SAIN SIIS ÜHE LAHEDA EMAILI TÄNA. Armsaim üks,
Tean, et see post tulevad teile üllatusena, sest me ei ole vastava või oli varasemas
kirjavahetuses tehke kannavad minu jaoks ebamugavusi. Ma tõesti tahaksin on heade
suhete teid, ja mul on eriline põhjus, miks otsustasin kirjutada teil
kiireloomulisuse tõttu mu olukorda.
See annab mulle rohkem rõõmu, sest ma arvan, et me mõlemad peavad olema avatud ja
siiras, et üksteist tundma Põhiliselt, jaga minu üksinduse ja mõtteid, enne kui ma
jätkata lubage mul tutvustada end täielikult sulle
Ma igatsen Alima Abdel Hamid alates Kongo Demokraatliku Vabariigi varjupaigataotleja
siin Dakar, Senegal, Lääne-Aafrikas. Ma olen 25 aastat vana ilus ühe noore musta
Aafrika naine, ma sooviksin rakendada käesoleva keskmise teie koostööle ja turvalise
võimaluse investeerida ja teha ühise äri sinu riigis.
Mul on oluline kapitalisummaga raha hoiule panka Suurbritannia minu hilja isa, mida
ma honorably kavatsevad investeerida oma riigist väga tulus äri venture millest te
nõustada ja täita nimetatud projekti üle seal vastastikust kasu Mõlema meist. Teie
võimeline koostöö on saada minu äripartner teie riigis ning luua ideid, kuidas raha
investeerida, nõuetekohaselt hallatakse ja investeeringute liigist pärast raha on
üle kantud teie vahi oma abi ja toetust. Vahepeal on näidata oma valmisolekut
käsitleda selle tehingu siiralt, kaitstes oma huve ja teie nõustute käesoleva
ettepanekuga, tahaksin esitada teile täielikku teavet, menetlus, summa hõlmab ja
vastastikku kokku oma protsendiga või jagada põllumajandusettevõttest aidates mulle,
et tagada vabastamine hoiustamise ja investeerimise raha oma riigis teie
nõuetekohase haldamise ja hooldusega.
Ma meelega reservi selles osas ja võimalus teid, kui te seda soovivad, kuid palume
teil anda asja oma kohest tähelepanu väärib. Kui see ettepanek on vastuvõetav teid,
ärge põhjendamatult kasutada usalduskontolt ma anna teile ja teie kiirelt vastata on
väga vaja, üksikasjalikuma informations. Ma saadan teile minu telefoninumber
nõudmisel. Ootan teie avameelne ja positiivne vastus ja vastastikuse tervislike
ärisuhe teile. Palun võtke mind läbi minu alternatiivsete e-posti aadress
(
aliabdel001@yahoo.com). Parimate soovidega,
Alima.
Soovin vastust tagasi mind läbi minu alternatiivsete e-posti viisil:
(
aliabdel001@yahoo.com). Nii et me saame liikuda edasi edastamisele