Drag kirjutas:
Wertus kirjutas:
Sai käidud Foorumi St. Patrickus. Toit oli hea, kuid teenindus ei meeldinud.
Sõin seene-suitsujuustu kattega sealiha ja ahjukartuleid ning juustutäidisega kanafileed peekoniga ja grillitud köögiviljadega. Algselt ootamise kõrvale sai sisse söödud küüslauguleivakesed, mis toodi küll kiirelt lauda. Praadi ei pidanud ka kaua ootama.
Teenindaja oli ebaviisakas ning ei teretanud laua juurde tulles. Samuti sai kõrvalt nähtud, kuidas üks teenindaja ühte klienti lükkas, et jumala eest määrdunud nõud laua pealt kätte saada. Inimesed olid parasjagu lahkumas ning panid jopesid/mantleid selga laua kõrval.. Oleks võinud selle 25 sekundit ju oodata.. Igatahes olgu teenindaja nii viisakas/ebaviisakas kui tahes, tippi jätan alati.
Ma ei näe küll põhjust miks peaks tippi jätma kui teenindusega rahul pole.

Ahjaa.. tipi jätmine oli ka koomiline. Ütlesin, et võtku endale 10 protsenti kogusummast, ehk kaardiga makstes liitku see arvele ning kahjuks ei suutnud ta seda välja arvutada, mistõttu ikka ümardasin endale kasulikumaks

Tippi ma jätsin ma lootuses, et ehk oli tal lihtsalt raske päev. Eks meil kõigil ole oma tõusud ja mõõnad ning kui kunagi ma selles kohas jälle rahule ei jää, siis ma tõesti tippi ei jäta. Eks see ole harjumus ka.
Ei, tal polnud raske päev. Seal ongi teenindus kaki. Kõigis Patrickutes on. Ja praed väiksed ja võltsi maitsega.