Tõnis_S kirjutas:
Eks ma täpsustan vähe: Minu hiir maksis 5€, aga see mille sain maksab 44€, sobib ta muidugi ja sellest odavast plärtsust on kõvasti käepärasem ka, aga nagu kirjutasin "probleem" on selline põhimõtteline ja väärtuste teema, et kui selle kallima endale jätaksin, siis oleks ma ju ainult 39 eurot väärt ja seda on küll kuidagi vähe ühe mehe tarvis.
A üks teine asi juhtus ka, kui olin tagasiteel, siis nägin ühte hääletajat ja kui juba mööda jõudsin, siis avastasin, et krt päll ju - mõtlesin küll veel, et mida asja ta seal hääletab, omal autod olemas ja kuhu tal seda teed mööda minna ja kui helistasin talle, et: "kuule kas sa hääletad või" siis tuli vastuseks kergelt hämmeldunud "ei", vähe mark oli, aga tühja sest.
Lisan: Selle segase jutu peale on vabandus varnast võtta, ma ju ennegi siin märkinud, et ma oopc'i pooldaja ja tema "usu" edasikandja, küll lõpuks segasus nakkab:)
lugedes su mõttearendust siis siis tundud veelgi odavam olevat. Võltsmoraalsus ja odava populaarsuse otsimine. lisaks meenub kohe nõuka ajal loetud jutud kangelaspioneeridest. Mine vii ikka hiir tagasi. Ära võtta sellist pattu enda ja oma järeltulevate põlvede hinghingele.