Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tuline striitreisser vs ülevaatus ...
PostitusPostitatud: 17.08.2009 16:19 
Kasutaja avatar

Säuts kirjutas:
kindlustus on mitu korda tahtsam kui mingi ülevaatus ja kindlustuse puudumise eest saad kena litaka.
Kuidas nüüd võtta. Kui sa sõidad tehniliselt mitte korra autoga, siis see võib ohtlik olla, aga kui ülevaatus puudub mingi sportroolide, xenonite ... või millegi selle pärast, siis on kindlustus tähtsam jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:21 
Kasutaja avatar

ÜV puudumise eest öeldi mulle, et 1800.- on max.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:34 
Kasutaja avatar

Vildakad xenonid suvaliste pannide küljes ja vihmaveetorust sumpsid häirivad küll kohe konkreetselt. Eriti ohtlikud on need isepaigaldatud odavad xenonid mida siin vahepeal lausa hulgi müüdi. Sumpsid aga häirivad pigem öösel kui tahaks magada aga ei saa sest mingi 1.4 mootoriga saan on endale ka "tuuningut" teinud ja sumpsi vihmaveetoru vastu vahetanud ja arvab, et jube äge hääl tuleb nüüd :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 18:36 

perfectenemy kirjutas:
Dialed kirjutas:

See ei ole ju normaalne ise olen vahetanud esisilla pukse juba aasta jooksul kaks korda ja alati on läinud alla kallimad e. siis a varuosad ja viga pole mitte autos vaid lihtsalt kuluvad läbi ja see pole odav lõbu.

mis auto see selline on siis, et 2 korda aastas pukse vaja vahetada?
äkki on viga hoopis vahetajas mitte teedes ja varuosades?

Ehk on pigem asi miljonitollistes niggavelgedes? :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 19:14 

Naljakas teema suht. Yhe jaoks on maailma mõtekaim masin 535 ära aetud räbal, kuhu ainult idioot tambib meeletus koguses raha sisse(selle asemel et osta kohe normaalne eksemplar) ja on veel uhke ka selle üle. Rääkimata camarost, aga see oleks juba liig mis liig midagi selle auto kohta öelda. Ilmselt on vanajumalal endal ka selline, kes ainult tuunib seda, SEST SEE ON MÕTEKAS :kill

Saan ma nyyd sust õieti aru, et kui mul pole mingit 155kw kyna, sis pm ei tohiks ma oma autole kättgi kylge panna? Jumala eest, kui see näeb kenam välja(led numbritules, xenon udukas, põlev käimarinupp vms)? Sellisel juhul on su arusaam kyll sama vildakas nagu 3jalaga taburet, millel on kõik jalad erimõõtu :P

Ison ts:
Jah, pm on sul õigus, aga sa vastasid juba oma postis, et 35ene kile on min. võimalik saada normaalset, aga kui seal on mingi akna enda % ka vahel sis mis liidab paar % sis pm saad mendi käest :sex

Ja 3as huvitav asi oli, et pm mingi vectra mees, kelle kyna ilmselt ruigab normaalse sumpaga ka siga aia vahel, kujutab ette, et ei saa magada öösel. Vana sa oled? Mina nt olen 25 ja mind ei häiri kindlasti mingi spotsumpa mees öösel(tean, sest iga öö sõidab Tartus minu majast Supra mööda ja kuna elan täpselt lamava politseinku juures, sis kiirendatakse alati peale seda. Sa pead kas vana inimene olema, kel väga erk uni, või sis unearsti jutul käima(jätame ekstreemsused välja, et 10 sibulat kogunevad su majaette tymmikuulama, ja ööläbi iga 5 minta tagant on vaja akut laadida, ja selleks lyyakse kellad piirajasse 30sekiks)

ja kysimus AntiL-ile:
Mix sa sõidad kena, osalt TUUNITUD Astraga, mitte täiesti stock Astraga? Sul ju aint mingi.....70kw? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 19:18 

Kas mitte ANtiL pole mitte gsi? See pole kindlasti 70kw. Ja nah*ui on vaja toppida lollakaid sportpütte alla,kui tahad sporti,siis osta sport auto, neid võimalik valida igast hinnaklassist, või kuula makist "sport" hääli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 19:21 
Kasutaja avatar

Oot mitmest kw alates tohib tüünida siis ?
Võin 44kw Sunnyle ka sportpüti alla panna, kui tahan
:bs :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 19:50 

110kw ta pole enam kindlasti enam.umbes 80kw on jah 110kw alles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 21:27 
Kasutaja avatar

nagu alati naljakaim asi markoc-viktort teemade juures on see, et 5 klassi haridusega sõpradele olevate võlgade eest iirimaale põgenenu, leiab vigu ainult teistes...ma küll ei tea, kas sa trahvi said kunagi politseilt, kuna su auto ei vastanud 100% EV ÜV nõuetele, aga oleks tahetud, oleks väga lihtsalt ka saanud, sest tuuningust(ja tihti lugu väga maitsetust) sul juba puudust autol ei tulnud :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 21:54 
Kasutaja avatar

wirx kirjutas:
nagu alati naljakaim asi markoc-viktort teemade juures on see, et 5 klassi haridusega sõpradele olevate võlgade eest iirimaale põgenenu, leiab vigu ainult teistes...ma küll ei tea, kas sa trahvi said kunagi politseilt, kuna su auto ei vastanud 100% EV ÜV nõuetele, aga oleks tahetud, oleks väga lihtsalt ka saanud, sest tuuningust(ja tihti lugu väga maitsetust) sul juba puudust autol ei tulnud :bs

:lol :lol :lol
Sa olid kloun ja oled selleks siiani jäänud !
Mis paneb sind sellises eas, sellist sitta suht koht aktuaalses teemas klaverilt foorumisse paiskama ?
5-6a tagasi vastas minu auto tol ajal nõuetele, oh ja aegu ammuseid :D
Kui tahad isiklikku paska ajada avalikult foorumis, ole lahke, tee selleks vaba teema alla teema ja ma võin sulle/teile, sinust ja teist seal "meeldivalt" kaasa rääkida, usun et sa peaks veel paar korda sisse hingama ja mõtlema, et kas sa ikka tahad seda ! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 22:05 

AntiL kirjutas:
Mootor on 2006a läbinud kap remondi ja enne ostu 2a tagasi lastud põhjalikult kontrollida, ning ei olnud sellel ühtegi probleemi. Ja g-techi järgi veerandmiili ja 0-100 mõõtes ei saa ka vastupidist väita.

Tsiteeri:
Kas mitte ANtiL pole mitte gsi? See pole kindlasti 70kw. Ja nah*ui on vaja toppida lollakaid sportpütte alla,kui tahad sporti,siis osta sport auto, neid võimalik valida igast hinnaklassist, või kuula makist "sport" hääli.

Report this post
ja lihtsalt infoks, et mul ei ole all sportsummuti.. 2006a on eelmise omaniku poolt paigaldatud uus ja täitsa autentne tehasepoolt ettenähtud pütt.

Sinu auto väljalaskest ma ei rääkinudki .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 22:57 
Kasutaja avatar

Ma tean, et Pärnumaal Koongas on ÜV-punkt, kuhu võib minna kui mujalt ei saa :P
Pedemajakaid ja sportsummuteid ei ole vaja ka minu meelest läbi lasta ülevaatuselt. Endal pole ÜV-del kunagi probleeme olnud, olen käinud alati esimeses ettejuhtuvas ÜV-punktis seal, kus aega on.. Tutvusi pole ühesõnaga :P (tegelt on, aga kui probleeme pole, ei viitsi spets sõita ka kuskile mujale).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2009 23:15 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
bla bla

Kõik ei saa sinusugused olla :kill ja see supra ei tee ilmselt mingit häält võrreldes nende pannidega mis minu akna alt läbi sõidavad tänu puudulikule väljalaskesüsteemile mis nende arust ilgelt lahe on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 10:11 

aivo28 kirjutas:
kle härra tomcraft, ole hea, ja ära inspireeri niipalju :D tore kohe lugeda, et sa kõigist siinsetest inimestest ja nende autodest niipalju tead :wink: aga noh, sa ju juba teada-tuntud vend ka, kelle isiklikult kõigi ja kõigega pistmist on...

ma toon sulle nüüd puust ja punaseks näite: kaks hondameest siis...

esimene lõikab oma 1,4 66kw konega junni kõrsikut meenutava sumpa tagaoüti maha ja keevitab sinna 4" sumpaotsaga käraka asemele, mis siis ullult "äge" on. loomulikult ka mingi eriti odav koonusekärakas kapotialla, mis siis et kohe kolle pealt kuuma õhku võtab, aga cool on. siis topitakse mingi spoilanärakas kuhugi, mille värvimiseks enam raha ei jätku + ülejäänud auto on nagu silguniisk, kuna rohkem spoilasid osta ei jõuta. ja siis muidugi 55.90 maksev ledidega käimarinumm RIMIst. samas autopedeletis ripub ka toonkilerull, millega hea meelega mäkerdataks esiklaas ka ära, aga se krt on ju kumer ja kogemuse puududes on seda toonida suht keeruline...

teine vend ostab juba mingi asjalikuma konega auto, või siis vahetab mootori näiteks (üks tore projekt siin ühe coupe näol ka täitsa olemas), installib korraliku sellele autole mõeldud sumpajooksu ja õhuvõtu, mis ka hp juurde annab jne. ja selle asemel et siin foorumis viriseda, veedab oma aega garages asja arendades. on nüüd piisavalt selge, mida ma mõtlen?

Ei tea kui palju sa küll nüüd linnas kütust põletad aga see esimene Honda näide küll väga asjakohane pole. Lähevad ka neile alla sportpütid aga need 4" ekstreemsemad näited jäävad siiski enamasti BMW E3* seeriate juurde :wink:

See metallne, plärisev lörin mida need 318-d ja 520-d vihmaveetorudega teevad on kehva närvikavaga inimesele täielik piin..

Muud ei midagi kui, et pisar tuleb silma kui riisi maha tehakse...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2009 11:51 

Kuna ma ise pooldan veidi tagasihoidlikumat tuuningut(välimuselt), siis minugipoolest võiks need läti spolerite ja lõpustega autod korduv üv-le saata.
Samas kui keegi on tõsist vaeva näinud, siis vastu pole (isegi kui auto täielik peletis).

ilus kõva hääl mind ei häiri (nt harley, v8, või mõni turbopill).
Pidevalt aga sõidavad sääse pininal/kiirusel mööda justneedsamad 1.0-1.6 töömahuga autode omankud, kes vinge koonuse ja ämbersumpsi omale installinud. :help

Minumeelest eesti üv kohapealt väga vinguda ei tohiks, suht leebed ikka reeglid ja karistused.
Meenub kohe Saksamaa kus rehvi purunedes töökoda ei olnud nõus alla panema virnast võetud täiesti timmis rehvi.

Samas ei jõua ära oodata millal laps rolleristid teelt ära korjatakse.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis