smi kirjutas:
MIks te telefonid operaatori juurde garantiise viite? Garantiid tehakse ikka kusagil mujal ju. Üldiselt toote müüja annab garantii kohta käivat infot (kuhu viia) või lihtsalt vahendab teenust. Mõte seal Elisas oma närve, aega ja raha kulutada kui saab ka õieti asju ajada.
Ma viin telefoni sinna remonti kust ma ta ostan.. on ju loogiline

Miks ma pean vaeva nägema telefoni kuhugi mujale viimisega, mille asukoht tõenäoliselt pole minuga samas linnaski.
Läpakaga sai jah eelmine aasta nii tehtud, et viidud otse remonditöökotta, kust võeti otse garantiiremonti. Muidu elionist ostetud ja algselt tahtsin sinna viia, aga öeldi et neil läheb vähemalt nädal, et arvuti sinna remontigi jõuaks ja kui mul endal tartusse asja siis on mõtekam ise see sinna viia.
Kuigi see nädal poleks midagi määrand, kuna arvuti oli vist 2 kuud seal "remondis" ja tagasi sain ikka uue arvuti kuna vanale polnud enam emaplaati saada kuskilt

Aga mis juhtus täna..avastasin et mu peaaegu igapäevaselt sõidetav ristmik on üles kaevatud(räpina-ringtee rist võrus), kui eelnevalt oli sealt ristist edasi mingi 13km kaevatud ja ma sealt enam ei sõitnud vaid käisin ringiga maale, siis nüüd ei saa ristmikul ka enam rahu

Ei tea kas nad kaevavad linnani välja selle asja... tainakari võiks ikka otsast hakata uut asfalti panema mitte kõik korraga üles kaevata ja siis 2 aastat seda ehitada.