Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 20.12.2025 16:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 02.08.2013 23:10 
Kasutaja avatar

Seal pole peeglit vajagi, korraks kõrvalegi võiks vaadata mitte ette ühte punkti ja siis lambist paugust keerata lihtsalt, sest ma olin täies pikkuses tema kõrval, hea oli et silmanurgast nägin midagi tulemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2013 23:13 

Westcoast kirjutas:
Ajee mu ilus bemm oleks saanud parema külje sodiks, sest NAISTELE JU ANTAKSE LUBE IMEMISE EEST!
Mingi noor eit oma tumerohelise mersuga lihtsalt tuimalt endla teatri ees hakkas rida vahetama ja hea oli et mul oli kuhu eest ära keerata sest ta lihtsalt tuligi sõnaotses mõttes mulle selga.
Kammis ikka nii ära, et oli hirmus kihk autost välja karata ja kolakas panna ta mersule aga suutsin vägisi hambaid ristis hoida. :kill

Ah tšill... Olin poolteist nädalat ära Saarel ja nüüd on Pärnus pidevalt sihuke tunne, et mis toimub- kõik teevad mingeid x-liigutusi x-ajal ja x-kohas. Viimane nädal paistavad erilise tohmanlusega silma just välismaa numbritega autod, üks pidi mind Papiniidu Stati ees külje pealt külastama, kuna ta arvas et paras on äkki paremale reastuda punase tule all. Ega Sinti maja ette jõudes ei saagi kohe autost välja tulla, hakkaks esimest ettejuhtuvat asja vihaga klohmima :P

Tänasest- 9,5 tundi võsakaga harveri ette julma võpsikut maha lahminud, praegu on selline tunne, et põlvedest nagu naelad läbi löödud. Ja palk on kõige lõpuks "Bitch, please.." Riiklik MetsaRealiseerimisKeskus, juhtidel ja omanikel on eurumärgid silme ees hüplemas ja metsamees vaadaku, kuidas leiva lauale saab. Laseme aga jälle hindu alla ja Pohhyolo.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2013 23:23 

Westcoast kirjutas:
Ajee mu ilus bemm oleks saanud parema külje sodiks, sest NAISTELE JU ANTAKSE LUBE IMEMISE EEST!
Mingi noor eit oma tumerohelise mersuga lihtsalt tuimalt endla teatri ees hakkas rida vahetama ja hea oli et mul oli kuhu eest ära keerata sest ta lihtsalt tuligi sõnaotses mõttes mulle selga.
Kammis ikka nii ära, et oli hirmus kihk autost välja karata ja kolakas panna ta mersule aga suutsin vägisi hambaid ristis hoida. :kill

Ise oled muidu eksimatu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2013 23:45 

Täna juhtus selline asi 17.00, et olen nüüd ametlikult jalamees :kill ei hakka ka enda karistuseks järgmist autot ostma - selle eest, et toyots ikka veel värvi all ei ole.

Aga kuna hommikul viskasin isiklikud asjad eelmisest sõidukist välja ja jätsin omuku kordu juure siis raiskasin niipalju seda sammust aega, et pidin kasutama suure õõvastustundega ühistransporti :bs Mina seda kaarti tööle ei saatnud ja potsi saatis see post mind trollis ja kukkus piiksuma. See tõmbas muidugi rahva tähelepanu mulle ja vaikselt peitsin ennast - sulli pileti jaoks ka ei olnud.

Aga selle aasta ühistranspordi limiit on täis. Õhtul panin juba jala koju ja nüüd hakkabki nii olema 5 kiltsa tööle, 5 tagasi, pärsat 1,5 garaazi ja 1,5 tagasi. Kõige toredam on, et väikse garaazi tõttu tassin valmis juppe tuppa. Kes krt jõuab raske uksega 1,5 kiltsa garaazi vantsida :kill :kill :kill kakatussupähhnahka küll :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2013 23:51 
Kasutaja avatar

rio kirjutas:
Mani kirjutas:
Moose kirjutas:
Tartus vist läheb suuremaks politseioperatsiooniks, paarkümmend värvilist autot oli kuskil tartus tankla juures Rybliku jutu järgi :D

:D
Neid oli tõesti lausa 4, seisid kahe raudtee vahel Aardla tänavas. Loodsid vist ulme saaki turvavööde ja kiirusületajate, kes tulid tähe tänava poolt. Nimelt üks elektriauto oli fenoxi juurde end parkind ja edastas infot :D

Sellesmõttes, et esimest korda elus tajusin, kuidas politsei saab neid elektrikaid asjalikult kasutada :D

Eile hommikul 10 ajal olid sama kohapeal, ainult Elmo oli pargitud selle vaibapoe juurde. Elektrika kõrvale oli pandud püsti kolmjala peale korralik binokkel ja sealt passiti siis Võru-Aardla ristmiku. See kes seal binokliga asjatas oli välja veninud dressipükste, maika ja kõhukotiga, ma pidin ennast pooleks naerma, et kui kaugele nad oma konspiratiivsusega minna võivad :)
Varasemalt on ikka vorm seljas olnud kui erakatega kusagil passivad aga nüüd nägi välja nagu Sepa turu venelane

Eriti vahvad olid need kaasaegsed "handsfree" süsteemid kõrvas. Kusjuures sõber sõitis mööda ja viskas tuttavale miilitsale käpsi, alles hiljem sai aru, et mees tööpostil. Vanasti oldi ikka jah vormis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2013 23:59 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:

Aga kuna hommikul viskasin isiklikud asjad eelmisest sõidukist välja ja jätsin omuku kordu juure siis raiskasin niipalju seda sammust aega, et pidin kasutama suure õõvastustundega ühistransporti :bs Mina seda kaarti tööle ei saatnud ja potsi saatis see post mind trollis ja kukkus piiksuma. See tõmbas muidugi rahva tähelepanu mulle ja vaikselt peitsin ennast - sulli pileti jaoks ka ei olnud.

Eks elu ongi keeruline. Mida üldse teha üritasid sellega? Isikustamine ikka oli tehtud, et tasuta sõita saaks? Kui see aasta alguses tuli, siis küll isikustamisega mingit raketiteadust polnud, isikukood ja kaardi number tulid sõbraks teha.
Vahest ikka hea ÜT-d kasutada, kui lõuna ajal ei viitsi kõmpida ühte kohvikusse või see nädal sai ise ka natuke kasutatud teist, kuna sai samuti üks auto müüdud ja seetõttu nii ja naapidi neid sõite olnud, k.a kolmapäeval käisin teisel järgi jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 00:57 

Mul oli veebruaris kaart tehtud R-kioskis ja sinna rahagi peale laotud. Aga ei tea miks ei töötand. Panen nüüd siit õikalt lääne-tallinn keskhaiglasse jala leekides iga päev 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 13:14 
Kasutaja avatar

Tundub, et Zone tegi vahepeal korraliku jama. Väga paljud lehed maas, kaasaarvutid SR

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 13:38 
Kasutaja avatar

No ei vea rsk. Öösel maja ees laastamistööd tehtud. Kaasaarvatud minu passati kallal.

http://www.vorumaateataja.ee/index.php/ ... is-autosid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 13:40 
Kasutaja avatar

Kristo955 kirjutas:
Tundub, et Zone tegi vahepeal korraliku jama. Väga paljud lehed maas, kaasaarvutid SR

Mul oli selline asi juhtunud et .htaccess faili oli lisatud android ja symbaini süsteemi puhul edasi suunav url kuhugi vene lehele. Mul on hunnikus teisi ftp servereid paroolidega salvestatud arvutis, ka zones, neid ei oldud puudutud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 13:50 
Kasutaja avatar

Zone tegi jama. Ka bemmifoorum oli maas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 13:51 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Zone tegi jama. Ka bemmifoorum oli maas.

Siiani on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 14:09 
Kasutaja avatar

Neil on probleem andmebaasidega. Eks nad vaikselt taastuvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 14:10 
Kasutaja avatar

Bööööö, eile segipeaga oli keegi lillepotiga virutanud, nüüd siis 7 tundi eilsest õhtust mälust kadunud ja põen umbe kõva peavalu. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2013 14:10 
Kasutaja avatar

Erikolen kirjutas:
Bööööö, eile segipeaga oli keegi lillepotiga virutanud, nüüd siis 7 tundi eilsest õhtust mälust kadunud ja põen umbe kõva peavalu. :bs

:rokib :rokib :rokib :rokib :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis