fg11 kirjutas:
Mrk kirjutas:
fg11 kirjutas:
Maaväe ülema käsk on selleks aastaks jh, et alates kolmandast nädalast juba linnaloale lasta :S
Ei saa ikka õiget fiilingut sellest niimoodi kätte need, kes see aasta läksid.
Oled kade, et sina rohkem lappi said kui teised?
muig, ma usun, et aspirantuuri läbinud saavad oma teenistuse jooksul kõige vähem lappi näha üldse.
Nojah, meie ajal oli mopilükkaja kõvem mees kui aspirant, aspirant oli põmst rühma kõige suurem tankist vb mujal on teisiti. Meil olid nad põmst kirjatuvid, kes ülemusejuurest käsu ja nussi sai, ja pärast rühmas perse saadeti, aga enda meelest olid ikka kõige kõvemad mehed. Suht kass oli vaadata vendi, kes rühmaga hakkama ei saanud ja ülemus neid selle eest nussis, ja siis vennad nutumaik suus üritasid rühma pumpama panna, või kapikontrolle jms üritasid läbi viia .Paraku oli jah nii et seal olid need vennad kes noorteajal palju pugesid, ja siis meegomäel siukseid huvitavaid asju õppisid nagu "juhtimispsüholoogia" jms, ja siis tulid kõik tões ja vaimus seda ülejäänud rühma peal rakendama. Tulemus oli huvitav

Samas paar pädevat poissi oli ka, aga enamus olid klounid ikka. Kuna nad igas muus rühmas, va jalaväerühmas, olid vähem erialaast saanud, siis nad nagu väga muud biiti ka peale oma juhtimispsüholoogia ei jaganud, ntx mul meiditsiinirühmas oli päris huvitav, kuidas jalaväekallakuga aspirant tegi lihtsalt ahjuvalvegraafikuid ja käis meiega metsas niisama kaasas kui me paiknesime vms. Samas osades rühmades olid suht pädevad, suutsid rühmaga toime tulla, samas ülemustelt jms linnalubasi, varustust jms paremaid tingimusi välja kaubelda, ja olid päris tublid vennad. Nii et mina küll väga uhke oma aspirandistaatuse üle ei oleks, kui ülejäänud rühm seda siin ei kinnita