Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 15.04.2012 21:48 
Kasutaja avatar

Popauto, oli veel mingi autoajakirja testi võitja, ala parim hind, teenindus ja kvaliteet. Soovitan. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2012 22:02 

Javest: Tänud, käidud ja rahul.

Tanel: Oh kurja, kuidas ma selle küll ära sain unustada. Õnneks on olemas alati järgmine kord aga ma ei kujuta ette, mis juhtuma peaks, et sinna pärapõrgusse üldse kunagi minna tahaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2012 11:15 
Kasutaja avatar

Pesluax käsipesu viimati.
Korralik pigipesu, seestpoolt esiklaas ka ämblikuvõrkudest puhtaks (ämbliku sain mõni hetk varem rusika alla). Tulemus väga hea.
Seal küll vist viimasel ajal sageli uusi töötajaid, sest tuttavaid nägusid justkui ei näe. Aga teavad, mis teevad. Kirves ka väga ei ole.
Viimati lasti auto mattidele miskit imelist lõhna piserdust, püsib päris kaua sees küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2012 14:53 
Kasutaja avatar

Keegi "omadest" kusagil yhe kiirpesu teeks l2hima tunni-pooleteise jooksul?

Joonas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 07:37 
Kasutaja avatar

Eile kalpsasin korra läbi Järve keskuse all olevast autoplus'ist. Tegelikult tahtsin löögile saada juba laupäeval, kui seal kohal käisin, aga seal vajalik ette broneerimine. No broneerisin ja sain aja esmaspäeval kella 16.00-ks. Laupäeval näitasin neile veel mingit voucherit, mille soetasin kuskilt pakkumiste lehelt. Kõik ilus kena.
Eile läksin kohale. Vähe sellest, et kõigil oli tarvis mingit saabironti vatitupsudega lakkuda, kuna ei ole ikka siit hea ja sealt, passisin ma ilmatu aja niisama seal, enne kui autot pesema hakati, kuigi olin masina juba sisse ajanud. Umbes TUNNIGA!!! pesti auto ära (shampoonipesu, usteääred, klaas seest, matid, rehviläige), kui samas kõrvalkohal pesti sama pesuga kaks autot. Ehk siis sattusin mingi saamatu otsa vist.
Okei, sellega see jant veel ei lõppenud. Kui masin pestud, siis läksin sheffiga arveldama. Esimese asjana ajas silmad punni ja ütles, et miks ma ie maininud, et mul on voucher?! Sellega ei olekski mind pessu lastud! No mine pe**e! :kill Esiteks- ma ütlesin seda laupäeval aega broneerides ja teiseks- kui mul on voucher (ehk siis olen raha juba ette ära maksnud) siis on suva, kuna ja KAS ma oma teenust saan? Eelisjärjekorras saavad ikkagi sularahakliendid ja siis saavad need, kellel juba varem makstud. Või siis voucheriga antakse sellised ajad, kuhu tööinimesel polegi võimalik jõuda?

Siit soovitus teistele, kes juba on või kavatseb selle teenuspakkuja vouchereid osta- kui aja broneerite, siis ärge öelge, et teil vousher on. Muidu hakatakse teid kottima, sest teil on juba makstud. Raha te tagasi ei saa. Aga samas on ka voucher samaväärne rahaga (ehk siis nende enda poolt välja pakutud tasumisvahend) ning kui peale pesu esitate selle, ei saa nad teile essugi teha. Kui nad eeldavad, et oled sularahaklient, siis ehk on ka pesukvaliteet parem.

Lõpetuseks- rohkem ma sinna enam ei lähe!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 09:02 

Veel krooniajal oli mul selle AutoPlusiga selline kogemus, et sain kuskil väikse kriimu esitiivale ja mõtlesin, et laseks selle koha kergelt üle poleerida.
AutoPlusi kodulehelt jäi silma reklaam, et "Ühe detaili poleerimine alati Tasuta" (see on ka praegu seal kirjas).

Viisin auto kohale, näitasin ette ja mingi paks vana pesulast hakkas seletama, et ei, ühe detaili poleerimine on mõttetu, et jääb ikka õudne kvaliteedivahe ülejäänud masinaga ja tulemus äärmiselt ebameeldiv jne blabla (endal neil on vastav reklaam kodulehel väljas ? :uhoh )

Tegi mulle tollal oma väitel ülihea pakkumise terve auto poleerimiseks - 2900 kr. :kill

Tulin sealt tulema, ostsin purgi värvivaha ja tegin selle koha ise kodus üle - kriimustus suures osas kadus ja kui poole aasta pärast autot edasi müüsin, polnud veel tagasi tekkinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 10:33 
Kasutaja avatar

see paks vana siiamaani seal ja sama tüüp oligi, kes eile ütles, et oleks ma maininud vaucherit, polekski pessu võetud :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 17:22 
Kasutaja avatar

Kui mingi üks täke või kriim siis piisab ainult see koht kergelt üle lasta, pole vaja ju tervet detaili jamada :D

Mingi ülbe vana siis seal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 17:34 

Ma saan aru, et igas suvalises pesulas ei viitsita kedagi ühe detaili pärast üldse jutulegi võtta, aga absurdseks tegi olukorra see, et neil endal vastav võimalus kodulehel välja reklaamitud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 17:37 
Kasutaja avatar

Klient on kuningas ja üldiselt tehakse ikka asi ära kuna see võtab paar minutit aega ainult.

Aga saada email sinna firmale ja küsi mis pull on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 17:41 

Nagu ütlesin, toimus see juba 2010 ja too auto ammu müüdud.
Aga suhtumine seal jättis piisavalt sügava mulje, et enam tagasi ei tõmba.
Tavahinnakirigi suht soolane, vaja siis veel end mõnitada ka lasta...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 18:13 
Kasutaja avatar

maal vanaema juures

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 19:48 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
see paks vana siiamaani seal ja sama tüüp oligi, kes eile ütles, et oleks ma maininud vaucherit, polekski pessu võetud :kill

Pole seal siis muutunud miskit - minu negatiivne kogemus jäi aastasse 2010. Töö kvaliteet alla arvestuse, maksetega jamad (esialgu kokkulepitud summa ei kehtinud), klubiliikme soodustust ei saanud ja seda otsata õigustamist ei jõudnud takka ära kuulata - ikka oled ise süüdi.
Ma pole enam vajalikuks pidanud seda asutust rahaga nuumamas käia.
Ettevõtja ärplev toon takkajärgi olukorda klaarides muutus päris huumoriks - isegi põhjamatte ei suutnud end selle hemosfääri parimaks pesulaks kiidelnud seltskond liivast puhtaks raputada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2012 22:49 
Kasutaja avatar

olen käind 2 korda linnahallis, ise pesu teinud.
maksad mingi 3-4 eurikut ja võid enda auto ise puhtaks pesta.

teenusega rahul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 19:06 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
olen käind 2 korda linnahallis, ise pesu teinud.
maksad mingi 3-4 eurikut ja võid enda auto ise puhtaks pesta.

teenusega rahul :)

Kus see täpsemalt asub seal? Mis aegadel avatud?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis