Eile sõitsin Tallinnast Jüri poole mööda Tartu mnt., esimeses reas, seieri järgi ca 125 km/h, püsikiirusehoidjaga, vihma sadas, tee märg ja suts enne Jüri ringi viskas auto pmst risti teepeale, ninaga teise ritta, lappasin rooli paremale ja esp kindlasti lappas pidureid, et autot sirgeks saada, siis viskas teistpidi risti, hoog koguaeg vähenes, sain auto sirgeks, süda peksis, panin ohukad peale, tõmbasin teeäärde, mõtlesin, et mis k****i jama see siis nüüd on, läksin autost välja, vaatasin rehve, kõik terved... ja ennäe imet, mõlemal tagumisel rehvil sisemised küljed riideni kulunud, aprilli alguses vahetasin rattaid ja kõik rehvid olid ülikorralikud (vähemalt 5mm).
Eelmine aasta vahetati tagasillas silikonpuksid ja tehti sillaregull ühes ettevõttes, mille nime ma igalepoole mitu korda ja suurelt kirjutan, kui ma nendega nüüd mingile mõistlikule kokkuleppele ei jõua. Imeik on see, et talvekad täiesti korralikud, aga samas talvel oli läbisõit ka ikka väga vähe, suvekatega olen see hooaeg üle 10000 sõitnud, arvan, et talverehvides see lihtsalt ei jõudnud välja paistma hakata.
Kuigi seal päris head vaod ja autol laiad rehvid (taga 245, ees 225), siiski elu sees ei oleks uskunud, et ühtlase hooga sõites, gaasi ja pidurit puutumata, võib niisugune asi juhtuda.
Pärast ühes tühjas kurvis proovi mõttes aitasin ise kaasa, et läheks külg ette, aga kõik kontrollid toimisid ja pidamist oli küll ja küll.
mesak on nüüd hämmingus ja keegi tark võiks nüüd öelda, kes on süüdi