Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 02:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 19.01.2012 10:24 

MDB kirjutas:
Ma ütleks selle parkimise teema kohta nii, et teinekord aita sellel vanamehel ka lund lükata, kasvõi trepi eest! Noor mees, jõudu on.

Ikka veel pole üle saanud? :kill

Aga ilus tuisk on väljas...täitsa nunnu, tuleb quattro-igatsus peale...hommikul viisin naise tööle...krt igasugu troppe on teedel...õrnalt sajab lund, mingi 5 matsi uimerdavad 50-ga maanteel :kill Sirgel jupil lendasin kolonnist mööda (kiirust mingi 100 umbes), siis kolonni eesotsas olija vilgutas täistuledega...lammas. Ma saaks aru, et praeguse ilmaga sõidaks mingi aeglasema kiirusega. Aga hommikul oli kerge lumesadu vaid.

iisak, palju õnne minupoolt kah!
A mis tuledesse puutub, siis eile õhtul, suht laias lumesajus sõitis minu ees üks Golf IV, millel ei põlenud ükski (!) tuli. Muidugi, õnneks kaugele ta ei jõudnud, kuna patrull tuli vastu ja see Golf võeti kohe rajalt maha ka. Tuli patrull vastu, keeras ringi, disko peale...mina viisaka liiklejana tõmbasin kohe kõrvale, Škoda lendas mööda ja mõnekümne meetripärast seisid nii Golf kui Škoda teepervel...sõitsin rahulikult mööda ja tervitasin politseinikke sõbraliku käeviipega :)

Viimati muutis Markko, 19.01.2012 10:27, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 10:27 
Eliit

Sain täna hommikul ohtralt tagurpidi sõita kuna E30 lihtsalt paksus lumes edaspidi ei taha hästi liikuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 10:39 
Eliit

Haapsalus ja siin kandis ei lükata ju näiteks teid lahti. Linnas esimene sahk liikus 8 ajal. Selleksajaks hakkas tipptund vaibuma ja lumi juba enamvähem kinni tallatud. Vaid pöördekohtadel ja ristmikel oli oht kinni jääda selle pudru sees. Kunagi oldi ju Teedeviletsuses öösel ikka valves ja sahad aeti liikvele siis kui oli juba piisavalt lund või hommikul 4-5 ajal. Haapsalu-Tallinn maanteel linnapiirist väljapoole ma pole veel sahka sõitmas näinud.

Üks tegelane mingi Golf4ga pidi ka mulle tagant sisse sõitma peaaegu aga taipas vist viimasel hetkel, et pole mõtet mu ilusat autot ära lõhkuda ja pidurdas end valli kinni. Selle ajaga kui ma inimesi üle sebra lasin rammis ta end hangest välja ka nii, et õnnelik värk.

Viimati muutis Iff, 19.01.2012 10:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:13 
Kasutaja avatar

Sõitsin ilma esimese numbrita mingi 4 päeva ringi, nii päevasel, õhtusel ajal.
Ei tehtud midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:33 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Haapsalus ja siin kandis ei lükata ju näiteks teid lahti. Linnas esimene sahk liikus 8 ajal. Selleksajaks hakkas tipptund vaibuma ja lumi juba enamvähem kinni tallatud. Vaid pöördekohtadel ja ristmikel oli oht kinni jääda selle pudru sees. Kunagi oldi ju Teedeviletsuses öösel ikka valves ja sahad aeti liikvele siis kui oli juba piisavalt lund või hommikul 4-5 ajal. Haapsalu-Tallinn maanteel linnapiirist väljapoole ma pole veel sahka sõitmas näinud.

Üks tegelane mingi Golf4ga pidi ka mulle tagant sisse sõitma peaaegu aga taipas vist viimasel hetkel, et pole mõtet mu ilusat autot ära lõhkuda ja pidurdas end valli kinni. Selle ajaga kui ma inimesi üle sebra lasin rammis ta end hangest välja ka nii, et õnnelik värk.

