Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 27.04.2009 00:51 

ValgeKotkas kirjutas:
^Unustasid ksenoooone mainida vist? :D

Selles suhtes olen juba vist muutumas, 800.- eest nagu siin reklaamivad mõned, võiks pulli pärast sisse lükata isegi, aga üldiselt olen arvamusel, et mis mõtet on neid aftermarket xenoone toppida, pidevalt on mingi kepp, vilgutada ei või- ei kesta siis - kohe ei lähe täie pauguga põlema - lähevad läbi- üks päev nägin mersut millel üks ei põlenud ja teine vilkus= naersin südamest! Paarikümne krooniseid H4 lükka sisse nii et süda lustib kui läbi läheb...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 00:55 
Kasutaja avatar

Krt, närvi ajab, et ei lasta oma arvamust vabalt avaldada autoteemades. Parem ei hakanud aga siiski.
A veel rohkem ajab närvi see, et mõned inimesed ei viitsi oma per*et mitte sentimeetritki liigutada, kui räiget omakasu pole. Nimelt sõber ootab juba 4 kuud, et mingi värd tuleks teeks oma garaažiboksi lahti, et me saaksime elektrijuhtme tema elektrikappi ühendada. Kord ei meeldinud talle see, et paneme talle ühe väikse karbikese seinale, kus kaablit väheke pikendame, kord talle ei sobi meie elektrik, sest ta ei usalda teda. No kurat küll :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 10:52 
Moderator

rosco kirjutas:
Freelander: Tammsaares muud probleemid. MUPO hakkas "haljasalal" parkijatele trahve tegema. Tippajal ala 20 autot kindlasti asfalti pealt maas, parkimas ruumipuuduse tõttu. Õde sai 600 juba. Ja kuna maja penskareid täis,siis laideti ka parkla suurendamise idee maha,neil enamus hääli :kill

Me oleme Tammsaare teele mitu korda MUPO kohale kutsunud, et neid haljasaladel parkijaid korrale kutsuda. Kordagi veel keegi trahvi ei ole saanud meie nähes. Loodetavasti on see 600 esimene positiivne trahv ja haljasaladelt pargitakse jälle kenasti parklatesse tagasi. Enne oli Tammsaare teel ka komme inimestel majade ees kõnniteedele parkida, kuid nüüd tõsteti äärekivi nii kõrgeks, et maasturiga ka raske peale ronida.

Majade vahel on piisavalt ruumi igal pool parkida, kuid ikkagi ei suudeta 2 sammu astuda ja pargitakse akna alla murulapi peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 10:57 
Kasutaja avatar

Ricky kirjutas:
Tom. kirjutas:
Lugesin seda uudist. Võbisema võttis kohe selline lause:
Tsiteeri:
WHO peasekretär Margaret Chan hoiatas üleeile, et viirus võib põhjustada ülemaailmse pandeemia.
:err

Ma tegin praegu just sama vea :err
Kõige hullem on see, et mul sealiha ahjus ja mõtlesin lõuna aeg pintslisse panna, aga jäeb vist ära. :uhoh

Tsiteeri:
Viirus ei levi sealiha ega sealihatoodete kaudu.

vist võid süüa küll :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 11:38 
Kasutaja avatar

mul on rukkilikke peer.. :D
need AllRide sinised 35eegused pirnid on tosihyväd. Aasta aega juba üks paar sees olnud ja ikka on valge veel. :)
Kuigi ma saaks panna omale seadusliku ksenoni - tulepesur on olemas ja tagaamordid on automaatse nivooregulliga.
Aga mõttetu.

Mind ajab närvi see, et kaugtuled kadusid ära, on keegi teadjam ja oskab ehk öelda, kust näpuga järge ajada? peale vihmast sõitu see juhtus ja järgmine hommik enam polnud, kui tahtsin ühele jobule vilgutada... Käru pistikupesa on ka suht oksüdeerunud, kas sealt võiks ka midagi abiks olla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 12:09 
Eliit

antsa911 kirjutas:
rosco kirjutas:
Freelander: Tammsaares muud probleemid. MUPO hakkas "haljasalal" parkijatele trahve tegema. Tippajal ala 20 autot kindlasti asfalti pealt maas, parkimas ruumipuuduse tõttu. Õde sai 600 juba. Ja kuna maja penskareid täis,siis laideti ka parkla suurendamise idee maha,neil enamus hääli :kill

Me oleme Tammsaare teele mitu korda MUPO kohale kutsunud, et neid haljasaladel parkijaid korrale kutsuda. Kordagi veel keegi trahvi ei ole saanud meie nähes. Loodetavasti on see 600 esimene positiivne trahv ja haljasaladelt pargitakse jälle kenasti parklatesse tagasi. Enne oli Tammsaare teel ka komme inimestel majade ees kõnniteedele parkida, kuid nüüd tõsteti äärekivi nii kõrgeks, et maasturiga ka raske peale ronida.

Majade vahel on piisavalt ruumi igal pool parkida, kuid ikkagi ei suudeta 2 sammu astuda ja pargitakse akna alla murulapi peale.

Kusjuures siin ei ole vapsee ruumi. Ideaalne oleks,kui laiendataks parklat ala 15 auto jaoks,mahuksid kõik ilusti. Tippajal ainuke ruum on ühel teel(sellel nime vist polegi) garaaside ääres,aga ausalt öeldes ei julge sinna parkida autot. Majad eemal,pime jms. See haljasala jutumärkides kuna viimased 5-6 aastat seal autod parkinud probleemideta. Mullaplatsid põmst.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 12:19 

bomsch kirjutas:
corbe kirjutas:
Nädalavahetusele minnes: täna saab ju Selverist Saku on Ice purgi kätte 6,9 + pant. Lõuna ajal käis igatahes tihe rebimine ja osteti kastide kaupa kraami kokku.

Selle teema nahka minu nädalavahetus läkski. Alguses oli üllas mõte isegi auto nädalavahetusel valmis teha, aga reedel vastu pühapäeva lakkuma kukkudes avastasin ennast laupäeva öösel suisa Tartust Club Tallinnast. Täna on ka alles valus vibra sees.
Aga muidu oli lahe.

Millegipärast juhtus ka mul nii, et oli plaan zaz-iga tegeleda reedel, aga pärast 8 odavat ice kiskus peole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 12:27 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:

Ah nii :/ ju siis enam õhtuti sõitma ei lähe :D päeval saab veel normaalsesse kohta parkima aga öösel tulles on ainult nö haljasala vaba, kus on kujunenud parkimiskohad välja :/ jube kitsas on ikka siin nende kohtadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 12:39 
Moderator

bomsch kirjutas:
corbe kirjutas:
Nädalavahetusele minnes: täna saab ju Selverist Saku on Ice purgi kätte 6,9 + pant. Lõuna ajal käis igatahes tihe rebimine ja osteti kastide kaupa kraami kokku.

Selle teema nahka minu nädalavahetus läkski. Alguses oli üllas mõte isegi auto nädalavahetusel valmis teha, aga reedel vastu pühapäeva lakkuma kukkudes avastasin ennast laupäeva öösel suisa Tartust Club Tallinnast. Täna on ka alles valus vibra sees.
Aga muidu oli lahe.

Noh ütleme nii, et ma ka kuulsin seda kõnet pealt, kui sa laupäeva õhtul Timole helistasid. See pidi ikka olema üks korralik kogus ICE õlut :D. Aga enda auto ehitamisega pidi vist Sul olema nagu nädalavahetusega, et kui garaaži jõuad siis 1 polt kinni ja edasi kohe õlle kallale :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 12:41 

Eelmine nädal lubasin endale et ei maga sisse ning ärkan sel maikuu lõpuni iga kord õigel ajal ning distsiplineerin end magama minema hiljemalt 12-1 ajal. Aga täna hommik oli taas esimene liigutus telefoni äratuse välja lülitamine ja edasi magamine.
Sellest et nüüd kella poole kaheteistkümneni magasin ikkagi ei aidanud, uimane ja tülpinud tunne on ikka peal... :/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 15:03 
Kasutaja avatar

confu kirjutas:
Ei tea kui miski linnugrill ja salmoneloos või asi oli. Sõin kana kahe suupoolega(siiani söön). Kui marinaadis olnud kana, siis ka seda marinaati limpsinud. Sommid vaatasid imelikult aga see nende kiiks. Sittusid, et mis sa teed, saad selle ja selle.
Ja sealiha söön samuti edasi, ei koti mind need asjad. Pigem kes kardab, see sureb.
Sest, et poe lettidele jõuab vaid kontrollitud liha, turult ostes võid tõesti saada miskeid imevidinaid.

Sul juba meelest läinud mitukümmend TONNI sealiha hiljuti eesti poodidest ära korjati ? :D
Või Talleggi munade keiss aasta v 2 tagasi ?
Nii et maksa nii kindel olla, kindlad on ainult maksud ja surm !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 15:08 
Kasutaja avatar

Ei tea, elan nii kuidas meeldib. Kõik asjad tekitavad vähi ja tapavad. Seega mai usu neisse jamadesse. Mitu sajandit söödi kõike mis vaid suuaugust sissemahtus, ei tea, pole häda olnd kunagi aga järsku nüüd on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 15:15 
Kasutaja avatar

confu kirjutas:
ei tea, pole häda olnd kunagi aga järsku nüüd on.

Et selleks aru saada, läheb sul veel natuke aega :)

Läbi aegade on laborites viiruseid vorbitud just riikide vaheliste sõdade tarbeks, väiksemaid "prussakaid" on ka aegade jooksul rahva sekka paisatud, testides mis toime siis ka on,+ suured rahad meditsiinis vaktsiinide näol jne.

See oleks liiga pikk teema et sulle natukenegi valgust tuua, aga googelda ja veendu ise, aasta sajandeid polnud inimesed nii targad ka ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 15:27 
Kasutaja avatar

ma olen neid ulmeviiruse jutte küllaga lugenud. ikka on pohhui. kõik surevad siis, kui nad surema peavad. kui minu kord on surra, siis võin ma selle sealiha söömata jätta, aga veidi hiljem kukub trepikojast väljudes tiibklaver pähe või lööb mu naabrimees kirvega maha või jään auto alla. Saatust sa muuta ei saa. Ka sealiha ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 15:34 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
ma olen neid ulmeviiruse jutte küllaga lugenud.

Kõige ulmem inimese poolt loodud on AIDS näiteks ...
Astugem siis rõõmsalt oma saatusele vastu sellise pohhuistliku suhtumisega :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis