Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 20:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 22.07.2012 21:38 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Moose kirjutas:
Ma saan veel aru valuvelgede varastamisest, aga ilukilpe? :? :kill

Aga sai eile ja täna rally estonial sidepunktiks oldud ja kõvasti autosid vahitud.. oli põnev :D

A sa tead, et jooks originaal kilpe, "tänapäevaseid", maksavad pea ühe sõitva rondi hinna? :D
Ühesõnaga lisaks niisama lollitajatele leidub ka lolle, kes loodavad sealt endale järgmiseid annuseid leida.

Jah ma olen seda kuulnud aga no seda haigem see asi on.. kes kurat see ostma peaks mingeid "tänapäevaseid" originaal kilpe? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 21:48 
Kasutaja avatar

Nägime täna kuidas mingi vanamees teisele autole sisse tagurdas ja seejärel lihtsalt minema sõitis. Panime sellele autole kojamehe vahele lipiku oma tel. numbriga juhuks kui on vaja tunnistama minna aga siiani pole ühtegi kõnet laekunud ja auto on ka kadunud. Tundub et autoomanikul on sellest savi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 21:56 
Kasutaja avatar

Savukoll kirjutas:
Nägime täna kuidas mingi vanamees teisele autole sisse tagurdas ja seejärel lihtsalt minema sõitis. Panime sellele autole kojamehe vahele lipiku oma tel. numbriga juhuks kui on vaja tunnistama minna aga siiani pole ühtegi kõnet laekunud ja auto on ka kadunud. Tundub et autoomanikul on sellest savi

ta mõtles, et sai parkimise eest trahvi, viskas lipiku minema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:23 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
me olime siis vist hiiumaal samas kohas? ma olin pea selle piirivalve pesa körval yhes kylalistemajas eile öhtul. kuigi olime rödul vaatega merele, siis seda kyll ei näinud. kuulsime ysna kohe önnetusest, sest kellegi paadil olnu tytar oli juhuslikult meiega koos ning kuigi ma olin kaine, mina igatahes palja silmaga seal midagi ei näinud. aga kuidas saanukski näha, see oli ju 2 km kaugusel olnud? piirivalve paate nägime.

välja tahtsin elada aga seda, et jöudsin viimase autona 11:30 praamile ning sedavörd hästi, et ma olin rivis alles kolmas auto, aga kuna mu ees olid transit ja mingi viiene bemm, siis vöeti mind rivist vahelt, sest fiesta oli piisavalt pisike auto mahtumaks laeva saba peale risti teiste autodega. ja siis suutis fiesta kyttekuluga yllatada - suure ökotamisega sain kyttekluks selle auto eluea keskmise kulu väiksuse rekordi 6,6 sajale maanteel!

yldiselt aga hiiumaa teed sakivad.

Sel ajal kui häire anti oli õnnetusest pea 2 tundi möödas, siis polnudki enam midagi näha. Kui õnnetus juhtus oli päike parasjagu loojumas ja nähtavus oli hea. Paadil olnutest pole kellelgi tütart :D
Olen seal piirivalve majas käinud, vaade on sealt ikka väga hea + nendel on seal mingisugune teleskoop millega peaks isegi silmapiirile päris hästi nägema.

Nägin just enne näoraamatus pilti, kus keegi oli samamoodi praami tagaosas risti parkind, aga see oli mingisugune Accord.

Viimati muutis obsidian, 22.07.2012 22:25, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:23 
Kasutaja avatar

croco kirjutas:
Ma ei saa aru inimestest, kes sõidavad maanteel mingi 70-ga ja siis jõuan mina talle p*rsetaha järgi. Ning kui hakkan rekkaga mööda minema, siis hakkab tema ka kiirust lisama ja nimelt näkku n*ssima. Neile pakub see vist nalja, et üle 90 ei lähe rekka ja siis võib debiilikut mängima hakkata liikluses. Päris pikalt sõitsin niimoodi vastassuunas ja vaatasin juba, et sõiduauto tuleb vastu ning hakkasin julmalt oma ritta tagasi trügima jobut järjest rohkem kraavi poole suunama. Sihukestele tuleks anda mingi 50-se lehtvõtmega vastu juhtimiskeskust.
Eks siin foorumis ole ka mõni ilge vennike, kes peab sellist n*ssimist omamoodi huumoriks ja saavad rahuldust või ei tea mida sellest.

Ma eelmine nädalavahetus just kirjutasin analoogsest asjast kuidas ühest Mazda 6st hakkasin mööda minema. Sellel hetkel kui mina juba temaga võisin tõtt vaadata nägi peeglist vist, et mul käru ka taga ja hakkas gaasi vajutama, aga noh ega minu 119kw ka probleemi polnud ning lõin ka lapatsi põhja ja läksin ikkagi mööda ära. Seejärel pani kohe uuesti minust mööda ja kuskil 30 sekundit hiljem oli ta jälle jalus ja liikus alla lubatu (GPS järgi reaalne kiirus). Rekkaga on muidugi keeruline ikkagi toore jõuga mööda minna, aga debiilikuid paistab olevat jah. Ei teagi mis sellised mõtlevad, et mingi egoprobleem, et minust ei minda käruga või rekkaga mööda? Ega sa ju naljapärast jalgu ei jää ja samamoodi läheb ta sul eest ära ka. Linnas käruga sõites tundub ka umbes sama teema, et jumala eest on vaja mööda ära pressida ja siis järgmine hetk on ikka jalus kui asi niiöelda lõppkiirusele (et kes kui palju julgeb vajutada) läheb vabalt liikudes (kohalt ära minnes ei hakka ju käruga piirajasse laskma).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:32 
Kasutaja avatar

Eelmine nv sai tehtud pikem maanteesoit. Kytusekuluks arvutasin v2lja 5,9 l/100km. Okei, ju ma tegin arvutamisel vea :D
M66dunud n2dalavahetuse jooksul sai taas enam kui pooltuhat kilomeetrit maha soidetud ja nyyd arvutasin keskmiseks koos 10% linnasoidu ja 6ise salongisoojendamisega 6,2l/100km. Seriously, wtf :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:39 
Kasutaja avatar

Correct.
Kuna mul s6pru ei ole, siis on need soidud yksi tehtud tagasihoidliku pagasiga, kuid siiski...
Tagasi ma ei hoidnud absoluutselt.. Karr000 teab kommenteerida ehk, et punktuaalselt 90km/h ma seal p2rnu mnt-l ei soitnud. Minus tekkis kohe hasart, et peaks mingi 6kosoidu ette votma ja vaatama, mida siis numbrid r22giksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:41 
Kasutaja avatar

Velje diameeter ja kütusekulu on otseses sõltuvuses?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:48 
Kasutaja avatar

üldiselt on laiem jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:49 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
me olime siis vist hiiumaal samas kohas? ma olin pea selle piirivalve pesa körval yhes kylalistemajas eile öhtul. kuigi olime rödul vaatega merele, siis seda kyll ei näinud. kuulsime ysna kohe önnetusest, sest kellegi paadil olnu tytar oli juhuslikult meiega koos ning kuigi ma olin kaine, mina igatahes palja silmaga seal midagi ei näinud. aga kuidas saanukski näha, see oli ju 2 km kaugusel olnud? piirivalve paate nägime.

välja tahtsin elada aga seda, et jöudsin viimase autona 11:30 praamile ning sedavörd hästi, et ma olin rivis alles kolmas auto, aga kuna mu ees olid transit ja mingi viiene bemm, siis vöeti mind rivist vahelt, sest fiesta oli piisavalt pisike auto mahtumaks laeva saba peale risti teiste autodega. ja siis suutis fiesta kyttekuluga yllatada - suure ökotamisega sain kyttekluks selle auto eluea keskmise kulu väiksuse rekordi 6,6 sajale maanteel!

yldiselt aga hiiumaa teed sakivad.

Usku jutud on alati ilusad ja selged , aga praegu vaatasin , et nagu oops oleks kirjutanud. Purjas we?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 22:50 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
piirivalve töö ei ole merele vaatamine ja kui körvaline isik sinna satub, siis vaimustusest vahib jah, aga pärast 15 min muutub see ju igavaks ning kui ei pea, siis vabatahtlikult merd ei jöllita. sa ajad rannavalve ja vetelpäästega segamini :)

Jah tean et nad ei ole selleks kohustatud, aga lihtsalt see nende üldine suhtumine ja munemine ajas nii pealtvaatajatel kui ka selleks ajaks kaldal olnud kaptenil s*ta keema. Kui kapten sinna majja jõudis siis ei lastud teda vaateplatvormile. Ta tahtis täpselt näpuga kätte näidata kus alus koos kahe hädalisega asub, aga ei lubatud, mindi parem ja hakati täiesti valest kohast otsima.
Seda mitte-töö-tegemise juttu rääkisin rohkem sellepärast, et piirivalve enda sõnade järgi nägi neid seal vahetult enne sõitmas. Kas siis tõesti ei märgata et üks puri järsku vaateväljast kadunud on?
Kärdlas ei ole vetelpäästet ega midagi taolist, seega mingil määral teostavad piirivalvajad ka rannavalvet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:01 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
killer666 kirjutas:
Usku jutud on alati ilusad ja selged , aga praegu vaatasin , et nagu oops oleks kirjutanud. Purjas we?

ei purjus mitte. joonud yksnes kaks ölut. ilmselt ölu + mobiiliga foorumi tsekkimine pöhjustab koledat väljendust.

mis seda paadiönnetust puudutab, siis siin ei ole midagi muud öelda, kui et ootaja aeg on alati pikk ning töenäoliselt ei leidu yhtegi olukorda, kus pärast paremini ei saaks. ja alati on körvalseisjad need köige targemad.

Kolm tundi vees ulpides korraliku laine ja külma tuulega oleks ka siis pikk aeg kui midagi ei ootaks. :D
Aga aitab jah sellest. Fakt on see, et neli meest pääsesid üle noatera ja läksid praegu koos õllekottidega teist sünnipäeva tähistama. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:11 

dellu kirjutas:
croco kirjutas:
Ma ei saa aru inimestest, kes sõidavad maanteel mingi 70-ga ja siis jõuan mina talle p*rsetaha järgi. Ning kui hakkan rekkaga mööda minema, siis hakkab tema ka kiirust lisama ja nimelt näkku n*ssima. Neile pakub see vist nalja, et üle 90 ei lähe rekka ja siis võib debiilikut mängima hakkata liikluses. Päris pikalt sõitsin niimoodi vastassuunas ja vaatasin juba, et sõiduauto tuleb vastu ning hakkasin julmalt oma ritta tagasi trügima jobut järjest rohkem kraavi poole suunama. Sihukestele tuleks anda mingi 50-se lehtvõtmega vastu juhtimiskeskust.
Eks siin foorumis ole ka mõni ilge vennike, kes peab sellist n*ssimist omamoodi huumoriks ja saavad rahuldust või ei tea mida sellest.

Ma eelmine nädalavahetus just kirjutasin analoogsest asjast kuidas ühest Mazda 6st hakkasin mööda minema. Sellel hetkel kui mina juba temaga võisin tõtt vaadata nägi peeglist vist, et mul käru ka taga ja hakkas gaasi vajutama, aga noh ega minu 119kw ka probleemi polnud ning lõin ka lapatsi põhja ja läksin ikkagi mööda ära. Seejärel pani kohe uuesti minust mööda ja kuskil 30 sekundit hiljem oli ta jälle jalus ja liikus alla lubatu (GPS järgi reaalne kiirus). Rekkaga on muidugi keeruline ikkagi toore jõuga mööda minna, aga debiilikuid paistab olevat jah. Ei teagi mis sellised mõtlevad, et mingi egoprobleem, et minust ei minda käruga või rekkaga mööda? Ega sa ju naljapärast jalgu ei jää ja samamoodi läheb ta sul eest ära ka. Linnas käruga sõites tundub ka umbes sama teema, et jumala eest on vaja mööda ära pressida ja siis järgmine hetk on ikka jalus kui asi niiöelda lõppkiirusele (et kes kui palju julgeb vajutada) läheb vabalt liikudes (kohalt ära minnes ei hakka ju käruga piirajasse laskma).

Ega täpselt nii ongi, et ronivad ette ja keeravad ära kuskile. Ja siis katsu täislastis pidama saada ega see pole mingi sõiduauto ikkagi kui 40 tonni täismass..Aga jah too hetk läksin tühjalt karjääri tagasi ning 70 pealt 90 peale piirajani kiirendada pole mingi probleem kui olin poole rekka pikkuses mööda saanud nägin et idioot hakkas kiirendama aga siis ei jäänudki muud üle kui julmalt suruma hakkata..Ja sõiduautoga sõites on ka näha, seda tõmblemist mida ajuhiiglased kogu aeg korraldavad..Siin ei piisaks eraldi liikluse teemast kah, et ennast tühjaks rääkida saaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:38 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
usku kirjutas:
piirivalve töö ei ole merele vaatamine ja kui körvaline isik sinna satub, siis vaimustusest vahib jah, aga pärast 15 min muutub see ju igavaks ning kui ei pea, siis vabatahtlikult merd ei jöllita. sa ajad rannavalve ja vetelpäästega segamini :)

Piirivalve mereäärsete kordonite töö on just merd jälgida ja merel patrullida.

Merepiirivalve :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:39 
Kasutaja avatar

croco kirjutas:
dellu kirjutas:
croco kirjutas:

Ega täpselt nii ongi, et ronivad ette ja keeravad ära kuskile. Ja siis katsu täislastis pidama saada ega see pole mingi sõiduauto ikkagi kui 40 tonni täismass..Aga jah too hetk läksin tühjalt karjääri tagasi ning 70 pealt 90 peale piirajani kiirendada pole mingi probleem kui olin poole rekka pikkuses mööda saanud nägin et idioot hakkas kiirendama aga siis ei jäänudki muud üle kui julmalt suruma hakkata..Ja sõiduautoga sõites on ka näha, seda tõmblemist mida ajuhiiglased kogu aeg korraldavad..Siin ei piisaks eraldi liikluse teemast kah, et ennast tühjaks rääkida saaks :D

Rekka my ass. Ma hakkaks ka 70 pealt suruma, kui kruusaveoauto minust mööda hakkab suruma. Mulle ei meeldi sõita metsaveomasinate ja masinate taga, mis mingit puistematerjali veavad. Pasarahe, mis teie koormast lendub on mitmel korral mind päris tõsiselt rooli taga ropendama pannud.
Ma ei usu, et tüüp meelega ajudesse pani. Kui seda tegi siis on igaljuhul idikas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis