hallscorpio kirjutas:
Olen pidur sõidan 70 km/H maanteel. Saan aru aga Sõidan LE piirides , miks ma pean liigutama üldse siis? Ja see suur "välismaa "värk. Seal ei sõideti keskelt mööda , vaid ikka mitmeid mitmeid kilomeetreid keskel

Kui mu mälu ei peta, siis need pidurid on kohustatud LE järgi ülejäänud seltskonna mööda laskma, kui kolonn seljataga on.
skyaudi kirjutas:
E:On ka palju maanteid, mis pole piisavalt laiad, mine sõida mööda vana Haapsalu maanteed.
Enamus maanteed siiski on piisavalt laiad. Kui kitsaste teede soovitust tahad, siis võiksid proovida Paidest Mündi kaudu Mäekülla sõita.. või siis vana Riia maanteed mööda Häädemeestest alates... kahel veokal läheb seal vastusõites päris kitsaks.
skyaudi kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Mulle meeldib hulga rohkem sõita lätis, sest seal ei istu iga tüüp oma mätta otsas ja ei näe maailma sama suurelt, kui uss hernest.
Vajud lätis kellelegi sujuvalt peateele ette, vilgutad korra ohukaid ja elu läheb edasi.
Mnt sõidad omas tempos, sest teised tõmbavad kõrvale, kolonnid puuduvad...
Eestis vahetad rida, saad läbi küljeklaasi molli, pannakse auto põlema ja jääb veel õigust ülegi

Ja mismoodi see sinu kirjeldatud Läti paradiis ei ole oma mätta otsas istumine?
"Mnt sõidad omas tempos, sest teised tõmbavad kõrvale, kolonnid puuduvad..."-Miks on vaja istuda ainult oma mätta otsas ja nui neljaks oma tempos lasta ja teisi teeäärde surudes, selle asemel, et teistega ka arvestada ja paar sekundit oodata ja sõita mööda, kui keegi vastu ei tule ja ruumi sitak5 on.
Lätis ei suru kiiresti sõites mitte kedagi teeäärde... seal lastakse ise viisakusest mööda. 70-80'ga kulgejad panevadki puhtalt teepeenra ääres.
Point on lihtsalt selles, et enamus eestlased, on nii m*nnid, et ise ei sõida ja teistel ka sõita ei lase(nt: neljarealisel kõrvuti 90'ga sõitmine).