KIVIKUJU kirjutas:
oopc kirjutas:
Saaks need pildile kes autosid mõlgivad.
Mind tabas Üle-eile hommikul sama üllatus (fotokat kahjuks ei olnud käepärast), aga mu masina juhiuks oli konkreetselt kinni pargitud. Mingi naabrimehest taksojuhivärdjas. Ja nii muhedalt oli mees parkinud, et peegel-peeglis. Edaspidi sõites oleksin peglid puruks sõitnud (tema peegel, minu masina peeglist eespool) ja tagurdades, et siis välja keerata, oleksin ta tagumise nurga puruks sõitnud. Mingi 15 minti n***isin, et ilma midagi vigastamata minema sõita
Oskab keegi öelda, kui sedasi on magalarajoonis masin kinni pargiud, siis kas mul on õigus ment kutsuda ja teisaldusmasin või sellisesse "olmetülisse" nemad ei sekku??

Kui näiteks parklas niimodi kinni pargitakse siis oled ikka ise süüdi ka et joonte vahele ei mahtunud, ma olen kunagi laadapäevadel yhel mesevennal lasknud autokõrval seista mingi 15 minti kuna ta oli pea konkreetselt 2 koha keskele ajanud, aga kuna ma olin väikse punniga ja mujale väga parkida ei olnud, siis ma ajasin ilusti siukse 5 cm vahega kõrvale. ega ma kade ei ole siis

. Aga üldiselt, meil on siiski need parkimiskohad mingi smardi järgi joonitud vist, kui ikka s klassi mesega parkida mis on pea 2 meetrit lai, siis huy uksest välja saad veel.