Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Selgitused teemal:Varastatud Bmw750
PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:12 

Irw mis teema. 35k eest saad e38 "ehitaja editioni". Lihtsalt sellistel lihtlabastel varastel peaks näpud ära murdma mis paneks mõtlema nende tehtud tegude üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:14 
Kasutaja avatar

Kui sa lahed romu.ee voi avariilised-autod.ee autod ostma kus naiteks differ katki on.
Ja kui ostad ara siis akkad nendele ka kaebusi esitama et tagastage raha kaigukasti eest?
Ma just seda ei saa aru.
Et ta varastas seda kull debiilik sellised peavad trellide taga istuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:18 
Kasutaja avatar

No, kuna paljudele tundubki, et ma nn väljapressisin 5k kasti eest, siis teeks nii, et ma annan uroodile 5k tagasi ja ta toob mulle sõitva e32 tagasi.
Lihtne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:19 
Moderator
Kasutaja avatar

Pada söimab katelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:20 

pablo kirjutas:
Kui sa lahed romu.ee voi avariilised-autod.ee autod ostma kus naiteks differ katki on.
Ja kui ostad ara siis akkad nendele ka kaebusi esitama et tagastage raha kaigukasti eest?
Ma just seda ei saa aru.

Nendel lehtedel,millele sina viitasid, on ka kirjas,et võib esineda veel vigasid.Antud juhul aga varjati ühte vägagi kallist viga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:24 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
pablo kirjutas:
Ma just seda ei saa aru.

Nendel lehtedel,millele sina viitasid, on ka kirjas,et võib esineda veel vigasid.Antud juhul aga varjati ühte vägagi kallist viga :)

Noh vot seda ma ei saa aru just...et krt. ostad katkist autod kas enda peas pole seda mottet et krt. voib ju esineda muud vigasi!!
Ma saan aru et asi kallis aga kuidas on voimalik osta atuod ja siis pressida raha remondi eest!!!Ise ostsid ise oled suudi nuud palun ise tee korda!!!Muidu iga uks akkab ostma ja siis helistama tagasi et kuule laks see ja see katki et avai maksa remondi eest.

Viimati muutis pablo, 19.02.2011 12:25, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:24 
Kasutaja avatar

Mina ei saa ikka selle "kutsika" halamise teemast aru. Ilmselt inimesel elu p....s, raha pole ja nüüd otsib siin omale "hingelist rahuldust" :hail Selliseid teemasid võid teha peale kohtuteede käimist, kui on olemas lõpplik kohtuotsus, kus kirjas:kes ja milles on süüdi :think Praegu on see sitt, mis sa siia sodid puhas laim, mille eest saab ka sinu vastu hagi esitada. Tean ka seda, et kohe alguses pakkusid Duubzule, et ajagu kõik minu kaela. Ei saa sinusugusest loodusõnnetusest aru. Suitsiid abiks :D

Kokkuvõtteks peaks moded selle teema kustutama ja kutsika ära bännima-tegu ju otsese sõimu ja laimuga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:26 
Kasutaja avatar

Minuarvates on väga hägustav ja hämav vaadelda teemat mingi detaili või auto hinna järgi. Peamine on siiski asjaolu, et üks kodanik varastas teiselt auto. Selle hind olgu siis kõrgem või madalam, aga varastatud ta sai.
Hiljem hakata rääkima, et see ei olnud korras või mis ta üldse maksab on teemaväline.
Kui papa advokaatide jaoks pappi leidis, siis ehk olnuks lihtsam kohtuväliselt enne materiaalsed kahjud ära klaarida, selmet siin mingi difri või kasti üle kembelda?

Kui sa kelleltki midagi ära varastad, siis minuarvates ei neutraliseeri sinu tegevust mitte kuidagi asjaolu, et see varastatud asi ei maksa sinuarvates sama palju kui asja omanikule tundub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:33 

Mis tähendab, et inimene peab ise kontrollima, mida ostab. Kui ikka ostan auto ja hiljem ilmneb, et sellel saalede asemel plekkpurgitükid pandud siis minge pu...i petised, pea lõhki või näpud sahtlivahele ja maksate kogu raha koos bensukulude ja moraalsete kuludega tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:37 
Kasutaja avatar

õige jutt trauri poolt ja kui see finantsküsimus oleks lahendatud enne kohut siis oleks ka kohtuotsus vast leebem aga nüüd võetakse see ka üles ja keegi peab kellegile lõpuks ikka maksma ka ja tunduvalt rohkem arvestades kohtukulusid jne.

Mis puudutab Siagi juttu siis - pläma. Inimene ikka vaatab mida ostab ja lõpliku otsuse teeb ise ja keegi ei sunni teda ostma. See et mootor mingil hetkel kokku jookseb seda ei oska keegi ette näha, see võib millest iganes tingitud olla, kasvõi praegusest õhutemperatuurist lööb kuskile mõra sise ja ongi kõik

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:37 
Kasutaja avatar

Enam ei suuda ennast tagasi hoida. Minu äranägemise järgi ei ole siin süüta mittekeegi. Tundub nagu kamp lõviks söönud/joonud tegelasi, kes mingi hetk tundsid ennast seadusest kõrgemal, kuid nüüd üritatakse pugeda jällegi seaduste varju peitu. Paistab, et igaüks sellest seltskonnast on saanud väiksema või suurema käkiga hakkama. Küsiks teemaalgatajalt, kas peale auto ostmist kirjutasid selle ARK'is enda nimele ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:38 

Siis on järelikult ainult petised siin. Või kuidas?
E: Selge see, et keegi ei sunni ostma. Aga kui ilmneb mingi meelega maskeeritud ja varjatud viga, siis ma ei näe ostjal küll suuremat süüd kui müüjal.

Viimati muutis siag, 19.02.2011 12:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:39 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
siag kirjutas:
Mis tähendab, et inimene peab ise kontrollima, mida ostab. Kui ikka ostan auto ja hiljem ilmneb, et sellel saalede asemel plekkpurgitükid pandud siis minge pu...i petised, pea lõhki või näpud sahtlivahele ja maksate kogu raha koos bensukulude ja moraalsete kuludega tagasi.

Siinses suhtluskeskonnas oled sa ise debiilik kui sa sellist viga ei näe ja ikkagi heausklikult müüja juttu uskudes auto ostad :wink: Siin on korduvalt välja hõisatud vanasõna. Loll ei ole mitte müüja vaid ostja.

+++++++1 VOTT SEE ON OIGE JUTT!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:39 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Seda enam, et kogu asjal on ju moraalne kahju ka. Miks peaks üks tavaline inimene vastutahtmist temalt varastatud auto pärast ajusid komposteerima mitu aastat ?

Ja Black, kui see vahtrik või mis ta nimi oligi, sind üle lasi, siis oli ju ka hala ja vaev päris suur ? Pane kutsika olukorda ennast, fantaseerimine peaks sul välja tulema :)

Selle Raigo asjaga ma küll mingit "hala" ei korraldanud-pigem otsisin infot selle taina kohta. Ja ei läinud mina Raigo tuttavalt käest võtma Voyageri, milles ka Raigo sees oli-kutsikas ilmselt oleks kohe selle Voyageri omaniku segi tagunud/kaasosaliseks tembeldanud ja Voyageri käest võtnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:42 

Nüüd peaks vist uue teema tegeme. Pasamüüjatest ja petistest, kellelt ei tasu mitte midagi osta.Päris palju tundub neid siin teemas avalduvat.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis