kiri "tankur 1" ja "tankur 2" ees seetõttu, et peale tankimist, kui tšekk võtta, annab automaat veel omakorda tankureid valida, et siis emmast-kummast tangitud kütte põhjal see väljastada
Kuigi see kõigest minu tagasihoidlik teooria