Mis ajast on haapsalus tipptund? :kill For real nagu :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:54 

SkyPlusis oli liiklusliini teade kella 10 paiku: Jõhvis viaduktil on ummik :D Samal ajal sõitsin just viaduktile- 2 masinat seisis suht paigal hetkeks :D Ja juba mõni jõudis paanikat teha, et ummik on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 12:02 
Moderator
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
SkyPlusis oli liiklusliini teade kella 10 paiku: Jõhvis viaduktil on ummik :D Samal ajal sõitsin just viaduktile- 2 masinat seisis suht paigal hetkeks :D Ja juba mõni jõudis paanikat teha, et ummik on :D

Kas arvad, et kõik liiklusliinile laekunud teated loetakse KOHE ette?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 12:27 
Eliit

BirboRacyng kirjutas:
Iff kirjutas:

Mis ajast on haapsalus tipptund? :kill For real nagu :lol

Sorri, eksisin jah, 7.45 hommikul sõidab samamoodi linnas vaid paar üksikut autot nagu öösel 3.45. Tee omale mõiste "tipptund" tähendus selgeks ja siis tule karga tühjalt edasi. Ägedad inglisekeelsed väljendid muide sul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 12:52 

krss kirjutas:
Õnne sünnipäevalapsele!
Huvitav, kui kaua lastakse linnas ilma numbrita sõita nii, et see mitte ühtegi patrulli ei huvita? Mul läheb igatahes kolmas päev juba. Sõitsin jäise hange vastu plastikust numbrialuse pilbasteks ja number sellest saadik klaasi taga, kuid seal ees lumi, nii et sisuliselt välja ei paista. Ja kedagi ei huvita ka, et eespool numbrit pole... Kohe lähen panen uue numbrialuse ette.

Pilt

ht99 kirjutas:
Sõitsin ilma esimese numbrita mingi 4 päeva ringi, nii päevasel, õhtusel ajal.
Ei tehtud midagi.

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 13:14 
Kasutaja avatar

Minuarust on selle lumesupiga sõites 40 täitsa OK kiirus, kui peateel ei ole. Täna oli päris raske foori alt minema saada kuna gaasivajutamine lihtsalt ei mõju. :kill Võtsin veojõukontrolli maha kui pool teed oli juba sõidetud, aga siis kiskus kordamööda nii üht kui teist külge ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 13:17 

Umx kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Point selles, et Jõhvis ei ole niipalju liiklustki, et ummikut saaks tekkida kuhugi :D Aga no vahet pole, aimsorri maaster.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 13:57 
Kasutaja avatar

tegelikult taheti lihtsalt kiirelt antud teelõik ilma segajateta läbida. Sobib kasutamiseks ka tallinnas. Helistad enne tööpäevalõppu SKY+, et sõpaka ja paldiski ristmikul avarii/ummik ja kõik hoiavad antud ristmikust eemale. Siis hea rahulik kell viis ilma järjekorrata kodu sõita. (fantaseerin)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 14:10 

Hea plaan oleks jah, aga Jõhvis see ei toimiks, kuna Tartu mnt-lt tulijad muudmoodi kesklinna ei saa, kui üle viadukti..v noh, saaks, aga ilge ringiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 14:59 

skyaudi kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Umx kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Point selles, et Jõhvis ei ole niipalju liiklustki, et ummikut saaks tekkida kuhugi :D Aga no vahet pole, aimsorri maaster.

Nu, mõnel vbl oli kiire ja pidi seal 3 sek seisma, siis paanikas hel kohe raadiosse, need seal loevad kõik ette ju.

Minge saksamaale ja sõitke kiirteel tipptunni ajal, kui kolmest reast ainult üks kasutusel on.
Siis saate tunda õiget ummikut :D
Soovitan alati paak täis hoida ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 16:46 
Kasutaja avatar

http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=63792782
Keegi selle artikli siia saab kopida? Täismahus siis

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis