Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 28.06.2011 22:56 
Kasutaja avatar

Sõitsin täna jalgrattaga 50ne alas (mäest alla) autode kolonnist mööda... vot kus siis läks tõmblemiseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2011 23:54 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
torms kirjutas:
ValgeKotkas kirjutas:
torms kirjutas:
Ise tsikliga sõites olen tähele pannud ka et ei panda tähele neid kaherattalisi üldse, viimased paar juhust on olnud just nii 30ndates naisterahvastega, ju nad siis arvavad et jalgratas tuleb aeglaselt ja keerab ette.

Tihtipeale äkki sulandute tausta ka? Ei kanna keegi helkurvesti ega kaugelt märgatavat kombet ega miskit, vist...
Nii võib tähelepanuta jääda küll.

Ise sõidan tihti täistulega, et oleks rohkem märgata

1. Tsiklimees jääb hulga kergemini piilari taha, kui misiganes muu liikur. Mulle on piilari taha ära mahtunud ka pikk poolhaakega rekka, asi siis see väike tsikkel sinna taha ära peita on?
2. Tsiklimehed ei liigu linnas väga 50'ga ka... kiiresti liiklevale kaherattalisele ei jää lihtsalt silm nii hästi peale.
3. Riided. Nagu Valgekotkas kirjutas, siis sulandutakse lihtsalt tausta sisse ära ja jällegist ei märgata.

Põhiline pauk on siiski esimesed kaks punkti.

Äkki siis oleks vaja midagi punkt 1 suhtes ette võtta? Iste asendit muuta või enne manöövrit end liigutada ja siiski veenduda, et plats puhas. Rekkat ikka annab ära kaodata. Mul üks sõber ajas ka kunagi seda pidevat piilarite juttu, no ei saa aru noh kuidas see võimalik on. Motikaga sõites on idiootsete lüketega kõige rohkem silma jäänud just taksistid. Need peaks ju ometi liiklusega harjunud olema. Üks sai kunagi hiljem kinni peatatud ja nägu täis sõimatud. Siis oli madalam kui muru. Ja ma ei liigu mingi hüperkiire bikega vaid Choperiga põristan. Ometi on vaja ikka tuimalt ette keerata. Teine tase on maanteesõit. Ta näeb peeglist et oled taga, aga jumala eest ei saa ju natuke kõrvale võtta, et vahelt ilusti läbi mahuks. Ise ta ju teistest autodest mööda ei saa, aga ega seda kellel võimalik ei lase ka ju.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:05 
Eliit

kaabakaz kirjutas:
Oli täna juhus, kus jalgrattur tuli kõnnitee ja minu auto vahelt.
No sorry, mul on ette ka vaadata, mitte ainult paremasse peeglisse.
Kurvis võiks ise arvestada, et haagis ei sõida autoga sama rada. Sedasi võib järgmine kord koos oma rattaga mustrivahel lõpetada.
Muidugi oli vaja iga foori all mööda sõtkuda, et uuesti jalgu jääda.
Sõitke oma vändavagunitega kuskil ülemiste parklas.

Noo 2 rollerimeest ronisid täna mul pimedasse nurka fooriall pööret oodates. Sõitma haktes oli üllatus missugune sest erinevalt bike vendadest ei pane nad kohe ajama vaid kiirendavad samakiirelt kui veok. Teinekord on vaja veel kergelt reast välja vajuda et nurk ära võtta..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Ise nihutan end alati kergelt serva poole, kui mõni 2-rattaline peeglisse satub, kuid tekib küsimus - miks ma sama asja mitte kunagi pole mootorratturite poolt näinud? Küll ja küll olen ma jõudnud järgi 90'ga kruiisivatele ratturitele, kuid mitteüks ei ole veel tõmmanud paremale poole, et saaksin lihtsamalt möödasõidu teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No see oma firma teema ka selline mitme otsaga asi kord nalajakas .kord tõsine teema.Mõni müüb vihtasi kusagil väravas on ka tegelikult ju ettevõtja ja näiteid igasuguseid.Osad lihtsalt vajavdki seda tegevusala nime .et olla ettevõtja.enda peremees .firma boss :D osad võtavad asja tõsiselt ja asjal on jumet aga osad lihtsalt vajavad seda enda rahuldamiseks.Aga see ka selleks.
Välismaale läinute vastu mul niiväga polegi midagi .sest nemad on oma otsuse teinud ja keeranud mingi muu lehekülje .Kes on läinud juba ammu kui kõikjal majandus õitses väga ammu jne need kes saavad ja said ning saavad ka tulevikus kõikjal hakkama ja muudel eesmärkidel .põhjustel.
Aga viimastel aastatel on liikuma hakanud just see rahvas kellel siis on tulnud uuesti sündida ja seda mitte enam koduriigis .sest koduriigis elu sai otsa.
Ja mind otseselt häirtivad siis need pendeldajad kes teevad end märgatavaks ja kellest on kõikjal teemasi ja neist kuuleb ning näeb nii päeval kui öösel .nii burksi sabas kui ka lõkke ääres jne umbes.
Ehk siis häirivad need kes pendeldavad ikka veel koduriigis.Et ei saanud siin hakkama siis ei maksa väga hõisata ning kenam oleks ennast mujal üles ehitada ja unustada see riik.Kui nad ka märkamatud oleks koduriigis olels.käies siis nad hakkaks ikka silma.
Madalama otsa vennad ongi sellised tegelased kellest on meedias ja mujal teemasi palju olnud kuigi nad omakorda süüdistavad veel ka üksteist .et need ja tood teevad minu või meie mainet siin ja seal maha.Neid ongi viimaste laastatel läinud pendlisse nii meie riigist kuika naaber riikidest sadu tuhandeid.
Ma mõtlen ka teiste riikide seisukohalt .võtame kasvõi mingi muu riigi kui seda on soome siis no mida kohalikud tunda võivad kui mingid madalama leveli tegelased ringlevad kellegi kaunil kodumaal.
Isegi meil siin teemasi muulastega mis on päris süütu teema võrreldes lähi arenenud riikidega.
Ma käin linnapeal siis soomlased vaatavd kõiki nagu mingeid madala otsa tegelasi.kunagi oli ikka uhke käia linnapeal aga nüüd isegi nagu häbi.Eesti tundus normilt toimiv riik aga nüüd naabrid vaatavd .et hädalised jooksevad naabreid pikali.
Ja need pendeldajad tulevad veel koju ka asjatama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:25 

dellu kirjutas:
pokemon kirjutas:
1. Tsiklimees jääb hulga kergemini piilari taha, kui misiganes muu liikur. Mulle on piilari taha ära mahtunud ka pikk poolhaakega rekka, asi siis see väike tsikkel sinna taha ära peita on?
2. Tsiklimehed ei liigu linnas väga 50'ga ka... kiiresti liiklevale kaherattalisele ei jää lihtsalt silm nii hästi peale.
3. Riided. Nagu Valgekotkas kirjutas, siis sulandutakse lihtsalt tausta sisse ära ja jällegist ei märgata.

Äkki siis oleks vaja midagi punkt 1 suhtes ette võtta? Iste asendit muuta või enne manöövrit end liigutada ja siiski veenduda, et plats puhas. Rekkat ikka annab ära kaodata. Mul üks sõber ajas ka kunagi seda pidevat piilarite juttu, no ei saa aru noh kuidas see võimalik on.

Isteasendi muutmine ei liiguta piilarit autost ära, seega võib endiselt tekkida variant, et jääb piilari taha varju. Tegelikult tuleks punkt 1 ja 2 omavahel ära vahetada, kuna piilari taha varju jäämine on üsna harv juhus, aga mitte võimatu.

Tookord, kui mul rekka piilari taha jäi, siis oli tegemist mahtuniversaaliga ja A-piilar oli paras jäme jurakas. Mitte, et see kuidagi asja välja vabandaks. Siinkohal tänan sõpra, kes kõrval röökima hakkas.

skyaudi kirjutas:
dellu kirjutas:
Teine tase on maanteesõit. Ta näeb peeglist et oled taga, aga jumala eest ei saa ju natuke kõrvale võtta, et vahelt ilusti läbi mahuks. Ise ta ju teistest autodest mööda ei saa, aga ega seda kellel võimalik ei lase ka ju.

Kõik muu ok, aga sellele vaidlen vastu, mida tra tsiklimeestel nüüd nii kiire seal maanteel, et peab autode vahelt mahtuma mööda sõita. Oota kuniks tee vaba ja sõida normaalselt mööda, nah ma pean võimlema 100km/h ja vaatama, kas härra mahub ikka mööda või peab äkki ikka poole autoga teepeenrale sõitma, krt igasuguseid liigub ringi, pärast sõidab külge ka või mida iganes, nah mul vaja.

2mm rooli liigutamist alguses paremale ja siis tagasi vasakule on võimlemine? Kulla mees, ära linnavahele roni, seal peab seda tunduvalt rohkem keerama... või siis, kui roolikeeramine probleemiks pole, siis ei ole vaja teedel laiata oma neljarattalisega.

Eesti maanteed on piisavalt laiad, et saaks kasutada ka Lätis väga palju kasutusel olevat "kolmandat sõidurida". Selleks, et tsiklimees mööda mahuks ei pea isegi üle parempoolse pidevjoone minema. Ise lähen alati paremale ära, kui keegi seljataga on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:32 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
.Markus. kirjutas:
Veetsin täna mitu mõnusat tundi Maidlas järve ääres. Mõnus päike ja vesi. 8)

Ja venelased :D . Ei mitte, et ma kohe mingi russofoob oleks, aga maidals kipub vägisi jääma mulje, et kaks seltskonda kelle hääl kaikub üle vesise välja on tatikad ja venelased - eriti rajuks läheb kui on tegu vene jõmpsikatega.

see venkude värk oli eelmised aastad. see aasta pole seal enam nii palju venelasi kui kunagi. olen käinud seal iga suvi päris tihti ( vahest ka iga päev ) ja see aasta sai oldud jaanipäeval ka seal , ning venelased olid ikka väga rahulikud seal teiselpool tiiki. Paar aastat tagasi jaanipäeval oli seal oma pea kümmekond vene seltskonda ja muidugi ei puudunud sealt ka politsei ja kiirabi ( mäletamist mööda sai isegi üks tegelane kuuli ja järgmine päev oli Delfis kirjas see ).

Viimati muutis ruukki, 29.06.2011 00:35, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:33 
Eliit

Tegelt andsin endale täna katteta lubaduse, et täna lähen raudselt vara magama.. Aga tundub, et homme taas nagu zombi. 5 päeva jaanimöllu on siiani välja puhkamata, ennem jõuab uuus nädalavahetus vist peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 00:36 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
dellu kirjutas:
pokemon kirjutas:

Äkki siis oleks vaja midagi punkt 1 suhtes ette võtta? Iste asendit muuta või enne manöövrit end liigutada ja siiski veenduda, et plats puhas. Rekkat ikka annab ära kaodata. Mul üks sõber ajas ka kunagi seda pidevat piilarite juttu, no ei saa aru noh kuidas see võimalik on.

Isteasendi muutmine ei liiguta piilarit autost ära, seega võib endiselt tekkida variant, et jääb piilari taha varju. Tegelikult tuleks punkt 1 ja 2 omavahel ära vahetada, kuna piilari taha varju jäämine on üsna harv juhus, aga mitte võimatu.

Tookord, kui mul rekka piilari taha jäi, siis oli tegemist mahtuniversaaliga ja A-piilar oli paras jäme jurakas. Mitte, et see kuidagi asja välja vabandaks. Siinkohal tänan sõpra, kes kõrval röökima hakkas.

skyaudi kirjutas:
dellu kirjutas:
Teine tase on maanteesõit. Ta näeb peeglist et oled taga, aga jumala eest ei saa ju natuke kõrvale võtta, et vahelt ilusti läbi mahuks. Ise ta ju teistest autodest mööda ei saa, aga ega seda kellel võimalik ei lase ka ju.

