Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valimistulemused 2011
PostitusPostitatud: 07.03.2011 00:41 

Loomulikult ta muutis taktikat venemeelsemaks...pidigi seda tegema ju, kui teised erakonnad eestlased ära võtsid.
Savisaare kõne nüüd. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 00:49 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
ETV-s ka Päts luges kõne mingitele teismelistele ja jahus kindlast valiaskonnast.Muudel erakondadel sellist asja silma ei jää nagi Pätsi kängil.Mulje jääb kui ebaausast või teiselt tekitatud fännidest ja pullist.Jube sibulate vurraatamine käis PÄTSi kõne ajal ja nõnda ka eile keegi objoonok hakaks räuskama valimis stuutios.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 00:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Teised erakonnad võtsid suuresti eestlaste hääled kuid need jagunesid erinevate kondade vahel aga päts võttis ehk otseselt paljude vattide hääle aint oma kängile.
Nüüd pannakase vatid eestikeelt rääkima ja kätel käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 00:52 
Kasutaja avatar

teema arutlus msnis:

Kuta P. says
mmhm.. mõned tuttavad ei läinud valima, kuna olid kindlad,et saviplönn on oma margi maani teinud ja keegi keskerakonda ei vali.. ja nagu näha..nad eksisid..
Egert A. says
mul samamoodi, tüübid räägivad 3a. et krt Savisaar maha, aga kui valimised, siis pohh... ainsad asjad kuidas järg 3 a, enda pettumust välja elada, teevad orkutisse kommuuuni savisaar on m¤nn
Kuta P. says
HAHAHAHAAA
Word.. kus see "like" nupuke siin on? :

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Sul, oopc, hakkab ikka vahepeal villast sisse viskama

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Aga seletage miks kõik siin on nii vaenulikud Venemaa suhtes?
Vastan kohe et ei, ma ei poolda Venemaad ja ei ole sellega kuidagi seotud. Ei, ma ei ole Keskerakonnas ja olen Savisaart ainult telekas näinud. Samas ka ei ole paadunud Keskerakonna fanaatik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 00:53 

Keskerakonna peol mitte-eestikeelset mula küllaga. Tore lausa vaadata kuidas muulastel meie toredas Eestis mõjuvõimu on.
Ei hala ega nuta. Valimised tulid ootuspärased. Kui vaid härra "savipäts" oma tõrviku edasi annaks kellegile asisemale ning ise oma varajast pensionipõlve nautima läheks, oleks asi korda läinud.

EDIT: ta aint villast toodabki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 00:54 

Mõned ei läinud valima mõeldes ,et pätsd kaotab aga täna meedias küsiti ühel eesti mehelt ,et kelle valid ,ütles pätsi ja ta kamba siis küsiti ,et miks ,tema vastas ,et ta niikuinii võidab ja selle pärast andsin ka oma hääle ja ,et päts on häid ,õigeid asju ka teinud ajanud.

Mulel aint see sibulate värk ei sobi.paneb silmast vett jooksma
Pätsi kõne tõlgiti vist ka taga täispeaga muulastele ,et riigipööre on sooritatud.
Mulle ei meeldi eesti muulaste ,vattide juuress see ,et nad ei kohane ühiskonnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 01:12 

Talvik vist juba täis ETV peal :D
Baari Paavo õnnitles Antsipi lõid õlle kanne kokku
ei tea kas homme elu parem juba,sooviksin võimalust sooritada masina tankimist ,sest seni pole seda suutnud omale võimaldada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 02:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Valimistulemusi ei hakka kommenteerima (mina olen rahul), kuid tarkvaraarendusfirma Helmes poolt oli see üritus ikka räige läbipõrumine.

RedLabel kirjutas:
Meelsalt irvitades ja mainides "Kahju küll. :lol "

Üks väheseid kohti täna õhtul, mis kõva häälega naerma ajas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 02:17 

Kirik tõi obrokit aga kogu Eestis ja eestlaste seas savitsaari talse langes ja see tundub ralle paras palk olema.
Esteks võiks ikka oma erakonna rahaasjad korda saada, kui riigi tengelpunga juurde lubada,
Üldiselt on kesikutel nüüd väga täbar olukord, nüüd kus tüüri juurde ei saand, ei anna olulisel moel ka pappi välja kantida, et erakonna võlast lahti saada, nalja hakkab veel saama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 02:25 

Päts läheb väljamaale tööle. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 03:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Meeldiv sportlik õhtu oli. Pinget rohkem, kui mõne tähtsa jalgpalli matši aegu. Võitis see kes pidi.
Kõik kes te hääletamas käisite ja keski vastu hääle andsid, minge võtke endale tänutäheks enda külmikust üks õlu :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 10:10 
Kasutaja avatar

Paraku oli Reformierakonna jätkamine enam kui kindel ja kõigile ette teada. Ise andsin hääle Sotsidele, kuna praegune koalitsioon ei imponeeri absoluutselt ja Mikser ületab teisi suuremaid üsna tugevalt. Sotside põhimõttedki mõistlikule inimsesel meelepärased, kui mõned tuhmid loosungid välja jätte. ETV debattidest jäid mulle enim meelde Iseseisvuspartei mõtted. Nii mõnigi idee toidab kõrgeltlendavaid lähinaabreid juba aastaid. Aga see selleks.
Savisaar on Ansip-Laarist silmnähtavalt targem. Samuti tuleksid meile kasuks head või väga head suhted idanaabritega. Ansipi ajal see vaevalt juhtub... Kahju ka Roheliste kaotusest. Aga hääli oli mulle usaldatud siiski ainult üks. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 10:28 

Sotsioaaldemokraatide jaoks on Eestis koalitsiooni jaoks natukene vara veel ma arvan. Praeguses raskes majanduslikus seis kuluks ära veel parempoolsete erakondade koalitsioon. Muidu endalegi jättis Mikses viimases valimisstuudios väga sümpaatse mulje, isiklikult mulle mitmed selle erakonna vaated ei meeldi(astmeline tulumaks ja automaks), kuid hariduse ja tööjõu poolest on neil väga väärt ideed(tööjõu kvaliteedi tõstmine).

Ilmselt IRL ja Reformierakond moodustavad praegu koalitsiooni, sellest hoolimata loodan Sotsidest saavat korralikku opositsiooni. Senine opositsioon ei täitnud mu arvates enda eesmärki.

Edit: Meenus ka eile pärast tulemusi Laariga tehtud intervjuu. Päris õigesti ütles, et rahaskandaal muutis Savisaare valijad hoopis aktiivsemaks. Stiilis, et "Meie Edgarile tehakse liiga ja kiusatakse, tema ehitab ainult kirikut ju". Oma kõnes küll Savisaar rõhutas võitu Tallinnas, aga reaalselt on nemad ikkagi nende valimiste kaotajad.

Venemaa vastu ei olegi kellelgi ärilise poole pealt midagi, aga ei saa kogu oma turgu sinna enam suunata nagu kunagi tehti. Kogu toiduainete tööstus oli 90-ndatel sinna suunatud ning Venemaa rahanduskriisiga tookord kadus kõik meie eksportturg.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis