Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 15.04.2009 06:52 

KIVIKUJU kirjutas:
Oskab keegi öelda, kui sedasi on magalarajoonis masin kinni pargiud, siis kas mul on õigus ment kutsuda ja teisaldusmasin või sellisesse "olmetülisse" nemad ei sekku?? :?

Kle pollarisse võid küll sel juhul helistada.Nad võtavad omanikuga ühendust ning suure tõenäosusega tuleb see tolvan ja ajab oma auto ära.Teisaldama saab hakata vast siis kui märgid üleval,et võib teisaldada. (võimalik,et ka pollar võib tellida,kui omanikuga ühendust ei saa)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 07:37 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
oopc kirjutas:
Saaks need pildile kes autosid mõlgivad.

Mind tabas Üle-eile hommikul sama üllatus (fotokat kahjuks ei olnud käepärast), aga mu masina juhiuks oli konkreetselt kinni pargitud. Mingi naabrimehest taksojuhivärdjas. Ja nii muhedalt oli mees parkinud, et peegel-peeglis. Edaspidi sõites oleksin peglid puruks sõitnud (tema peegel, minu masina peeglist eespool) ja tagurdades, et siis välja keerata, oleksin ta tagumise nurga puruks sõitnud. Mingi 15 minti n***isin, et ilma midagi vigastamata minema sõita :angry

Oskab keegi öelda, kui sedasi on magalarajoonis masin kinni pargiud, siis kas mul on õigus ment kutsuda ja teisaldusmasin või sellisesse "olmetülisse" nemad ei sekku?? :?

Kui näiteks parklas niimodi kinni pargitakse siis oled ikka ise süüdi ka et joonte vahele ei mahtunud, ma olen kunagi laadapäevadel yhel mesevennal lasknud autokõrval seista mingi 15 minti kuna ta oli pea konkreetselt 2 koha keskele ajanud, aga kuna ma olin väikse punniga ja mujale väga parkida ei olnud, siis ma ajasin ilusti siukse 5 cm vahega kõrvale. ega ma kade ei ole siis :P. Aga üldiselt, meil on siiski need parkimiskohad mingi smardi järgi joonitud vist, kui ikka s klassi mesega parkida mis on pea 2 meetrit lai, siis huy uksest välja saad veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 07:47 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:

Võib kutsuda tesaldus masina aga seda teed sel juhul oma kulul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 08:00 
Kasutaja avatar

deep kirjutas:
Kui näiteks parklas niimodi kinni pargitakse siis oled ikka ise süüdi ka et joonte vahele ei mahtunud

Jutt käib magalarajoonist, kus pole MINGEID jooni. Siin vennad pargivad, kuidas jumal juhatab (eriti üks scorpamees). Ma võin rahus öelda, et ma pargin oma masina piinliku täpsusega, et ka teistel ruumi oleks, kuna ei taha nõmedaid üllatusi, ega kriimulist masinat.

Ehk siis minu viga see polnud :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 09:31 
Kasutaja avatar

Oli kunagi sama lugu, Sõpaka ääres majade vahel oli auto kinni pargitud, mul oli vaja ca 2.30 öösel ära sõita. Üllatus oli muidugi suur. Tegin kõne politseisse, nemad omakorda üritasid omanikku kätte saada, kuid kahjuks ei saanud. Soovitasid ka puksiiri kohale kutsuda, kuid ma sai üle haljasala sõites välja kuidagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 09:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Heade piltide teemast kopi-peistin siia ühe enda tehtud pildi.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 09:59 
Kasutaja avatar

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=106973 Länkariga on tüüpiline jorss, kes parkides kõva mees aga kaamerat nähes s_tt püksis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 11:12 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Teisaldus masin tuleb hea meelega, usun ma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 12:01 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Teisaldus masin tuleb hea meelega, usun ma.

muidugi, kui ma maksma nõustun :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2009 12:08 
Kasutaja avatar

Kahjuks, kui tookord mul see insitent juhtus, polnud isa puksiiri peal tööl. Nüüd on, niiet äravedamise saaks ma tasuta. Paigutaks kasvõi venna sara mõnisada meetrit ringi, las paanitseb siis. Kusjuures, järgmine õhtu nägin, kuidas ta teise auto kinni parkis siis läksin lõugama kohe, Vasja ajas vaikselt pobisedes oma Föderatsiooni trikolooriga E36-e kohe kaugemale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 00:28 
Kasutaja avatar

Endal oli aastaid tagasi juhus, kui käisin Glehni lossis ühel tudengite peol ja mingi jorss parkis oma Kia kaubiku risti minu auto taha. Ees oli suht otseses mõttes kuristik ja taga auto ristis ees. Vend kuskilt välja ka ei ilmunud, et ei jäänudki muud üle kui menti helistada. Mendid viisakalt võtsid omanikuga ühendust ja 5 minuti pärast oli vend väga ähmi täis näoga õues oma autot ümber parkimas. Politsei veel helistas tunnike hiljem tundis huvi, kas ma sain auto kätte sealt ja äkki tahan avaldust kirjutama tulla :D

Aga üldiselt tahaks veidi kaitsta ka neid, kes risti poe ukse ees pargivad. Poes on ka selliseid asutusi, kellel on keelatud ostukärude kasutamine, kuid kaubavedu peab tegema eest ukse kaudu. Ja kui peab viima poodi nt. 300 kg kaupa ja parkla asub suhteliselt kaugel on üsna loogiline lähenemine, et pargitakse ukse ette. Et jutt ei jääks mõistetamatuks, siis olen ka ise vedanud ilma tunnusmärkideta täiesti mitte midagi ütleva sõiduautoga kaupa ja inimeste põlglikke pilke pidanud taluma, kuid parem ikka, 20x edasi tagasi kuskilt parkla tagant nurgast tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 09:04 
Kasutaja avatar

f115 kirjutas:
.. kuid parem ikka, 20x edasi tagasi kuskilt parkla tagant nurgast tulla.

kellele parem?? Sullle?
ma usun ,et mingil suvalisel 15 aastat vana mersu ostnud jorss, kes ennast nüüd selle auto omamise tõttu hirmsaks autoriteediks peab, arvab ka ,et tal on parem minna poodi ,kui auto on uks ees ,kui siis kui auto oleks eemal parklas!

Ei taha nüüd võrdusmärki tõmmata kaubavedajata ja niiisama ülbitsejate vahele ,aga see et kellegil on nii mugavam ,ilmselt teistele eriti korda ei lähe! (ei midagi isiklikku)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 09:34 

Arxz kirjutas:
f115 kirjutas:
.. kuid parem ikka, 20x edasi tagasi kuskilt parkla tagant nurgast tulla.

kellele parem?? Sullle?
ma usun ,et mingil suvalisel 15 aastat vana mersu ostnud jorss, kes ennast nüüd selle auto omamise tõttu hirmsaks autoriteediks peab, arvab ka ,et tal on parem minna poodi ,kui auto on uks ees ,kui siis kui auto oleks eemal parklas!

Ei taha nüüd võrdusmärki tõmmata kaubavedajata ja niiisama ülbitsejate vahele ,aga see et kellegil on nii mugavam ,ilmselt teistele eriti korda ei lähe! (ei midagi isiklikku)

On sul elu nüüd läbi kui kaubavedaja peatub ukse ees pooleks tunniks ja sa pead meetri jagu kõrvale atuma, et mööduda autost?

Krt, teil inimestel peab ikka eriti õnnelik elu olema, et selliste pseudoprobleemide kallal nii põhjalikult vinguda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 09:42 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
On sul elu nüüd läbi kui kaubavedaja peatub ukse ees pooleks tunniks ja sa pead meetri jagu kõrvale atuma, et mööduda autost?

Krt, teil inimestel peab ikka eriti õnnelik elu olema, et selliste pseudoprobleemide kallal nii põhjalikult vinguda

Mind see isiklikul eriti ei häirigi ,ja kui ise kuhugi kaupa veaks ,tee ilmselt samamoodi ,kuid ei üritaks oma tegevust õigustada, kuna san aru ,et reeglid/seadused kehtivad kõigi jaoks!
A see kisub umbes sinna rekkajuhtide teemasse ,et kuna nad teevad teepeal tööd ,on neil justkui suurem õigus seal olla, ja sõita kuidas tahavad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 22:35 
Kasutaja avatar

Oi mulle meeldib se teema :D :D :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis