Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 18.01.2012 22:12 

Punkar tuleb bussi, näeb nunna, ise n***näljas ja hakkab nunna seebitama, et kuule teeme õige ühe paugu. Nunn vastu, et ei ei tema on pühitsetud ja ei tohi ihulisi naudinguid endale lubada. Nunn läheb bussist maha, mispeale bussijuht ütleb punkarile, et tead lähed öösel kalmistule, kus nunn palumas käib. Ütled talle, et oled Jumal, mille peale nunn keelduda ei jõua. Jõuab kätte öö, punkar läheb kalmistule, näebki nunn palub. Ütleb kõmiseva häälega, mina olen jumal, anna ennast mulle. Nunn ei julge tagasi ajada, palub ainult, et selleks et süütus tallele jääks võiks tagaust kasutada. Punkar mõtleb et savi sellest. Paneb täiega, ise rahul hüüab nunnale: "Tegelt ma olen punkar mitte jumal". Nunn tõmbab keebi pealt ära: "Pole hullu, mina olen tegelikult bussijuht!" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 23:02 

Kas just huumor a noh..sr.org jälle ette jäänud :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 23:11 
Kasutaja avatar

Blondiin helistab sõbrannale: “Sõida ruttu minu juurde! Ma tegin sellise avastuse , et mine või lolliks!”
“Milles asi on siis?”
“Sa pead seda ise nägema!”
“Olgu, ma lendan!”
Jõuab siis sõbranna kohale ja blondiin kustutab korteris kõik tuled.
“Tead kuhu valgus kadus?”
“Ei!”
Blondiin avab külmkapi ukse: “Vaata siia!”

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 23:49 

Uhti pill siis delfis or elu24, ma ei mäleta enam kus, aga hea komentaar oli üks :D
Tsiteeri:
Soomlased kasutavad eestlasi lumelabidatena ,sest eestlased on odavamad kui hiina lumelabidad.
Ja eestis ei maksa sellsite inimlabidate tegemine midagi .Paar õlle eest tehakse neid kärude viisi ja lükatakse tallinnki peale ühe otsa piletiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:38 
Kasutaja avatar

http://audioarhiiv.kolhoos.ee/kreisiraadio - See on huumor :D Kreisiraadio raadiosaated siis.. kuulake, puhas kuld.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:59 
Moderator
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
Uhti pill siis delfis or elu24, ma ei mäleta enam kus, aga hea komentaar oli üks :D
Tsiteeri:
Soomlased kasutavad eestlasi lumelabidatena ,sest eestlased on odavamad kui hiina lumelabidad.
Ja eestis ei maksa sellsite inimlabidate tegemine midagi .Paar õlle eest tehakse neid kärude viisi ja lükatakse tallinnki peale ühe otsa piletiga.

Tal veel 2,5 nädalat oodata, siis pääseb siia tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 18:53 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 19:54 
Kasutaja avatar

Võib-olla nii mõnigi tunneb end ära
Eesti autofoorumite ABC

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 20:10 

Koduperenaine soetab enesele armukese, kes külastab teda tavaliselt pärastlõunal, siis kui mees tööl on. Kord aga tuleb mees ootamatult poole päeva pealt koju ja naine lükkab armukese riidekappi. Tal jääb aga märkamata, et riidekapis peidab end tema seitsmeaastane poeg. Niisiis istuvad laps ja armuke mõlemad hiirvaikselt kapis, kuni poisike sosistab: “Siin on nii pime…” “On jah,” nõustub armuke vaikselt. “Mul on spinningurull,” teatab poiss. “Vaat kui tore,” vastab armuke. “Tahad ära osta?” jätkab poiss. “Ei taha!” tõrjub mees. “Mu issi on siinsamas…” “Hea küll, kui palju?” “250 dollarit.” Mees kiristab hambaid, aga laob raha lagedale.

Paar nädalat hiljem tekib samasugune olukord – armuke ja väikemees koos kapis kükitamas. Poiss alustab taas juttu: “Siin on nii pime..” “On jah,” vastab mees, ise juba valvsaks muutudes. “Mul on spinninguritv,” jätkab poiss. “Kas tahad ära osta?” “Ei!” sisistab mees ägedalt. “Aga mu issi on siinsamas…” “Hea küll, kui palju?” ohkab mees. “750 dollarit!” No mis mehel üle jääb…
Paar päeva hiljem, pühapäeval tuleb poisi isal tahtmine temaga kalale minna, kuid poiss vastab, et ei saa minna. “Miks?” imestab isa. “Ma müüsin oma varustuse maha,” vastab poiss. “Palju said?” pärib isa. “1000 dollarit,” kõlab vastus. Isa on šokeeritud. “Kas ma sind nii olen kasvatanud?! Kas siis nii tohib oma sõpru nöörida?! Sa oled liigkasuvõtja, petis! 1000 dollarit on ju rohkem kui kümnekordne hind! Nii, poiss, nüüd läheme kirikusse ja sa tunnistad seal oma patu üles!” Kirikusse jõudes lükkab isa poisi pihitooli, lööb ukse tema taga kinni ja viipab vaimulikule. Pihitoolis istuv poiss kuuleb, et teisele poole keegi sisenes. Ta kuuleb köhatust ja saab aru, et peaks rääkima hakkama. “Siin on nii pime…,” alustab ta ebalevalt. Teiselt poolt võret kostab “Ära hakka jälle peale!!!”

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 20:56 
Kasutaja avatar

A says:
Kui tööl keegi närvi ajab, siis sisendan endale "tegelt jumala pohhui ju ... jumala pohhui, varsti on palgapäev õnneks..." ja kui selliseid vaatan, siis jällegi "peaasi, et ei süsti ... et ei süsti ... "

(Yhe Tuuningu kohta siis)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 21:00 
Kasutaja avatar

See kommentaar on liiga hea :D :
Tsiteeri:
Sa tunned kõigi foorumite asutajaid. Sa oled paigaldanud oma autole koonusfiltri ja sportsumpa ning need maha võtnud. Sa oled öösel garaažiboksi ees kleepinud toonkilesid, sa oled pihustanud musta lakki tagatuledele. Sa oled ostnud madaldusvedrusid, sa oled lappinud lamava politseiniku tekitatud pragusid klaasplastist stanges. Sa oled lõiganud tagaaknalauale kõlarite auke ja vedanud sinna RCA kaableid. Sa oled mõõtnud oma bassikõlari helirõhku Termilabiga. Sa mäletad peast, mis marki võimendid on Harry Audis. Sa oled olnud vähemalt kolme nüüdseks suletud tuuningfirma püsiklient, sa oled nende kleepekaid oma autole peale pannud ja jälle maha võtnud. Sa tead, kust saab osta hea hinnaga kasutatud 17″ rehve. Sa oled värisevate kätega kruvinud objektiivi oma esimese Canoni SLRi ette ja sättinud autot pildistamiseks päikseloojangu taustale. Sa oled Photoshopis kõiki seadeid lükanud kõikidesse võimalikesse asenditesse ja tulemusi teistele näidanud. Sa oled käinud Tihnikus, Roccas, Piibel, avalaksul, Rockracel, Speedestil, Open Trackil ning Audi ja Porsche klubi kinnistel üritustel. Sa oled eri aegadel avaldanud arvamust nii E30-le visuaalse tuuningu lisamise poolt kui vastu. Sa tead, mis närvekõditav tunne on politseid nähes põgeneda illegaalselt ürituselt, aga viimastel aastatel sa enam väga ei viitsi. Sa oled vähemalt korra mõelnud turbotamise peale, ja siis selle mõtte jälle maha matnud. Sa oled omanud nii Audit, BMW-d, VW-d kui mõnd jaapanlast. Sa oled viimasel ajal hakanud nõustuma sellega, et USA raud võib tegelikult päris kena olla, sa saad aru inimestest kes ostavad ainult A-varuosi, sa saad aru miks inimesed ostavad uusi autosid, mis siis et vähekasutatu on 40% odavam. Sa oled vana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 21:22 
Kasutaja avatar

123 kirjutas:
See kommentaar on liiga hea :D :
Tsiteeri:
Sa tunned kõigi foorumite asutajaid. Sa oled paigaldanud oma autole koonusfiltri ja sportsumpa ning need maha võtnud. Sa oled öösel garaažiboksi ees kleepinud toonkilesid, sa oled pihustanud musta lakki tagatuledele. Sa oled ostnud madaldusvedrusid, sa oled lappinud lamava politseiniku tekitatud pragusid klaasplastist stanges. Sa oled lõiganud tagaaknalauale kõlarite auke ja vedanud sinna RCA kaableid. Sa oled mõõtnud oma bassikõlari helirõhku Termilabiga. Sa mäletad peast, mis marki võimendid on Harry Audis. Sa oled olnud vähemalt kolme nüüdseks suletud tuuningfirma püsiklient, sa oled nende kleepekaid oma autole peale pannud ja jälle maha võtnud. Sa tead, kust saab osta hea hinnaga kasutatud 17″ rehve. Sa oled värisevate kätega kruvinud objektiivi oma esimese Canoni SLRi ette ja sättinud autot pildistamiseks päikseloojangu taustale. Sa oled Photoshopis kõiki seadeid lükanud kõikidesse võimalikesse asenditesse ja tulemusi teistele näidanud. Sa oled käinud Tihnikus, Roccas, Piibel, avalaksul, Rockracel, Speedestil, Open Trackil ning Audi ja Porsche klubi kinnistel üritustel. Sa oled eri aegadel avaldanud arvamust nii E30-le visuaalse tuuningu lisamise poolt kui vastu. Sa tead, mis närvekõditav tunne on politseid nähes põgeneda illegaalselt ürituselt, aga viimastel aastatel sa enam väga ei viitsi. Sa oled vähemalt korra mõelnud turbotamise peale, ja siis selle mõtte jälle maha matnud. Sa oled omanud nii Audit, BMW-d, VW-d kui mõnd jaapanlast. Sa oled viimasel ajal hakanud nõustuma sellega, et USA raud võib tegelikult päris kena olla, sa saad aru inimestest kes ostavad ainult A-varuosi, sa saad aru miks inimesed ostavad uusi autosid, mis siis et vähekasutatu on 40% odavam. Sa oled vana.

ma hakkan vanaks jääma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 21:49 

Sten-Martin kirjutas:
Mulle lubati ka X5-gakunagi järgi tulla Laulasmaalt...Ei mäletagi 5 või 6a. tagasi....Siiamaani tullakse ;)
Telefonikõnede põhjal peaksin juba männikul olema...A kui ise tagasi helistasin ja küsisin,et miks ei tule juba siis tuli välja,et õe auto on x5 ja,et bena raha pole jne...Kokku ma nendega kahjuks ei saanudk,telefon helises mul üha vähem ja mu kõnedele ka ei vastatud lõpuks....
Muidu oli päris pull jebida nendega,oli vähemalt kellele saunaõhtul helistada kui igav oli,praegu kahju,et ei lindistanud. :D

No mulle lubati helistati ja lubati BEMMIGA Narvast Pärnu pooltunniga tulla ja sahtel tühjaks taguda :DD aga eks see jutuks ainult jäigi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 23:40 
Kasutaja avatar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 18:21 

mihkel-m kirjutas:
BirboRacyng kirjutas:
Loogiliselt mõeldes hoiab mälu pidev + ,kuna mälu kaduma läheb,siis ei ole ju enam pidevat voolu,ilmselt siis ühendub läbi roolipuldi!?

Kuidas see praegu loogiline on? Su lause oli umbes sama loogiline kui see lause: "metsas oli täiega palju puid, tann saagis ühe puu pooleks, ilmselt sulab homme lumi ära"

:D :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis