dellu kirjutas:
pokemon kirjutas:
1. Tsiklimees jääb hulga kergemini piilari taha, kui misiganes muu liikur. Mulle on piilari taha ära mahtunud ka pikk poolhaakega rekka, asi siis see väike tsikkel sinna taha ära peita on?
2. Tsiklimehed ei liigu linnas väga 50'ga ka... kiiresti liiklevale kaherattalisele ei jää lihtsalt silm nii hästi peale.
3. Riided. Nagu Valgekotkas kirjutas, siis sulandutakse lihtsalt tausta sisse ära ja jällegist ei märgata.
Põhiline pauk on siiski esimesed kaks punkti.
Äkki siis oleks vaja midagi punkt 1 suhtes ette võtta? Iste asendit muuta või enne manöövrit end liigutada ja siiski veenduda, et plats puhas. Rekkat ikka annab ära kaodata. Mul üks sõber ajas ka kunagi seda pidevat piilarite juttu, no ei saa aru noh kuidas see võimalik on.
Isteasendi muutmine ei liiguta piilarit autost ära, seega võib endiselt tekkida variant, et jääb piilari taha varju. Tegelikult tuleks punkt 1 ja 2 omavahel ära vahetada, kuna piilari taha varju jäämine on üsna harv juhus, aga mitte võimatu.
Tookord, kui mul rekka piilari taha jäi, siis oli tegemist mahtuniversaaliga ja A-piilar oli paras jäme jurakas. Mitte, et see kuidagi asja välja vabandaks. Siinkohal tänan sõpra, kes kõrval röökima hakkas.
skyaudi kirjutas:
dellu kirjutas:
Teine tase on maanteesõit. Ta näeb peeglist et oled taga, aga jumala eest ei saa ju natuke kõrvale võtta, et vahelt ilusti läbi mahuks. Ise ta ju teistest autodest mööda ei saa, aga ega seda kellel võimalik ei lase ka ju.
Kõik muu ok, aga sellele vaidlen vastu, mida tra tsiklimeestel nüüd nii kiire seal maanteel, et peab autode vahelt mahtuma mööda sõita. Oota kuniks tee vaba ja sõida normaalselt mööda, nah ma pean võimlema 100km/h ja vaatama, kas härra mahub ikka mööda või peab äkki ikka poole autoga teepeenrale sõitma, krt igasuguseid liigub ringi, pärast sõidab külge ka või mida iganes, nah mul vaja.
2mm rooli liigutamist alguses paremale ja siis tagasi vasakule on võimlemine? Kulla mees, ära linnavahele roni, seal peab seda tunduvalt rohkem keerama... või siis, kui roolikeeramine probleemiks pole, siis ei ole vaja teedel laiata oma neljarattalisega.
Eesti maanteed on piisavalt laiad, et saaks kasutada ka Lätis väga palju kasutusel olevat "kolmandat sõidurida". Selleks, et tsiklimees mööda mahuks ei pea isegi üle parempoolse pidevjoone minema. Ise lähen alati paremale ära, kui keegi seljataga on.