Kõik muu ok, aga sellele vaidlen vastu, mida tra tsiklimeestel nüüd nii kiire seal maanteel, et peab autode vahelt mahtuma mööda sõita. Oota kuniks tee vaba ja sõida normaalselt mööda, nah ma pean võimlema 100km/h ja vaatama, kas härra mahub ikka mööda või peab äkki ikka poole autoga teepeenrale sõitma, krt igasuguseid liigub ringi, pärast sõidab külge ka või mida iganes, nah mul vaja.

2mm rooli liigutamist alguses paremale ja siis tagasi vasakule on võimlemine? Kulla mees, ära linnavahele roni, seal peab seda tunduvalt rohkem keerama... või siis, kui roolikeeramine probleemiks pole, siis ei ole vaja teedel laiata oma neljarattalisega.

Eesti maanteed on piisavalt laiad, et saaks kasutada ka Lätis väga palju kasutusel olevat "kolmandat sõidurida". Selleks, et tsiklimees mööda mahuks ei pea isegi üle parempoolse pidevjoone minema. Ise lähen alati paremale ära, kui keegi seljataga on.

Olen pidur sõidan 70 km/H maanteel. Saan aru aga Sõidan LE piirides , miks ma pean liigutama üldse siis? Ja see suur "välismaa "värk. Seal ei sõideti keskelt mööda , vaid ikka mitmeid mitmeid kilomeetreid keskel :D

Viimati muutis hallscorpio, 29.06.2011 00:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 01:03 

Ilma igasugust vaenu õhutamata, ma juurdlen kas siin on süüdi mingi piirkondlik erinevus, automargi erinevus või miski muu.

Nimelt sõidan ju ka igapäevaselt autoga ringi, olen teistele kogemata ette keeranud ja on mulle keeratud ning mida kõike veel. Korraks ohukaid ja elu läheb edasi, pole keegi elu ega tervise kallale kippunud. Signaaligi olen vist ainult korra saanud ja see oli ka seetõttu, et keegi parkija tagurdas minu ees välja ja lasin tal oma manöövri ära teha.

Samas loen, kuidas mõned käivad iga päev justkui lahingust läbi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 01:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tegelikult see ohukate kasutamine võib ka teise üle irvitamine olla.keerad ühele ette näitad ohukaid siis jälle teisele ja näitad ohukaid.Mõne manöövri viid kohe algusest lõpuni ohukate saatel.Ära usalda kaasliiklejat .kaasliikleja on vaenlane või konkurent.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 02:24 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Avasin viimase cooleri :D

...lootes, et ehk täna tuleb uni

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 02:26 
Kasutaja avatar

tõmbasin 13 õlut alla ja lootsin,et see pole tõsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 02:44 

Siuke karvane tunne on, et täna küll magama ei lähe :D Eks Hommikul hakkab nalja saama kui hommikune väsimus tuleb peale ja kõik asjad ajavad naerma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 05:27 
Kasutaja avatar

matu07 kirjutas:
Ilma igasugust vaenu õhutamata, ma juurdlen kas siin on süüdi mingi piirkondlik erinevus, automargi erinevus või miski muu.

Nimelt sõidan ju ka igapäevaselt autoga ringi, olen teistele kogemata ette keeranud ja on mulle keeratud ning mida kõike veel. Korraks ohukaid ja elu läheb edasi, pole keegi elu ega tervise kallale kippunud. Signaaligi olen vist ainult korra saanud ja see oli ka seetõttu, et keegi parkija tagurdas minu ees välja ja lasin tal oma manöövri ära teha.

Samas loen, kuidas mõned käivad iga päev justkui lahingust läbi...

Sama seis siinpool ekraani. Ei mõista millest siin inimesed jahuvad. Vb need isikud, kes kergelt ärrituvad ja kel on närvidega probleeme, neil on ka igaasja kohta ytlemist ja kobisemist.

Jõudsin kell 5 koju töölt ja und pole.... :waah

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis