Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 47, 48, 49, 50, 51

Kiiruskaamerad maanteel
Poolt 25%  25%  [ 123 ]
Vastu 45%  45%  [ 223 ]
Täiesti suva 30%  30%  [ 147 ]
Hääli kokku : 493
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruskaamerad
PostitusPostitatud: 04.06.2010 21:52 
Kasutaja avatar

Ufonaut21 kirjutas:
analyzethis kirjutas:
sixa kirjutas:
lugesin siin natuke seda teemat, ja eespool räägiti rekkadest, kes ületavad kiirust ja teised vastu, et võimatu. sõitsin ka eile tallinnast autoga tartu, üks kollane reka ilma haagiseta sõitis küll minu spido järgi 120km/h. kiirusenäidikute järgi, mis tee ääres näitas mu spido täitsa õigesti ka. reka tegi seal koguaeg möödasõite jms. polegi varem ühtegi rekat nii tegemas näinud.

äkki piiraja vms katki seal

Piirajal kaitse välja ja astub edasi küll :rokib
Iseasi mis siis juhtub kui ment ketast näha tahab.

digimeerikuga pole nii lihtne, et kaitse välja, kuna digimeerik takistab ise ka. Aga poisid topivad kuskile käigukasti juurde magneti ja lasevad ka 120-130km/h ringi. Asja teeb mõrtsuklikuks muidugi veel see, et digimeerik märgib sel ajal "uneaega" ja sõida seni, ilma pauside ja magamata, kuni pikali kukud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 10:00 
Kasutaja avatar

Ei tea jah mis nad mõtlevad, samas toll teeb Eestis ikka päris tihti kontrolle rekkameestele. Samas on see süsteem jabur, et Eestis, kus on 300km ühtepidi ja 250km teistpidi sõitu, pead sa ka mingeid faking pause tegema... autojuht kes iga 30-50 km tagant nagunii kuskil külapoes kaupa maha laadib ei jää nüüd küll roolis magama.

Ma pole muidugi sellesse kettasüsteemi süvenenud kuna pole rekkamees, aga tuttav rääkis, et alles hiljuti oli tal mingi 45 minutiline paus tegemata ja siis pidi teeääres ootama kuni tollimehed tal lasid selle pausi ära oodata ning siis võis 7km sõita Tallinnasse ja masina ära parkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 10:07 
Kasutaja avatar

ck- kirjutas:
Ma pole muidugi sellesse kettasüsteemi süvenenud kuna pole rekkamees, aga tuttav rääkis, et alles hiljuti oli tal mingi 45 minutiline paus tegemata ja siis pidi teeääres ootama kuni tollimehed tal lasid selle pausi ära oodata ning siis võis 7km sõita Tallinnasse ja masina ära parkida.

ja nii ongi. Tal vedas, et ainult pausiga pääses. Tavaliselt on lisaks veel päris kopsakas trahv ja pausi pead ka tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 10:41 
Kasutaja avatar

Eile just sõitsin töölt koju ja peale ühte vahe-asulat sõitis rekka must mööda, hetkel, kui 70 ala lõppes ja ma ka kiirendama hakkasin, lasin ta mööda ära, kuna jobukakk tegi möödasõitu hetkel kui teised vastu tulid.. Ja siis ta kadus, mul püsikiirusega 105 ja ta kadus mul eest ära. Miski Iveco Stralis kaubaauto oli. Need kurjamid ei võta ju asulates ka hoogu maha. Pigem võiks panna kuskile ka tähtsamatele kõrvalmaanteedele mingised kaamerad üles. Saaks rekkamehi kimbutada ja olen suht kindel, et asulasse sisse sõites ületavad kiirust 99% juhtidest, mina kaasa arvatud ja olen selle eest ka karistada saanud - 2 aastat tagasi sõitsin arsti juurde, 50 alasse sõitsin sisse 57'ga, tehti 600.-
Tallinna maantee on see kõikse hullem, sellest Mäo teedeehitusest Tallinna poole, oleks mind teelt välja lükatud, oleks nina maha sõidetud, vilgutati tuledega ja tuututati (mingi vene nr'iga Audi A8).. Seda kõike vähem kui paari kilomeetri jooksul ja 70 alas. Rammija audimees jäi minust kaugele maha, kui ma talle vihast rusikat näitasin, nina mahasõitja pani 100ga edasi ja see venkude audi läks mööda ära, siis tegi äkkipidurduse ja keeras vasakule. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 13:20 

C4V6 kirjutas:
Loen ja imestan kui suur on inimeste kadedus, et mõni rekkamees ka vähe kiiremini sõitu laseb :evil:

Ei ole küll midagai isiklikku rekkameeste vastu, isegi kadedust mitte, aga tihtipeale lähevad asjad päris käest ära küll. Olles kõrvalsõitjana autos ning nähes, kuidas rekka teeb pimedal ajal kurvis möödasõitu, ei pea seda just normaalseks. Samuti ka seda mitte, kui buss sõidab sinust mööda, samal ajal pressides sind teepervele või suisa kraavi.
Aga noh, eks siin mängivad oma osa ka raudsed närvid & pähekulunud liiklusskeemid & -teed. Iga inimene ikka sellist töö tegemisega hakkama ei saaks.

Kuidas siis on, on see liikluskultuur Eestis tõesti nii nullilähedane või on see tänaseks kulunud müüt?

Kiiruskaamerate koha pealt ainult positiivne vastukaja, parandab ehk natukenegi midagi, muidugi, kes tahab kihutada, see kihutab nii kui nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 13:23 
Kasutaja avatar

Need ei ole rekkad vaid üksikud inimesed meie seast, kes selliseid manöövreid teevad, sõiduauto juhtide seas on neid oluliselt enam :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 14:24 

MarkoC kirjutas:
Need ei ole rekkad vaid üksikud inimesed meie seast, kes selliseid manöövreid teevad, sõiduauto juhtide seas on neid oluliselt enam :D

Tänud paranduse eest, ei mõelnudki üldistusena kõikide juhtide pihta. :-P

Aga bussiaknast välja vaadates on küll tore kui täistunni ekspressiga vurad teistest mööda. A samas kui oled sõiduautojuhi nahas on päris kriipi. :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 17:55 
Moderator

Kuna kiiruskaameratest enam juttu ei ole siis teema lukku.

Pretensioonid Ps.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 47, 48, 49, 50, 51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis