Ragnar74 kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Täna varahommikul testisin tahtmatul JuPo närve Pelgurannas, kuna üleeile kukkus esinumber eest ära lumesaha mängimise tõttu siis vedeles too akna taga armatuuril, kuna mu ring Pelgurannas viis tee ääres passivast Transporterist 3 korda mööda siis viimase korraga haakisid sappa ja võtsid maha, lasti puhuda, teine mees jalutas oma MagLitega ümber bussi, kuni märkas puuduvat numbrid, küsis, et milles asi, vastasin, et sorri, jäi hange, alus katki, kontrolliti juhilube ja sooviti head teed, lahtise turvavöö kohta(mis mulle töö iseloomust tulenevalt on lubatud) ei öelnud kumbki miskit.
Kas neil on mingi teatud punkt kus seisavad kogu aeg? Öösiti olen korduvalt seda kanti läbi kamminud ning enamasti kohtan vaid patrullivat Patrolit ja ehk sõidab ka mõni transporter vastu. Otseselt tee ääres passimas polegi kordagi näinud seal kedagi.
Tumehalli Transporterit olen näinud Madala tn. alguses näiteks seismas.
Aga Alar, ma võtaks ka su maha kontrolliks kui ma ment oleks ja ei teaks, et oled posti vedamas, ikka kole tihti hiilid seal kandis enne päikesetõusu pimeduse varjus oma bussiga

Teemasse nii palju, et täna hommikul Järvevanal, tulin Veerennist ja tegin tagasipöörde, et saaks suuna Tartu poole, ainuke auto vaateväljas oli pollari Transporter Mustamäe suunal, kasutasin kiirendusrada sujuvalt umbes 70-ni ja reastusin tolle vaguni ette. Natuke aega sõitsid järel, siis reastusid täpselt kõrvale ja sõitsime ninad kohakuti pea Tartu mnt. ristini välja kui tallusivad pidurit, tulid selja taha tagasi ja panid punase disko tööle.
Jäin seisma, siis Hr. küsis lube näha ja tundis huvi, et palju kiirus oli ja miks ei aeglustanud piisavaltt kui 50 ala tuli, samal ajal pr. toppis alkomeetri mulle nina alla, sain puhutud, siis Hr. arvas, et ikka tiba suurem oli kiirus, neil kõrval näitas 82-85. Ütlesin, et no hullu polnud ju midagi ja ökonoomselt sõidan, käiguga aeglustasin sujuvalt. Tunti huvi, kuhu minemas, vastus "tööle" rahuldas ja kogu lugu. Aga uued huvitavad mõõtmismeetodid siis tänapäeval, et kui seadeldist ei ole, sätivad autoninad kohakuti ja spidokaga mõõdavad