Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 195 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Android/IOS app Waze - hea abimees liikluses.
PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:42 
Kasutaja avatar

Äratan korraks selle veidi surnud teema üles, aga leidsin, et seda peab lihtsalt jagama. Sattusin peale sellisele vestlusele ja siin on üks päris hea näide, miks Waze nii hästi toimib!
Isegi kui öösel kuskil metsa vahel lõksus olles ühtegi sõpra tabada ei ole võimalik, siis äkki keegi Wazeikasutajatest ikka läheduses on :)

PiltPilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:54 

Tehke mida tahate mina ei leia seda Tallinna oma ega streetrace.org gruppi üles.
Mingi Tlna oma leidsin, kus on aind kaks inimest sees.

EDIT: Kedagi kasutajanime järgi kah üles ei leia..
Telefoniks Samsung s2

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 23:11 
Kasutaja avatar

Avad Wazei, Menu alt valid "My Waze", siis valid "Groups" -> "Go to groups!", ja siis vajutad nt. Populari peale. Seal on mul esimese kolme tulemuse seas nii Tallinna oma kui Streetrace.org... Teine variant, mis sa saad teha on vajutada searchi peale ja otsida niipidi.

Mis mure sul üldse on, et sa ei leia? Või kas sa leiad nagu õige koha üles ja ühtegi gruppi ei näita? Seleta lahti, mis jama on, ma ei mõista.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 02:02 

Mul näitas ka mingeid lambikaid igatpidi, aga siis võtsin kõige suurema ette ja hakkasin sealt inimeste gruppe läbi vaatama ja kolmandaga läks õnneks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2013 19:22 
Kasutaja avatar

kaamerate piironnas on hea wazet kasutada kui ise täpsent nende asukohti ei tea.
miski ndl tagasi just vaatasin, et bussist ei tasu veel mööda sõita. järgmine a6 mis läks sai ilusa punase foto kirja. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2013 19:24 
Kasutaja avatar

jkddp kirjutas:
kaamerate piironnas on hea wazet kasutada kui ise täpsent nende asukohti ei tea.
miski ndl tagasi just vaatasin, et bussist ei tasu veel mööda sõita. järgmine a6 mis läks sai ilusa punase foto kirja. :twisted:

Muideks on androidile olemas ka rakendus "kiiruskaamerad". Näitab ainult kiirust ja kaamerale lähenedes vastavalt seadistusele mitu meetrit veel jäänud ja kiirus roheline punane. Kellele ema kellele tütar.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2013 22:35 

Turbiinipoiss kirjutas:
jkddp kirjutas:

Muideks on androidile olemas ka rakendus "kiiruskaamerad". Näitab ainult kiirust ja kaamerale lähenedes vastavalt seadistusele mitu meetrit veel jäänud ja kiirus roheline punane. Kellele ema kellele tütar.

1km enne kaamerat hakkab üügama, tlna sõites tavaliselt kasutan. Minumeelest on väga hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2013 02:28 
Kasutaja avatar

Kohati lõugab, et kaamera, mõnikord mitte, dno, mis probleem on. Näitab, a ei ütle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2013 08:53 

revolt kirjutas:
Kohati lõugab, et kaamera, mõnikord mitte, dno, mis probleem on. Näitab, a ei ütle.

Lõugab kui kiirust ületad, kui ei ületa, siis ainult näitab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2013 16:42 

Mul miskipärast ei töötagi alarmid kaamerate/politsei puhul, ainult näitab ekraanil (kiirus on üle olnud enamasti)

Iphone 4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2013 21:19 
Kasutaja avatar

Turbiinipoiss kirjutas:
jkddp kirjutas:

iOS-ile on ka selline spet srakendus

Ragnar74 kirjutas:
Mul miskipärast ei töötagi alarmid kaamerate/politsei puhul, ainult näitab ekraanil (kiirus on üle olnud enamasti)

Iphone 4

iP5-l töötab. Siis kui kiirus on all maxi - kukub ka karjuma. Annab teada ennast u 400-550m enne puuri

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2013 21:35 
Kasutaja avatar

Waze's on need kaamerad suht vale koha peal mu arust. Tavaliselt ~50-100m hiljem kui õige kaamera asukoht.
Kiiruskaamerate rakendus on väga pro asi, eriti HUD mode, et peegelpildis projekteerida klaasile kiirus - Tallinn-Tartu mnt'l väga mugav kasutada.

Uue androidi ja suurema ekraani puhul on mugav kasutada ka "multi-window" funktsiooni, pool ekraani waze, pool ekraani kiiruskaamerad ja kiirus.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2013 17:09 
Kasutaja avatar

Kuskohas seda multi-window seadistada saab?

Mina ei saa aru, kas ma peaksin oma LG L9 remonti viima, või milles keiss?
Nimelt poob mul koguaeg gps signaali kinni. Pidevalt ei liigu linnas korralikult, samas maanteel liigub. Ka tuleb tihti ring ümber minu, kuna ei tea täpset asukohta, viskab kõrvaltänavasse vms. Samuti kui raporteerida liiklusinfot, või uuendada kütusehindu (andmeside sessioon), kaob gps signaal ära ja kas tuleb veidi aja pärast tagasi või vajab app uuestikäivitamist.
Viimasel ajal kui üritan liiklusinfi või kütusehindu uuendada ütleb, et gps signaal puudub. A la veendu, et sa oled õues (outdoors) ja proovi uuesti, kuigi olen õues, sõidan ja nool näitab mu asukohta ja liikumist, aga asukohta saata ei saa, et ment vms on.

Milles jama? Olen nii waze uuesti peale lasknud, kui ka telefoni tehase seadeid taastanud ja tarkvara uuendanud, kala ikka sees. Ainult remont? Mis nemad seal teevad? Ka tarkvara uuendus, kuigi sellest kasu pole? Kus tallinnas LG garantiiremont on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2013 17:54 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Kuskohas seda multi-window seadistada saab?

Mina ei saa aru, kas ma peaksin oma LG L9 remonti viima, või milles keiss?
Nimelt poob mul koguaeg gps signaali kinni. Pidevalt ei liigu linnas korralikult, samas maanteel liigub. Ka tuleb tihti ring ümber minu, kuna ei tea täpset asukohta, viskab kõrvaltänavasse vms. Samuti kui raporteerida liiklusinfot, või uuendada kütusehindu (andmeside sessioon), kaob gps signaal ära ja kas tuleb veidi aja pärast tagasi või vajab app uuestikäivitamist.
Viimasel ajal kui üritan liiklusinfi või kütusehindu uuendada ütleb, et gps signaal puudub. A la veendu, et sa oled õues (outdoors) ja proovi uuesti, kuigi olen õues, sõidan ja nool näitab mu asukohta ja liikumist, aga asukohta saata ei saa, et ment vms on.

Milles jama? Olen nii waze uuesti peale lasknud, kui ka telefoni tehase seadeid taastanud ja tarkvara uuendanud, kala ikka sees. Ainult remont? Mis nemad seal teevad? Ka tarkvara uuendus, kuigi sellest kasu pole? Kus tallinnas LG garantiiremont on?

Kui tahad, et edaspidi garantii säiliks, kontakteeru müüjaga (eeldan, et ostsite selle Tele2,Elion,Emt vms esindusest).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2013 20:24 
Kasutaja avatar

Kui mul gps ei toimi ja ma müüjale ei ütle, siis katkeb garantii või mida sa silmas pidasid?

Muidu ostetud Elionist.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 195 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis