Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.10.2025 14:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 129  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2015
PostitusPostitatud: 06.05.2015 22:35 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Huvitav kas need Kaitseväe autode ülevaatuse kleepsud ka midagi maksavad või kleeps peale ja keegi ei näpi ju niikuinii. Sai peale 21t kodu poole sõidetud ja mingi kolonn läks ees kanalisse. Minu ees sõitis 434EKV, see tomu mis sealt välja tuli pidi autos ära lämmatama, ilmselgelt ei saanud sellise auto heitgaasinäitajad paigas olla. Huvitav on see, et LKF näitab ilusti mudeli ära ja ütleb et kindlustust ei ole, maanteeameti leht ei näita suisa mitte midagi, ütleb et sellist autot ei eksisteeri. Ehk siis tegelikult ei vaevu keegi neid isegi ametlikult ja korralikult arvel hoidma/kindlustama? Tore siiski oleks küll kui need ikka arvel ka oleks ja kindlustatud, sest kanali alguses oli miski teeremont ka ja selle sõiduki ja tee ääres toimetava bobcati vahe oli manöövri ajal mingi 5 - 10cm, pigem õnnelik joppamine kui juhi täpne käsi.

Kaitseväe autodest on ülevaade ainult kaitseväel endal, kellelgi teisel mitte. Nendega kindlustuse matsu tegemine pidi ka olema suht 100% tavaliikleja kasuks, kuna neil mingit kindlustust ei ole. Need teadmised on tulnud koolist kus õppejõud oli mnt-ametis mingi teadjam vend.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2015 16:39 

Selle loogika järgi lähen ja kipitan suvalises kohas kõrvalteelt mõnele peateel liikuvale KV autole sisse ja tema jääb automaatselt süüdi? Endale ei tundu natuke koomilisena?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2015 19:27 
Kasutaja avatar

Süüdi jääb ikka süüdlane. Ilmselt tsiviilkahju makstakse LKFist kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2015 18:43 
Kasutaja avatar

Täna nägin pealt kuidas veok lendas sõiduautole Tasku ees ristmikul selga. Sõiduauto omanik oranžiga pidurdas, veoki tüüp eeldas, et paneb üle. Kõrvalreas seisis mendi auto, vb seepärast ka ära ehmatas. Igatahes õnnelik õnnetus, vana tuli autost välja ja laiutas vaid käsi :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 11:06 

Tartu politseile peab kiitust avaldama. Olin just tartus kui sain kõne, et tahhükardia käes olnud patsiendi siinusrütm on öö läbi korras olnud ja kirjutatakse välja, see oli viljandis aga ma ise Tartus. Kähku ots ümber ja keset teed mnteel uimerdab auto ees. Selline toonitud klaasidega, aga rohkem ei täpsustaks. Mõtlesin kas on politsei liiklusharu või mitte. Kihutasin mööda ja kurat oligi. Mööda minnes olu nii 120-130 nagu ikka. Kuna olen ka ise meditsiini taustaga selgitasin minutiga ära mis toimub, ei vaielnud ja palusin ainult kiirelt ainult ära vormistada. Ja kujutage ette nad selgitasid teise minuti, ei tasuks nii teha, miks ohtlik ja soovitasid tubli kodanik edasi olla. Hoiatasid veel eesolevate patrullide kohta ja sihtkohta jõudsin ikkagi kiirelt. Väga mõnus kogemus kuigi oleksin ka trahviga nõusolnud. Ise kihutan, ise vastutan :)

Viimati muutis Alpha, 09.05.2015 13:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 12:23 
Kasutaja avatar

Avaldan ise kiitust kahele politseinikule...
Isiklikult mind ei puuduta,aga nii tore oli näha kuida politseinikud aitasid vanamehe rikki läinud škoda teelt lükata...Ja mitte 3m,tammsaare pikenduse algusest(retke tee risti foor vist) kuni esimese paneelmajade hoovi keerava teeni...
Väga viis tegevus,eriti arvestades,et seal ummikus seisis terve ports autosi ja kedagi ei kottinud.
Pole vaja öelda miks ise lükkama ei läinud,nägin mcoili juures,et ummik ja vilkurid ning läksin ringiga,siis sain aru miks ummik,2 ametnikku lükkasid autot juba. Felicia tagapind nii väike,et kolmekesi ei mahu lükkama lihtsalt... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 12:24 

Alpha kirjutas:
Tartu politseile peab kiitust avaldama. Olin just tartus kui sain kõne, et tahhükardia käes olnud patsiendi siinusrütm on öö päbi korras olnud ja kirjutatakse välja, see oli viljandis. Kähku ots ümber ja keset teed uimerdab auto. Selline toonitud klaasidega, ei täpsusta meelega. Mõtlesin kas on polits liiklusharu või mitte. Kihutasin mööda ja kurat oligi. Mööda minnes olu nii 120-130 nagu ikka. Kuna olen ka ise meditsiini taustaga selgitasin minutiga ära mis toimub, ei vaielnud ja palusin ainult kiirelt ainult ära vormistada. Ja kujutage ette nad selgitasid teise minuti, ei tasuks nii, miks ohtlik ja soovitasid tubli kodanik edasi olla. Hoiatasid veel eesolevate patrullide kohta ja sihtkohta jõudsin kiirelt. Väga mõnus kogemus kuigi oleksin ka trahviga nõus. Ise kihutan, ise vastutan :)

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 13:03 

Xen0n kirjutas:
Alpha kirjutas:
Tartu politseile peab kiitust avaldama. Olin just tartus kui sain kõne, et tahhükardia käes olnud patsiendi siinusrütm on öö läbi korras olnud ja kirjutatakse välja, see oli viljandis aga ma ise Tartus. Kähku ots ümber ja keset teed mnteel uimerdab auto ees. Selline toonitud klaasidega, aga rohkem ei täpsustaks. Mõtlesin kas on politsei liiklusharu või mitte. Kihutasin mööda ja kurat oligi. Mööda minnes olu nii 120-130 nagu ikka. Kuna olen ka ise meditsiini taustaga selgitasin minutiga ära mis toimub, ei vaielnud ja palusin ainult kiirelt ainult ära vormistada. Ja kujutage ette nad selgitasid teise minuti, ei tasuks nii teha, miks ohtlik ja soovitasid tubli kodanik edasi olla. Hoiatasid veel eesolevate patrullide kohta ja sihtkohta jõudsin ikkagi kiirelt. Väga mõnus kogemus kuigi oleksin ka trahviga nõusolnud. Ise kihutan, ise vastutan :)

Pilt

Unustasin mainida, et tartus olin sellepärast teine inimene sõitis kitsele otsa . Kasko viis auto töökotta aga asju oli ikkagi vaja viia. Kusjuures tahtsin üle 5 aasta siriuse burgerit proovida ja siis selline uudis. Keerasin sõna otseses mõttes putka ees otsa ümber ja ei saanudki. Täitsa jube päev ikka.

xenon - inimene kelle südame tegevust peaks hindama ning jälgima, et vajadusel korrektiive raviplaanis teha kirjutati välja ja kodu on 15 kilomeetri kaugusel. Sellist ei tohi ka ühistranspordiga traumeeruda. Ise aga olin teise ònnetuse tõttu tartus ja arvasin, et mul in 2 tundi veel aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 13:23 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 13:30 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 16:52 
Kasutaja avatar

Sibulad peavad paraadi jälle? Streetclub.ee on hoopis mingi tööliste ühendus? Et paraadi peavad oma nsv lippudega?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 17:16 
Kasutaja avatar

Streetclub.ee kirjadega autod on ainult prügi mahaloopimisega silma jäänud, mis sealt ikka oodata.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 17:44 
Kasutaja avatar

Mis toimub?
Aljosha juures selline rahvamass, saku telgid püsti, nagu õllesummer oleks :D
Inimesed kõnnivad keset teed, sõitsin läbi signaal põhjas. Juba kiirabi oli ka kohal, ilmselt keegi alla jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 18:31 

Tõmmake tuugalt läbi sealt ja kes kõige rohkem tabab saab mingi auhinna vms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2015 23:40 
Kasutaja avatar

ahh tyra sellepräast see filti tee kinni oligi pandud, ma mõtlesin,et mingi rahvajooks vms.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 129  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis