Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 08:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toyota AYGO 1.0 2008 - Computech
PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:47 

See teema on paras huumor lugedes kasutajate postitusi. Ma ei saa aru misjaoks vaja teda norida. Tüüp ütles ju, et ta sõidab üksi või harva kahekesi. Ega sellejaoks ei olegi vaja e38 langi ja tõesti maksta kütuste ja hoolduste pealt ulme summasid. Sel ajal kui teie otsite kohta kuhu oma suur laev ära parkida, sõidab tüüp aygoga esimesse pisikesse vahese ja käib poes ära. Linnavahel hea manööverdada ja kui sõitu on palju, siis igati säästlik auto.
Milleks maksta vana mingi 7 seeria bmw remondi ja hoolduskulusid aastas 1000 euri, kui aygoga ta teeb aastase hoolduse ~120euriga?
Tema vb viib oma naise viisakasse restorani sööma iganädal aga samal ajal teie pakute oma kaasadele 25 eegust räägu burxi.

Igal inimesel on väljavaated elule, misjaoks siis teda norida?
Tema üritab ja on ettevõtja ning ajab asja, leiab moodusi, kuidas tulevikus paremini hakkama saada.
Aga jah mis me siin räägime :) eks keskmisel sr-i kommenteerial on ju vaba raha vaid 20a vana bemmiront osta ja räägus burxi süüa ja vb vahest poole a jooksul klubis käia mafjosssi mängimas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kas suuremate autodega sõidetakse alati mitmeksi või kui sõidetakse siis ka kindlasti näiteks 4,5,6 kesi jne aga see selleks .Sinna autosse mahub ka peale juhi veel inemsi.Ok no mugavus tõesti äkki aga no tuleb aru ka anda omale ,et mis klassi masinaga tegu jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:11 

Kristo kirjutas:
Igal inimesel on väljavaated elule, misjaoks siis teda norida?

No seda minagi. Miks siis aga vana bemarirondiga tegelane ette jääb ja tema pihta vaja loopida halvustavaid noote, et ta maksab rohkem hoolduse, bensu jne eest :uhoh Vana bemm on ilus ja usun, et pole ainuke, kes autot ka välimuse järgi vaatab. Ja mõni inimene naudib vana nn rondiga sõitu enam kui uue autoga.
Aygo venna jutus on pointi aga siin laskutakse juba äärmustesse, et muidu pole üldse mõtet mingit asja endale lubada, kui raha kuhugi ära ei mahu ja vana autoga sõitev inimene on rumal. Kui mul oleks raha ülemäära, siis ikka ei ostaks endale midagi uut, no milleks kui mulle auto ei meeldi. Ju ma siis tähtsustan autot üle

Lepiks sellega, et mõni ihaldab corvette miniauto asemel, mõnele on auto pool elu, mõnele laiamisvahend, mõnele hobi jne jne. Korrutan end nagu nõdrameelne aga mis kuradi õigus on kellegil näpuga näidata teise suunas ja öelda, et sa elad valesti, sõites oma bemmirisuga ja süües burksi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:15 

Z!ssu kirjutas:
... et sa elad valesti, sõites oma bemmirisuga ja süües burksi

Bemmi ja burgerit ei ole maininud.

Mul on tõttöelda jumala ükskama kõik, mis tegelikult selles teemas toimub. Lihtsalt hea on möliseda.

PS: Don't feed the troll! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Küsiks huvipärast ,et kes on ettevõtja või milline inimene on ettevõtja.Kas ettevõtja on uhke värk või mitte eks see samuti igaühe enda mõelda aga huvitav oleks kuulata eri arvamusi ,et kes on ettevõtja ,,umbes nii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:23 
Kasutaja avatar

Kaldun nüüd offtopicust ka kõrvale (double OT), AGA miks te norite alati bemmimehi ? Kui räägitakse kulukatest autodest ja madalalaubalistest rullnokkadest, siis kohe hiilgab keegi lausega a'la "mõttetu bemmivend oma 750iL burksi näost sisse ajamas". Jah, millegi pärast armastavad noored inimesed Eestis BMW-d, jah.. teinekord on need noored keskmisest rumalamad, AGA ÜLDISTADA EI SAA ! Mina lõpetasin keskkooli 5 riigieksamiga, keskmine riigieksamihinne oli 85, hetkel käsil ülikool JA MULLE MEELDIB BMW !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:30 

Computech kirjutas:
Z!ssu kirjutas:
... et sa elad valesti, sõites oma bemmirisuga ja süües burksi

Bemmi ja burgerit ei ole maininud.

Seda mainis viimane lihtsalt

Aga üritan ka su soovitust järgida :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:31 

oopc kirjutas:
Küsiks huvipärast ,et kes on ettevõtja või milline inimene on ettevõtja.Kas ettevõtja on uhke värk või mitte eks see samuti igaühe enda mõelda aga huvitav oleks kuulata eri arvamusi ,et kes on ettevõtja ,,umbes nii

Ettevõtja on vastik kapitalist, kes röövib tublidelt ja töökatelt töölistelt nende aega ja raha. Ühiskonna rõhuja ja kurjategija.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:34 

poleks osanud oodatagi, et mu postitust niipaljusid närvi ajab :D aga väga hea ja karneval läheb edasi :D

kui on soovi midagi öelda või pahandada mu pihta siis PS alati avatud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:37 

ei compul on mõistlik mõtteviis, igaüks ostab omale auto vajaduse järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:38 

See on ka äkki karmilt öeldud ,et millegi pärast armastavad eesti noored bmw-d ,ühed armastavad,teised mitte ja kolmandad sõidavd selelks ,et ühed armastavad jne.
kas keegi on teinud täpsed uuringut ühiskonnas ,et mis vanuses keegi ja kes kui hea mõistuse juures ning mis toitumis eelised kellegil.
need kes nutavad ,et endi kohta midagi jahutakse panevad järgmises kohas igast autost saab kord oopel jne :D
Üldiselt olukord raske,keeruline ,sest kelle mis huumor,mõttemaailm jne aga siiski oleks tore kui püütaks üksteist mitte tappa ja nu...ida ehk siis püüda ennam võibolla tsipa mõelda kuidas õigem ja teistele ka parem näiteks ja kokkuvõttes mõistlikum oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 20:46 

Kas ettevõtja ei saa olla see inimene kelle on ettevõtja omale palganud ning see palgaline lüpsab tööandjat ehk siis ka ettevõtjat.Mõlemad osapooled on ettevõtjad.Või teinekord on siis näiteks ettevõtja poolt tööle palgatud ettevõtja paremas olukorras.
Näiteks eilses brc tankla juhtumis olid paljud tankiad ettevõtjad äkki näiteks.See pold väga hää näida võibolla aga noh
ja kas lauba madalus tõestab midagi või näitab, peale lauba välimuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 21:55 
Kasutaja avatar

Mõnus pubijutt on siin :D

Ise saan täiesti aru teemaalgatajast ,valis sellise auto ,mis talle sobib ning vajalik. Selles ma ei saa aru miks peab ennast teistest paremaks pidama kui need ,kes eelistavad vähese raha eest natuke vanemat luksusautot? Näiteks praegu leida korralik e38 728, saad üle keskmise mugavuse ja kasutuskulud pole ka tegelikkuses üle mõistuse kui auto ees ettenägelikult hoolitseda. Minumeelest ka Aygo mõnus pisike linnapunn aga ise tegelikkuses ei ostaks.

:)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 17.01.2011 23:14 

Soovid ja eelistused on üks asi, vajadused aga hoopis teine. Näiteks minu liikur on mul hetkel just vastav minu vajadusele. (OK teemaalgataja Aygo vastaks veel paremini aga selleks puuduvad vahendid :D) Sõidan enamjaolt linna vahel lühikesi otsi imelikel aegadel (kohati öösel) ja suurema mootoriga aparaat põletaks mõttetult palju.
Diiselisendid meeldiks mulle veel enam aga minu sõitmise juures ei jõuaks need tihtipeale mõeldagi soojenemisele. Võiks käia ka jala aga laiskus pisut segab. Liikumisvabadus on parem, magada saab kauem, ilm ei hirmuta jne. Nii et minu 1L elukas on suhteliselt optimaalne aga kui pikemate sõitmiste osakaal vähegi suurem oleks siis oleks selline kabiiniga kart täiesti kohatu aparaat.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 17.01.2011 23:32 

maxtor's kirjutas:
Soovid ja eelistused on üks asi, vajadused aga hoopis teine. Näiteks minu liikur on mul hetkel just vastav minu vajadusele. (OK teemaalgataja Aygo vastaks veel paremini aga selleks puuduvad vahendid :D) Sõidan enamjaolt linna vahel lühikesi otsi imelikel aegadel (kohati öösel) ja suurema mootoriga aparaat põletaks mõttetult palju.
Diiselisendid meeldiks mulle veel enam aga minu sõitmise juures ei jõuaks need tihtipeale mõeldagi soojenemisele. Võiks käia ka jala aga laiskus pisut segab. Liikumisvabadus on parem, magada saab kauem, ilm ei hirmuta jne. Nii et minu 1L elukas on suhteliselt optimaalne aga kui pikemate sõitmiste osakaal vähegi suurem oleks siis oleks selline kabiiniga kart täiesti kohatu aparaat.

Veame kihla, et minu 93a disla läheb kiiremini soojaks kui sinu auto? :D + võtab vähem kütsi ja liigub paremini :D okok ma ei raputa haavale soola enam :P

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis