pokemon kirjutas:
krss kirjutas:
pokemon kirjutas:
http://www.youtube.com/watch?v=V52fCOPdcq4Enne võiks ikka vähe vaadata, kui keerama hakata.
No sorry, aga sellist lamedat möla rooli tagant tehtud videosse salvestada... video tegijal oleks oluliselt rohkem põhjust piinlikkust tunda kui sel "kaubiku-iigoril", kes tõenäoliselt lihtsalt eksis rooli taga (mida meist kellelgi ju kunagi ei juhtu...)
Ära nüüd kohe lahmima kuku...
1. Video on tehtud pardakaameraga, keegi ei hoia telefoni või mingit muud filmivat seadeldist käes.
2. Mina, juht olin suhteliselt vait roolitaga.
3. No sorry, anna andeks, aga see ei olnud eksimine, see oli ikka väga julmalt peale keeramine, miks ta andis teed minu ees olnud autole ja siis järsku eksis ja mulle enam ei andnud? Oleks siis mees viisakalt enne suunda näidanud või midagi, suund käis koos rooli keeramisega.
Ei näe midagi imelikku seal videos selles suhtes, et.. mis põhjusel peaks keegi (isegi lammas) tahtma Sulle ette keerata?
On endalgi juhtunud, et mõtteid rohkem kui ainult sõit, vaatad peeglist, et üks auto tuleb, ja peale seda hakkad reastuma. Mõtted mujal unustasid uuesti peeglisse vaadata kuna tundus, nagu see auto möödub sekundiga või mis iganes... Jah, mulle on ka niiviisi tehtud, lähen samamoodi närvi ja ehk reaktsiooniga liialdan, aga rahunenud olekus hiljem videot sellest veel üles laadida ja postitada tundub natuke liig.