Naljakas teema suht. Yhe jaoks on maailma mõtekaim masin 535 ära aetud räbal, kuhu ainult idioot tambib meeletus koguses raha sisse(selle asemel et osta kohe normaalne eksemplar) ja on veel uhke ka selle üle. Rääkimata camarost, aga see oleks juba liig mis liig midagi selle auto kohta öelda. Ilmselt on vanajumalal endal ka selline, kes ainult tuunib seda, SEST SEE ON MÕTEKAS
Saan ma nyyd sust õieti aru, et kui mul pole mingit 155kw kyna, sis pm ei tohiks ma oma autole kättgi kylge panna? Jumala eest, kui see näeb kenam välja(led numbritules, xenon udukas, põlev käimarinupp vms)? Sellisel juhul on su arusaam kyll sama vildakas nagu 3jalaga taburet, millel on kõik jalad erimõõtu
Ison ts:
Jah, pm on sul õigus, aga sa vastasid juba oma postis, et 35ene kile on min. võimalik saada normaalset, aga kui seal on mingi akna enda % ka vahel sis mis liidab paar % sis pm saad mendi käest
Ja 3as huvitav asi oli, et pm mingi vectra mees, kelle kyna ilmselt ruigab normaalse sumpaga ka siga aia vahel, kujutab ette, et ei saa magada öösel. Vana sa oled? Mina nt olen 25 ja mind ei häiri kindlasti mingi spotsumpa mees öösel(tean, sest iga öö sõidab Tartus minu majast Supra mööda ja kuna elan täpselt lamava politseinku juures, sis kiirendatakse alati peale seda. Sa pead kas vana inimene olema, kel väga erk uni, või sis unearsti jutul käima(jätame ekstreemsused välja, et 10 sibulat kogunevad su majaette tymmikuulama, ja ööläbi iga 5 minta tagant on vaja akut laadida, ja selleks lyyakse kellad piirajasse 30sekiks)
ja kysimus AntiL-ile:
Mix sa sõidad kena, osalt TUUNITUD Astraga, mitte täiesti stock Astraga? Sul ju aint mingi.....70kw?