Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 29.06.2011 08:53 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
pokemon kirjutas:
2mm rooli liigutamist alguses paremale ja siis tagasi vasakule on võimlemine? Kulla mees, ära linnavahele roni, seal peab seda tunduvalt rohkem keerama... või siis, kui roolikeeramine probleemiks pole, siis ei ole vaja teedel laiata oma neljarattalisega.

Eesti maanteed on piisavalt laiad, et saaks kasutada ka Lätis väga palju kasutusel olevat "kolmandat sõidurida". Selleks, et tsiklimees mööda mahuks ei pea isegi üle parempoolse pidevjoone minema. Ise lähen alati paremale ära, kui keegi seljataga on.

2 mm pole probleemi, loodetavasti sellest siis piisab, pole vaja pärast vigiseda ja mind süüdistama hakata, kui külje maha paneb, linnavahel roolimisega pole probleemi, on olnud juhus, kui võtsin võimalikult paremale, et bike vend mööda lasta, ikka lasi nii ligidalt mööda, et oleks aken all olnud oleksin saanud teda puudutada, mõni sent veel ja oleks mul külje all olnud, milleks mulle seda jama vaja, jõuab oodata need mõned sekundid, kuni tee vaba on.

E:On ka palju maanteid, mis pole piisavalt laiad, mine sõida mööda vana Haapsalu maanteed.

Mõte oli pigem selles, et mingi takistus on ees (aeglasem auto ja paar tükki taga), vastu tulevad ka autod. Mina motikaga mahuks vahelt läbi ja läheks oma teed. Miks ma pean sama kaua seal taga passima, kui äpud ka ükskord äkki mööda saavad? Läti ja Poola on tõesti selles osas väga head näited, et saab ilusti kõrvale võtta. Muidugi Lätis ainukesed kes seda ei teinud olid Eesti numbriga autod.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 09:36 
Moderator
Kasutaja avatar

Sul on vist Kadrioru staadion peaaegu akna all? Edit: siis ei ole Kadrioru staadion kui Majaka põik ja Pae seda piiravad.

Jaluta parem siis juba, kui nagunii ülesse ärkasid, Vesivärava kohvikusse, võta sealt üks hea kohv ja mõni saiake ning küsi, äkki saad proovi pealt vaadata. Kindlasti on seal mõni rahvariides kena loorber, kelle peale silm puhkama võib jääda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 09:39 

Tean mis sa tunned :D Elasin ise kalevi staadioni ääres mingid aastad tagasi, kui sama üritus oli. Äratati samamoodi joondamis käsklustega :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 11:34 

hallscorpio kirjutas:
Olen pidur sõidan 70 km/H maanteel. Saan aru aga Sõidan LE piirides , miks ma pean liigutama üldse siis? Ja see suur "välismaa "värk. Seal ei sõideti keskelt mööda , vaid ikka mitmeid mitmeid kilomeetreid keskel :D

Kui mu mälu ei peta, siis need pidurid on kohustatud LE järgi ülejäänud seltskonna mööda laskma, kui kolonn seljataga on.

skyaudi kirjutas:
E:On ka palju maanteid, mis pole piisavalt laiad, mine sõida mööda vana Haapsalu maanteed.

Enamus maanteed siiski on piisavalt laiad. Kui kitsaste teede soovitust tahad, siis võiksid proovida Paidest Mündi kaudu Mäekülla sõita.. või siis vana Riia maanteed mööda Häädemeestest alates... kahel veokal läheb seal vastusõites päris kitsaks.

skyaudi kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Mulle meeldib hulga rohkem sõita lätis, sest seal ei istu iga tüüp oma mätta otsas ja ei näe maailma sama suurelt, kui uss hernest.

Vajud lätis kellelegi sujuvalt peateele ette, vilgutad korra ohukaid ja elu läheb edasi.
Mnt sõidad omas tempos, sest teised tõmbavad kõrvale, kolonnid puuduvad...
Eestis vahetad rida, saad läbi küljeklaasi molli, pannakse auto põlema ja jääb veel õigust ülegi :uhoh

Ja mismoodi see sinu kirjeldatud Läti paradiis ei ole oma mätta otsas istumine?
"Mnt sõidad omas tempos, sest teised tõmbavad kõrvale, kolonnid puuduvad..."-Miks on vaja istuda ainult oma mätta otsas ja nui neljaks oma tempos lasta ja teisi teeäärde surudes, selle asemel, et teistega ka arvestada ja paar sekundit oodata ja sõita mööda, kui keegi vastu ei tule ja ruumi sitak5 on.

Lätis ei suru kiiresti sõites mitte kedagi teeäärde... seal lastakse ise viisakusest mööda. 70-80'ga kulgejad panevadki puhtalt teepeenra ääres.

Point on lihtsalt selles, et enamus eestlased, on nii m*nnid, et ise ei sõida ja teistel ka sõita ei lase(nt: neljarealisel kõrvuti 90'ga sõitmine).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 12:09 

Autokoolis juba õpetatakse, et kõik teised on lollid. :D

Aga need suunatuledega viivitajad on kõige armsamad, mul naine lööb varsti silma siniseks kellelgi sellisel. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 13:23 
Moderator
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
No praegu on seal see Agu või keegi. Tema on väga mõistlik mees, vahel läheb hoogu aga siis võtab jälle vaiksemalt. muusika on mõistlikult ja kõik on timm, kiidab inimesi. Aga no hommikul kui ma ehmatades ärkasin oli küll mingi füürer sangas. Muusika pandi täie pasaga röökima ja ise ta röökis sellest Agust ikka 2x kõvemini kindlasti, väga skisofreeniline tädi oli enivei. UMX viis mu hommikul kohe rahustuseks kohvikusse ja sinna lembitu juurde saiakesi sööma, koju tulles istus mu tige teine pool arvuti taga ja otsis uusi kortereid - ilma naljata :D

Ma lähen nüüd maale remonti tegema ja randa 8)

Ma toon sulle laost pappkaste,vooderda nendega aknad kinni :D
Kusjuures ma hommikul just sõitsin sealt mööda ja mõtlesin selle peale,et kas inimesi ei sega kuidagi see tants ja trall seal platsi peal.Ise ilmselt villiks paar siidrit limpsi pudelisse ja läheks vaataks päikse käes seda kaerajaani pealt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 14:43 

teil päike paistab ? võrus pilves ja suht norm on, kerge tuuleke ja.. ühtlaselt hall

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 14:53 

Tanel kirjutas:
Fu*king urodid on mul akna all. Kolmas päev järjest juba fak. Mingid tantsupeo esinejad vms. Kell 9 hommikul hakatakse akna all konserdi kõlaritest proovi tegema. Üleeile ja eile oli veel enam vähem mingi mõistlik juhendaja ja korrutati ühte lugu, rohkem õpetati. Täna on mingi rämedalt värdja häälega moor raisk. JOONDU, HÄÄLEGA, RUTTU NÜÜÜD, MIS TEIL VIGA ON, PÕLVEDEGA JUHTUS MIDAGI ???!? ÜKS KAKS KOLM NELI VIIS KUUS POOL, JOOONDU, MA ÜTLESIN JOOOOOOOOOONDU !!!! KERED LIIKUMA LIIKUMA MA ÜTLESIN LIIIKUMA LIIIKUMA ja niimodi järjest, ka*i röögib nii kõvasti, et varsti on hääl läind. Terve tuba kajab (pakett aknad). Kui ma neil samadel raiskadel akna all sama kõvasti tümmi laseks 5 minutit järjest siis nad saaks emotsionaalse trauma aga näe.. nemad teevad head kuradi ******. Bljad ka kuidas antakse neile luba terve nädal järjest niimodi proovi teha. Ebareaalselt kõvasti tehakse seda

Hommikul tuli üks õpetaja koos grupi lastega minult Pallasti tänaval teed küsima ,et kus see Pae Staadion asub. Juhatasin nad lahkelt sinna. :D

Mõned aastad tagasi eelmise tantsupeo ajal sai Kalevi staadionil abiks oldud tribüünide ehitamisel. Mõtlesin isegi ,et kuidas inimesed selle juhendaja karjumist taluvad a´la (Kas te olete LOLLID mida te need 4 aastat teinud olete kui teil aega harjutada oli, jne jne). Ise ei suudaks küll rahulikuks jääda kui terve päev keegi lõugaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 15:09 

M1k0 kirjutas:
teil päike paistab ? võrus pilves ja suht norm on, kerge tuuleke ja.. ühtlaselt hall

Antslas sama keis, Ema käis valgas, seal päike lõõmas...
Nägin sind paar nädalat taagasi antslas, vähemalt auto seisis hauka konsumi parklas päris mitu tundi ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 16:14 

Sõitsin maanteel ja rebane jooksis nina alt läbi, olin 99%kindel, et mats käib ära sest ta jooksis niii lähedalt kuid mitte ühtegi piuksu ei olnud, ei tea kas sai infarkti ka seal kraavis kuhu sellise lennuga maandus. :D stange kindlasti paitas ta karva :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 19:11 
Kasutaja avatar

Elvas täna mingi 12-ne ajal, suht rand inimesi ja teeäär autosid täis.
Kas inimesed tööl ei käigi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 19:22 
Kasutaja avatar

Sain lõpuks tty bakalaureuse kraadi kätte :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 19:23 
Kasutaja avatar

Paigaldasin keldrisse uue elektrisüsteemi täna ära. Peab uue jaheda koha otsima, kus puhkus veeta miskit kasulikku tehes :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 19:24 

Jarlis kirjutas:
Harri_K kirjutas:

Aga need suunatuledega viivitajad on kõige armsamad, mul naine lööb varsti silma siniseks kellelgi sellisel. :D

Siis ma ei taha su naisega kohtuda.

Aga miks sa teed nii? Ma ei mõista... Sind ei aja keema kui näiteks natuke kiirem on ning teed igal pool stoppi kuigi poleks selleks vajadust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 19:41 
Kasutaja avatar

Päike jõudis lõpuks Võrru. Nüüd tuleb vist fotokas võtta ja velotama minna :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis