RustyZ kirjutas:
Viimase jutuga tuli meelde naljakas seik Hesburgeri ketist.
Nimelt avati mingi hetk uus "restoran" Delta Plaza kõrval Tallinnas. Seisin seal järjekorras. Mingi naine tellis omale einet, võttis joogiks vist Fanta. No siis enne kaane peale panemist ja kandikule asetamist vaatas teenindaja sinna topsi, hakkas kaant peale panema, vaatas veel veidra pilguga topsi, pani siis kaane peale, hakkas kandikule asetama ja ikkagi võttis kaane pealt ja otsustas oma "toodangut" kolleegile näidata. See sügas ka pead, uuris korra seda limpsiaparaati ja ei osanud midagi kosta. Siis ulatati see tops naisterahva poole ja öeldi: "Maitske"
Seda, mis joogil viga oli et nad seda niimoodi uurisid ei saanudki teada, sest naisterahvas jäi sama lollilt vaatama kui mina ja ausaltöeldes läks söögiisu ära ja otsustasin mujale minna

Sarnane naljakas juhtum Kuressaare Hesburgeri alguspäevilt. Meestöötaja (vist esimene ja ainus kes seal olnud on) lasi ka midagi sprite kraanist ja tekkis miskipärast personalil küsimus joogi kohta. Siis müüja ulatas ka topsi kliendile ja ütles, et maitske kas see on vesi

Mul tuli sellega kohe see anekdoot meelde kus puhh palub notsul maitsta kas see must junn on rosin. Notsu siis sülitab välja ja ütleb, et see on ju s*tt, see pole rosin. Puhh sellepeale, et ma mõtlesingi mis rosin mul püksis teeb