Eile kalpsasin korra läbi Järve keskuse all olevast autoplus'ist. Tegelikult tahtsin löögile saada juba laupäeval, kui seal kohal käisin, aga seal vajalik ette broneerimine. No broneerisin ja sain aja esmaspäeval kella 16.00-ks. Laupäeval näitasin neile veel mingit voucherit, mille soetasin kuskilt pakkumiste lehelt. Kõik ilus kena.
Eile läksin kohale. Vähe sellest, et kõigil oli tarvis mingit saabironti vatitupsudega lakkuda, kuna ei ole ikka siit hea ja sealt, passisin ma ilmatu aja niisama seal, enne kui autot pesema hakati, kuigi olin masina juba sisse ajanud. Umbes TUNNIGA!!! pesti auto ära (shampoonipesu, usteääred, klaas seest, matid, rehviläige), kui samas kõrvalkohal pesti sama pesuga kaks autot. Ehk siis sattusin mingi saamatu otsa vist.
Okei, sellega see jant veel ei lõppenud. Kui masin pestud, siis läksin sheffiga arveldama. Esimese asjana ajas silmad punni ja ütles, et miks ma ie maininud, et mul on voucher?! Sellega ei olekski mind pessu lastud! No mine pe**e!

Esiteks- ma ütlesin seda laupäeval aega broneerides ja teiseks- kui mul on voucher (ehk siis olen raha juba ette ära maksnud) siis on suva, kuna ja KAS ma oma teenust saan? Eelisjärjekorras saavad ikkagi sularahakliendid ja siis saavad need, kellel juba varem makstud. Või siis voucheriga antakse sellised ajad, kuhu tööinimesel polegi võimalik jõuda?
Siit soovitus teistele, kes juba on või kavatseb selle teenuspakkuja vouchereid osta- kui aja broneerite, siis ärge öelge, et teil vousher on. Muidu hakatakse teid kottima, sest teil on juba makstud. Raha te tagasi ei saa. Aga samas on ka voucher samaväärne rahaga (ehk siis nende enda poolt välja pakutud tasumisvahend) ning kui peale pesu esitate selle, ei saa nad teile essugi teha. Kui nad eeldavad, et oled sularahaklient, siis ehk on ka pesukvaliteet parem.
Lõpetuseks- rohkem ma sinna enam ei lähe!