Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 115 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Niisama sain trahvi!
PostitusPostitatud: 02.12.2011 12:26 
Kasutaja avatar

Jesper kirjutas:
Kui ma peaks kunagi karistada saama kollase tule eest (st tule värv on ilusti protokollis kirjas jne), siis ma veaks selle joonelt kohtusse - TÜV miinimumnõuetele vastavate, 50% efektiivsusega piduritega ei ole võimalik isegi kuival asfaldil kiiruselt 50 km/h seisma jääda vähem kui 3 sekundiga (arvestades tüüpilist reaktsiooniaega ja pidurite rakendumise aega). Ma ei ole konkreetselt mõõtnud, kaua roheline tuli meil vilgub, aga mitte väga oluliselt kauem. Seega eri seadused on omavahel vastuolus.

Anoh jah, kui ei viitsi ise seadusi uurida, siis õiguse saamine läheb üpris kalliks.

ma täpselt nüüd küll ei tea, aga oli vist selline teema, et rohelisevilkudes või siis helekollasega võib ristmiku ületada, kui äkkpidurdus tekitaks liiklusohtliku olukorra. Ehk siis vältimaks tagant selga sõitmist.
Muidu ise olen alati vilkuva rohelisega seisma saanud. Need vilkuvaga üle lendamised rohkem selline hõreda liiklusega ajal ja kohtades. Kui ikka kaugelt rohelist näed siis pigem oled valmis, et kohe hakkab vilkuma. Praktikas aga antakse pigem gaasi juurde, et üle jõuaks lennata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2011 18:05 
Kasutaja avatar

Kahe inimese juttu võib lindistada juhul, kui üks jutustajatest on lindistaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 20:30 
Kasutaja avatar

Küsiksin, et kuidas on lood nende Led` idega kas need võivad olla nr tuledes(Valged siis, ei midagi sinist)?
Peeti kinni ja öeldi et neid ei tohi olla valgustavad halvemini kui tavapirn.. :? ise ei ütleks nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 23:13 
Kasutaja avatar

Kui su sõidukil on tehasest ettenähtud hõõgniidiga pirn siis sa ei tohi seadusesilmis asendada seda LED pirniga. Seega kasutamine on keelatud! Valgustab Led erksamalt kindlasti, kuid sinikuubesid see ei huvita, nemad ajavad näpuga seaduses järge taga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 00:24 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Kui su sõidukil on tehasest ettenähtud hõõgniidiga pirn siis sa ei tohi seadusesilmis asendada seda LED pirniga. Seega kasutamine on keelatud! Valgustab Led erksamalt kindlasti, kuid sinikuubesid see ei huvita, nemad ajavad näpuga seaduses järge taga.

Samas ei valgusta need ledid tavaliselt yhtalselt vaid eredeate laikudena. Siis ongi , kaks plärakat valget punkti numbril ja ülejäänd pime.

Pange soevalged laia valgusnurgaga idioodid ja keegi ei koti teid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 01:34 
Kasutaja avatar

Sellest ei saa aru jah, miks ei või LED numbritules olla- isegi uutel linnaliini bussidel on LED valgustid numbrituledes.
Ootame seaduse muudatust või kedagi kes leiaks augu seaduses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 14:07 
Kasutaja avatar

Sõbra töökaaslane käis kohtus selle "kollase" tulega läbisõitmise eest ja temale lõppes see asi edukalt igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 15:36 

pre-face e38 jah? ütle talle et vötad teiselpool ka siis selle 1 niidiga pirni välja, siis pilt tasakaalus(juhul kui ikka on 1 niidiga see mis läbi läinud), viimane kord ajas see mendikese päris närvi ja lasi minna igatahes :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 15:44 

krss kirjutas:
Jesper kirjutas:
Kui ma peaks kunagi karistada saama kollase tule eest (st tule värv on ilusti protokollis kirjas jne), siis ma veaks selle joonelt kohtusse - TÜV miinimumnõuetele vastavate, 50% efektiivsusega piduritega ei ole võimalik isegi kuival asfaldil kiiruselt 50 km/h seisma jääda vähem kui 3 sekundiga (arvestades tüüpilist reaktsiooniaega ja pidurite rakendumise aega). Ma ei ole konkreetselt mõõtnud, kaua roheline tuli meil vilgub, aga mitte väga oluliselt kauem. Seega eri seadused on omavahel vastuolus. Anoh jah, kui ei viitsi ise seadusi uurida, siis õiguse saamine läheb üpris kalliks.
Seadus käsib valida teeoludele vastava sõidukiiruse, mitte max lubatud sõidukiiruse! Foorid ei ole ainult sõiduautodele (kerge roomikutega tankett saaks näiteks ilusti pidama) ja kui SINA ei saa pidama, oli Su sõidukiirus järelikult valitud valesti ja saad anaali lisaks punase tule eiramisele ka liig suure (alla max lubatud) sõidukiiruse eest. Kuigi loogiliselt võttes on Sul muidugi õigus, aga kohtus pole loogikaga just palju peale hakata...

Muidu ma täiesti pooldan sinu juttu, kuid kui rääkida juba niigi must valgeks... siis kohtus on loogikaga väga palju peale hakata. Väga oluline komponent lisaks "seaduse tundmisele".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 16:42 

oli ka ju mingi aeg juhus,kus mingi baiker tegi belarusist möödasõitu ja russimees sai trahvi selle eest,et sõitis mingi 120km tunnis.ja ei suutnudki ta vist seda vaidlustada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 17:22 

ladaliivak kirjutas:
oli ka ju mingi aeg juhus,kus mingi baiker tegi belarusist möödasõitu ja russimees sai trahvi selle eest,et sõitis mingi 120km tunnis.ja ei suutnudki ta vist seda vaidlustada.

Mingi järjekordne legend. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 17:32 

Harry_R kirjutas:
ladaliivak kirjutas:

Mingi järjekordne legend. :D

+1!
Kui juba seda ka ei suuda tõestada, et Belarus ei suuda 120-ga sõita, siis on end mõttekam maha lasta vist :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 18:01 
Eliit
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
ladaliivak kirjutas:

Tädipoja klaasivenna ema töökaaslase vana kooliõde rääkis?

Siiski Kawasaki reklaam.

http://www.youtube.com/watch?v=vbCYr7aYJss

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 19:45 
Kasutaja avatar

Ema klassivenna ema isa ema kassil olid ka samapidi triibud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 20:52 
Kasutaja avatar

Enelin kirjutas:
Trahvil kindlasti mõni telefoni number... Oled helistanud,uurinud... ' (mul pole küsimärki )

politsei.ee lehelt : Samuti saab kiiruskaameratega seotud probleemide ja küsimustega pöörduda numbrile 612 3280.

Olen kuulnud ka juhuseid,kus kaamera juures tehakse möödasõitu ja teeb pilti,st kaamerapoolne auto ju jääb pildile... :uhoh

Samas, ega ma ka ei tea nendest midagi...

Kaamera suudab eristada kuni 5 kõrvuti sõidva auto kiiruse, ehk siis trahvi saab ikkagi tõeline kiiruseületaja, ehk siis möödasõitja.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 115 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis