Mingi aeg kui Audi A4 oli, sai auto rahvast täis topitud ja kuskile oli vaja ruttu minna. Teeristist sai esimesed 2 käiku peeneks lastud, ja siis gaas lahti. Kiirus vöis midagi 50olla, kui politsei majast mööda veeresin, ning politsei sealt parasjagu välja keeras. Seal oli 30 ala. Nojah muidug disko sabas, hirmus kuri politseinik juba akna juures karjumas:
P: KUI KIIRESTI TOHIB KESKLINAS SÖITA?
M: 30 oli vanasti
P: JA MIS OLI SINU KIIRUS?
M: ma'p tea, mingi 40 oli ehk.
P: MIS 40, SEITSEKÜMMEND OLI! Silmaga nägin
M: ei usu
Politsei käis ümber auto, tagumine vahtraleht oli toonklaasi taga ja ei paistnud hästi.
P: Tule autosse. Kiirmenetlusega nöus?
M: Ju vist
P: Vahtralehe eest on 3000maksimum. Ja sellega vöib ka arvestada!
M: Ma enam ei ole kiirmenetlusega nöus
paberitäitmist ja head teed
Lõpuks sain 900eeki
Tsikliga sai sügisel paugutatud, külm oli jne ja pidin just tsiklit garaasi viima. Siis tuli mingi vene mammi oma passatiga ja tegi vigureid nii, et ma talle küljepealt sisse sadasin. Kino oli veel, et tädi ehmatas ja rallis järgmise teeristini enne kui seisma sai. Peaaegu oleks mul jalast üle söitnud.
Noh tuikusin siis seal, jalad haiged, mammi ruigab seal vene murrakuga, et mjies sjee poljietsjei njumber on. Sekunditega olid juba söbrad ka kohal(väike linn noh

) ja ütlesid talle siis.
Politsei kohal ma kohe neil turjas, et tädi teeb vigureid jne. Kuulasid tädi ka ära ja politsie räägib et ma süüdi. Ma raiun vastu et ei ole nöus ja et tädi on jne. Politsei jälle, et eiei sa oled süüdi ja kohtulahendid olemas selle kohta jne, et kui kohe vait ei jää, saad avarii pöhjustamise eest trahvi vöi täidad selle kindlustuspaberi. Valisin kindlutuspaberi, tegin sinna joonisele omad korrektuurid, mille politsie välja jättis. ja koju....kuidagi.
Hommikul kohe kindlustuse, et ma poel rahul sellega. Kindlutuse sell vaatas-mötles ja ei saanud tema üldse aru et miks mina süüdi olen? Lubas politseist asja uurida. Politsei ütles talle siis, et ah see poss pole seal rääkinud midagi, oli nöus ja muud midagi
aga sain oma rahad kindlustusest kätte ja tsikkel söidab jälle.