MDB kirjutas:
Ma ütleks selle parkimise teema kohta nii, et teinekord aita sellel vanamehel ka lund lükata, kasvõi trepi eest! Noor mees, jõudu on.
Ikka veel pole üle saanud?
Aga ilus tuisk on väljas...täitsa nunnu, tuleb quattro-igatsus peale...hommikul viisin naise tööle...krt igasugu troppe on teedel...õrnalt sajab lund, mingi 5 matsi uimerdavad 50-ga maanteel

Sirgel jupil lendasin kolonnist mööda (kiirust mingi 100 umbes), siis kolonni eesotsas olija vilgutas täistuledega...lammas. Ma saaks aru, et praeguse ilmaga sõidaks mingi aeglasema kiirusega. Aga hommikul oli kerge lumesadu vaid.
iisak, palju õnne minupoolt kah!
A mis tuledesse puutub, siis eile õhtul, suht laias lumesajus sõitis minu ees üks Golf IV, millel ei põlenud ükski (!) tuli. Muidugi, õnneks kaugele ta ei jõudnud, kuna patrull tuli vastu ja see Golf võeti kohe rajalt maha ka. Tuli patrull vastu, keeras ringi, disko peale...mina viisaka liiklejana tõmbasin kohe kõrvale, Škoda lendas mööda ja mõnekümne meetripärast seisid nii Golf kui Škoda teepervel...sõitsin rahulikult mööda ja tervitasin politseinikke sõbraliku käeviipega