Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 07.05.2012 14:23 
Kasutaja avatar

Autoplusiga kliendina pole kokku puutunud, kuigi minu teenuste eest taheti küll oma teenustega maskta. Kahjuks ei pakkunud huvi, kuna pesen ka enamasti ise. Küll aga oli peavalu küll rohkem kui rubla eest, k.a ähvardavad SMSid kui ma nõupidamise ajal ei saanud kohe telefoni vastu võtta kui härral vaja oli. Kuuldes kõrvalt kuidas samal ajal autobisnesit aeti (üritas neid odavalt kokku osta ja kallilt maha müüa), siis ka sealt oli väga huvitav suhtumist näha. Ei soovita ka ise seda kohta.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2012 20:32 
Kasutaja avatar

turvik sa tundub seda sorti kõvem vend olevat et kivipesu pole sulle üldse probleemiks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2012 09:59 
Kasutaja avatar

palju sulle siis maksma peab, et teed mul

Pilt

need veljed puhtaks, ilma ratast alt ära võtmata...

rahas pole probleem...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2012 11:31 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Selliste velgede omanikule,velgi alt võtmata ütled ,et valmis ja esitad arva. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2012 16:23 
Kasutaja avatar

Autofresh Kunderi tänaval, ja Rax peseb

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 18:46 
Kasutaja avatar

mis ta peseb ? Ja ruumsta sulle teadmiseks et olen taolised bempsiku veljed üsnagi märgatavalt puhtaks saanud teha peale mõningaste suurtemate pigitükkide :) aga sa kõvem käpp nii et mis ma siin ikka plärtsun

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 19:23 
Kasutaja avatar

Velgi pestakse ikka sedasi et talveks ja suveks eraldi jooksud :D Ma pesen ja vahatan veljed ära seest väljast ja siis laon virna. Talvejooksu pole eriti küürinud kuid altvõttes pesen seest väljast ära ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2012 20:54 
Kasutaja avatar

Mustamäe tee 3, Autocity pesulas olen enne pildistamist käinud läbi. Tehtud töö kiire ja korralik. Hind on 12 eurot välispesul kui ma kaasas olen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2012 20:02 

Pesumeister OÜ Kadaka tee 131 kogemus...

Kohalejõudes ei teadnud minu internetis tehtud broneeringust keegi midagi. Siis öeldi, et nad üldse ei tahaks väga pesta praegu kuna kõrval oli töömees kes seina lammutas (tolmas). Auto võeti suure jututa ette, aga pesti väga lohakalt ja ükskõikselt.

Ma muidugi ei ole ise pesulas tööd teinud, aga nii palju kui ma olen pealt vaadanud kui mu autot pestakse - siis pole kordagi veel näinud, et ukseääri pestakse nii, et uks pärani lahti - leotusainet suure pritsiga peale ja pärast samamoodi survekaga maha.

Auto sai enam-vähem puhtaks, kuigi ega ta must väga polnudki. Pärast ikkagi pidin lapiga autole tiiru peale tegema, et šampoonijälgi maha pühkida.

Igatahes - tulemuse üle ei saa kurta selle hinna eest - 5€, täishinda ei maksaks. Suhtumine annab ka väga palju soovida.

Veel 2 voucherit on järgi kui keegi osta soovib 5€ tükk. Uuema autoga enam sinna ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2012 21:17 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Pesumeister OÜ Kadaka tee 131 kogemus...
ukseääri pestakse nii, et uks pärani lahti - leotusainet suure pritsiga peale ja pärast samamoodi survekaga maha.

Otseselt vale selline teguviis pole, kui pesija survekapüstolit mõistab käsitleda. Ukseääred saavad kordades puhtamad, kui niisama peale pesu sodi lapiga uksevahele laiali hõõrudes. Küsitav on muidugi, kas seda just kliendi nähes peab tegema....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2012 21:44 
Kasutaja avatar

Sedasi pestaksegi uksevahesid :D Käisin isegi 4x samas kohas talvel ja no päris 100prosa rahule ei jäänud. Ükskord olid koopaääred mustad,summutiots alati must ja ükskord ei tehtud ka uksevahesid. Aga muidu suht okei kuna ma liiga nõudlik ka

Või kuidas sa kujutad ette uksevahede pesu ? Pärast pesu kuivatatakse veel uksevahed ja luugivahed ära ja tõmmatakse ka uksepakud üle lapiga. Tglt et uksevahesid puhtaks saada tehakse alguse pigiainega pestakse maha ja siis veel sampooniga üle. Survekal saab ka sättida võimsust niiet uksevahesid tehes saab maha keerata survet. Salongi ei lenda tilkagi kui seda osata

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2012 22:20 

Selge pilt - nagu mainitud, ei ole ise autopesuga tegelenud ja ei oska kommenteerida. Kleindi jaoks ju survekast pritsib igalepoole (vaadates vähemalt). Aga no oleks siis uksevahed puhtad olnud. Nurkades oli konkreetne liivakiht - oleks nagu kogu see mustus ühte nurka lükatud :D.

Summutiots.. ausalt-öeldes pole seda mitte kunagi vaadanud pesu juures, ei tulnudki selle peale, et seda ka puhastatakse.

Ega muidu polekski kurtnud vast, aga see suhtumine oli põhiline argument miks siia negatiivne revjuu teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2012 01:03 
Kasutaja avatar

Sai esimest korda külastatud seda Linnahallis asuvat pesulat. Just sellel päeval oli tal olnud väga vähe kliente ning hakkas juba "asju kokku pakkima". Sellest hoolimata tegi oma töö korralikult ja kvaliteetselt ära - jäin igati rahule.
Mis põhiline - hind tehtud töö eest on väga hea. Soovitan soojalt :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2012 14:26 
Kasutaja avatar

maika kirjutas:
mis ta peseb ? Ja ruumsta sulle teadmiseks et olen taolised bempsiku veljed üsnagi märgatavalt puhtaks saanud teha peale mõningaste suurtemate pigitükkide :) aga sa kõvem käpp nii et mis ma siin ikka plärtsun

kotte peseb mul. :think
Peseb minu kullakallist maailma ilusaimat Aristot !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2012 20:21 
Kasutaja avatar

Kotka pesula on küll ajuvaba koht! Klientidega suhtlemine ja üleüldine hoiak on alla igasugu arvestust! Homme läheb auto hoopis Järve autosse!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis