Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 06:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 03.12.2013 21:45 

Käisin prismas. Ostsin soojaletist ühe tüki mingit aasiapärast grillliha. (ehk oli aasia, ei mäleta täpselt), 1 kanakints ja karp porgandi, juustu, küüslaugu salatit. Kõik kokku oli ca 2.2eur ja kõhtu sai piisavalt.
Hakkasin mõtlema, et milleks üldse burksi osta, kui sama raha eest saab puhtast lihast kõhu täis süüa. Aga see selleks. Pilti ka.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 21:52 

Ma küsin selle peale, et miks mitte mõlema variandi asemel normaalset toitu ei võiks süüa? Need Prisma toiduained on head muidugi jah, kuid no krt, ainult ja sellistes kogustes. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 21:59 

mehikemetsast kirjutas:
Ma küsin selle peale, et miks mitte mõlema variandi asemel normaalset toitu ei võiks süüa? Need Prisma toiduained on head muidugi jah, kuid no krt, ainult ja sellistes kogustes. :D

Mis lihal ja kanal viga on? Milline see normaalne toit siis on? Kivinäoga kartuleid ja riisi sisse kühveldada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 22:04 

Sa viskad ju siia pildi poest soetatud koivast ja ühest väikesest salatikarbist ning väidad, et see on normaalne lõunasöök.
Ma ei öelnud, et neil midagi viga oleks , a no krt, ainult nendest nüüd toituda...viimases hädas ja suurima kiiruga.
( Kui nüüd konkreetsemaks minna,siis liha, juurvili ja riis/kartul jne :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 22:12 
Kasutaja avatar

toe kirjutas:
Nõmme Kebab jälle hindu tõstnud ligi euro võrra. Ports tundus ka kuidagi väiksem. Kahju!

Krt, see on küll halb uudis :(
Hetkel suur kebab 8.-eur. Selle raha eest on juba võimalik restos praadi süüa.
Huvitav millal eesti ärikatele kohale jõuab, et kasulikum on müüa palju tooteid väiksema kasumiga kui vähe tooteid suure kasumiga.

Aga teemast, ise soovitan Seewaldi Ampsu pannkooke proovida u.3.50 üks suur(väike), mis täiesti piisav või kui väga näljane siis "suur" ehk kaks pannkooki u.5.90. Toit on hea ja kõhu saab soodsalt täis. Lõuna ajal on seal muidu päris palju rahvast.

Joogi poolest. Sattusin Säästukasse ja mis ma näen Waltri (Alecoq Pilsner teise sildiga) pudel 0.39euri, ei tea miks ma siiani Heinekeni ja Carlsbergi eest üle 1 euri maksan kui selle eest saaks pea kolm pilkut :D Elu on ikka lill 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 22:14 

mehikemetsast kirjutas:
Sa viskad ju siia pildi poest soetatud koivast ja ühest väikesest salatikarbist ning väidad, et see on normaalne lõunasöök.
Ma ei öelnud, et neil midagi viga oleks , a no krt, ainult nendest nüüd toituda...viimases hädas ja suurima kiiruga.

Koiva all on sealiha ka.
Süsivesikuid saan igaltpoolt mujalt ka piisavalt juba, ei taha kartulit ka veel lisaks süüa.
Aga eks igaüks sööb erinevalt. Suurem enamus siit sööb mäki eineid või lödisevaid burkse 3x päevas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2013 23:19 
Kasutaja avatar

Eile Vaimõisa putkast Pärnu mnt ääres burger lihaga, ikka tõsine lögaburger, see liha on päris hea seal, ja üldiselt suht ok, ainult lõpust oli sai väga kõva.

Täna Viljandi ja Imavere vahel mingi Toidutare. sardellid, kapsas ja friikad, ja oli sellise urka kohta päris söödav.

Ise ostan pidevalt nt Konsumi soojaletist asju, väga hea mu arust, kui kodus ei viitsi teha, ja üldjuhul ei viitsi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 00:04 
C4V6
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

Koiva all on sealiha ka.
Süsivesikuid saan igaltpoolt mujalt ka piisavalt juba, ei taha kartulit ka veel lisaks süüa.
Aga eks igaüks sööb erinevalt. Suurem enamus siit sööb mäki eineid või lödisevaid burkse 3x päevas. :D

Priotšom siin süsivesikud ? Ta pigem vihjas selle, et kui sa arvad, et uvicu silo ja mingi poola poolfabrikaat on mingist otsast kasulikud, siis ilmselt sa eksid. Kokkuvõttes sa vaevalt midagi kasuliku sealt saad ja ükshetk kui sa mingi kolmekohalist numbrit kaalud ja teisele korrusele kepseldes infarkti äärel oled, saad sellest isegi aru. Ma eeldan muidugi, et see ports peaks tervislikum olema kui hamburger aga süsivesikud ongi just need pahad asjad ja neid saad sa igaltpoolt paratamatult. Kartul ja Makaron on täiesti mõttetud asjad tegelikult kui su eesmärk pole ainult kõhtu täita.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 00:36 

Mille poolest süsivesikud pahad asjad on? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 00:40 
Kasutaja avatar

Kas ma olen ainus kes leiab,et kartul ja liha on õige toit ja riis on samamaitsev kui legoklotsid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 00:45 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
Kas ma olen ainus kes leiab,et kartul ja liha on õige toit ja riis on samamaitsev kui legoklotsid?

Ei ole. Sekundeerin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 01:23 
Kasutaja avatar

Mina pooldan pigem hästi tehtud riisi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 01:25 
Kasutaja avatar

ma söön tatart nt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 01:42 
Kasutaja avatar

torms kirjutas:
Mina pooldan pigem hästi tehtud riisi.

Kuidas tehakse hästi riisi? Maitsestatakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 01:54 

Tanel kirjutas:
ghozt kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

Koiva all on sealiha ka.

Priotšom siin süsivesikud ? Ta pigem vihjas selle, et kui sa arvad, et uvicu silo ja mingi poola poolfabrikaat on mingist otsast kasulikud, siis ilmselt sa eksid. Kokkuvõttes sa vaevalt midagi kasuliku sealt saad ja ükshetk kui sa mingi kolmekohalist numbrit kaalud ja teisele korrusele kepseldes infarkti äärel oled, saad sellest isegi aru. Ma eeldan muidugi, et see ports peaks tervislikum olema kui hamburger aga süsivesikud ongi just need pahad asjad ja neid saad sa igaltpoolt paratamatult. Kartul ja Makaron on täiesti mõttetud asjad tegelikult kui su eesmärk pole ainult kõhtu täita.

Tegelikult uvicu silo ma tavaliselt ei söö. Meeldib alati toorsalat, kuid sattusin mingil eriti imelikul ajal prismasse, et reaalselt ei olnud mitte ühtegi! :o

Aga mida siis üldse osta poest soojaletist söögiks? Kõik on kuskilt poolast või misiganes maalt tulnud kräpp, mis kaalu 3 kohaliseks ajavad seljuhul ju?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis