Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 18:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 18.07.2011 11:30 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Täna Maksimarketis ladusin oma kauba letile ning silma jäi vanem härrasmees, kes kassa ees oli. Oli ostnud paki suitsu, mõne kohupiima ning paki miskit liha. Arve 28 euri. Härra palus viisakalt müüjal asja uurida, kuna arve tundus ebaõiglaselt suur. Sellepeale hakkas, ilmselgelt pahas tujus, müüja ülbitsema "Kui te ei soovi seda kaupa osta, siis minge minema!" Pika vaidluse peale müüja siiski soostus paari asja uuesti "läbi laskma", arve ikka 28 euri. Härra palus kõik asjad uuesti skanneerida, mispeale müüja minu kauba ette "pöörduge teise kassase" sildi viskas. Kuna mind sellised asjad külmaks ei jäta, siis sugesin müüjat veidi, et tehku protseduur uuesti ära ning liigume edasi.
Lõpuks ometi soostus müüja kõik läbi laskma....arve tuli härral 7€ ja 80 senti.

Müüja kiitis seepeale, et tema ei tea midagi, masin peksis segast. Ei mingeid vabandusi ega midagi. Võttis lõpuks ka minu jutule, kuid kaks naisterahvast pidid ikkagi oma nodinatega teise kassase ronima.

Roosasalkne kassiir tahtis 20€ omale teha...
Klienditeenindus me poodides on supper.

Mul oli maksimarketis samasugune juhus, arve tuli umbes 3€, üle taheti teha ~ 90 sendiga. Arve koha uurides et "arve peaks natuke väiksem olema" lasi müüjamuti kaubad uuesti läbi ja andis kaardiga makstud rahast sula tagasi. Minu uurimise peale ainult inises midagi omaette ja mingit vabandust ei tulnud. Mitte et ma seda nüüd seda täiega oodanud oleks.. aga üks viisakas vabandus oleks kogu selle asja olematuks muutnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 12:19 
Kasutaja avatar

ma loodan , et see ei ole tõsi . andke andeks, kui ausatele müüatele liiga teen. aga nipp olevat selline, et tsekile lisatakse kaupa rohkem kui tegelikult ostnud oled. nii saab proua kassa tagant abikaasale õhtul paki suitsu ja pudeli pilsnerit kodu viia.
endale sellist jama trehvanud ei ole, küll aga vahest on juhtunud nii , et kodus avastad, et osa kaupa ei jõudnudki kassalindilt kilekotti. sündroom selline , et osa kaupa peale kassast läbilöömist pannakse selle kummilindi kõrvale ja jääb täpselt sinna ülesse kassaaparaadi kõrvale. maksad ära ja hakkad siis asju kotti toppima. ega siis enam ei vaata kas ikka kõik kaup lindi lõppu jõudis. Üksord jõudsin autos märgata , et paar jubinat nagu kotist puudu. Läksin kohe tagasi ja ulatati siis ilusasti kõrvale pandud ja kilekotti topitud asjad sõnagi lausumata tagasi. Ma ei jõudnud isegi küsima hakata neid. Ma ei usus , et see kaup , mis lindile "unustatakse" uuesti letile müüki rändab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 12:33 

laupäeva õhtul tuli mingi idioot Valgjärve kandis, Otepää ja Saverna vahel, ühe normaalselt järsu künka otsas keset teed vastu. Kes teab siis see tee ei ole just eriti lai. Tra peab ikka mõistus peas olema, et künka tipus tee keskel sõita. Ja no ega see aff ei raatsinud ju ennast koomale ka tõmmata. Kahju, et mul natuke suuremat autot tol hetkel polnud... oleks saanud teemasse "Avariid Eestis" uusi pilte juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 12:53 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
ma loodan , et see ei ole tõsi . andke andeks, kui ausatele müüatele liiga teen. aga nipp olevat selline, et tsekile lisatakse kaupa rohkem kui tegelikult ostnud oled. nii saab proua kassa tagant abikaasale õhtul paki suitsu ja pudeli pilsnerit kodu viia.

Maapoodides see tavaline nipp. Tihtipeale on nende tsekkide peal kaubad mida nad ise ei müügi - tuttavate kogemus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 12:56 
Kasutaja avatar

Istun Baltic Princessi pardal ´´rõõmsalt´´ Ees ootamas 3,5 tundi ´´põnevat´´ laevasõitu. Ei saanud normaalsemate laevade peale autokohta ning sellest tulenevalt kruiisin Helsinki poole. See laevasõit on üks kõige rõvedam asi üldse. Aga paar nädalat tööd taas ning saab taas nädalakese Eestis lebotada. Graafik iseenesest täiesti normaalne.

Mingi aeg jamasin siin õhumullidega, mis olid sattunud jahutussüsteemi. Kippus keema minema jne. Lasin selle eelmine nädal korralikult ülevaadata ja lasti õhk süsteemist välja. Vahepeal sai muretult 1100km. Eestimaa erinevaid teid sõidetud ja temp püsib ilusti normis. ( Kõik OK ) Nüüd sadamas seistes auto tiksus kohapeal, ja ühtäkki avastasin et temp hakkab miskipärast tõusma üle normi. Panin soojenduse kolmandasse astmesse ja koheselt on temperatuur normis. Samuti sai hommikul veel igaks juhuks jahutusvedeliku tase üle kontrollitud ning veidi ka juurde lisatud. What´s the problem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 12:59 

andres393 kirjutas:
Istun Baltic Princessi pardal ´´rõõmsalt´´ Ees ootamas 3,5 tundi ´´põnevat´´ laevasõitu. Ei saanud normaalsemate laevade peale autokohta ning sellest tulenevalt kruiisin Helsinki poole. See laevasõit on üks kõige rõvedam asi üldse. Aga paar nädalat tööd taas ning saab taas nädalakese Eestis lebotada. Graafik iseenesest täiesti normaalne.

Mingi aeg jamasin siin õhumullidega, mis olid sattunud jahutussüsteemi. Kippus keema minema jne. Lasin selle eelmine nädal korralikult ülevaadata ja lasti õhk süsteemist välja. Vahepeal sai muretult 1100km. Eestimaa erinevaid teid sõidetud ja temp püsib ilusti normis. ( Kõik OK ) Nüüd sadamas seistes auto tiksus kohapeal, ja ühtäkki avastasin et temp hakkab miskipärast tõusma üle normi. Panin soojenduse kolmandasse astmesse ja koheselt on temperatuur normis. Samuti sai hommikul veel igaks juhuks jahutusvedeliku tase üle kontrollitud ning veidi ka juurde lisatud. What´s the problem?

Ventikas hakkab tööle?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:05 
Kasutaja avatar

zombie kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Maapoodides see tavaline nipp. Tihtipeale on nende tsekkide peal kaubad mida nad ise ei müügi - tuttavate kogemus.

Ma ei soovita selliseid tuttavate muistendeid väga tõsiselt võtta. Pole siiani ühesgi poes tünga saanud. Enamus inimesi on vast ausad. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:10 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
endale sellist jama trehvanud ei ole, küll aga vahest on juhtunud nii , et kodus avastad, et osa kaupa ei jõudnudki kassalindilt kilekotti. sündroom selline , et osa kaupa peale kassast läbilöömist pannakse selle kummilindi kõrvale ja jääb täpselt sinna ülesse kassaaparaadi kõrvale. maksad ära ja hakkad siis asju kotti toppima. ega siis enam ei vaata kas ikka kõik kaup lindi lõppu jõudis. Üksord jõudsin autos märgata , et paar jubinat nagu kotist puudu. Läksin kohe tagasi ja ulatati siis ilusasti kõrvale pandud ja kilekotti topitud asjad sõnagi lausumata tagasi. Ma ei jõudnud isegi küsima hakata neid. Ma ei usus , et see kaup , mis lindile "unustatakse" uuesti letile müüki rändab.

Kuigi ma küll väga kahtlen su teoorias, kuidas poes toitu kõrvale pannakse enda tarbeks, siis järgmine kord kui sul selline asi juhtub, tee sellest suur kära. Kui midagi sellist peaks ühes suures poeketis juhtuma, siis vähegi mõistliku juhtkonna puhul lastakse müüja lahti ja sina saad miskit "boonust", et selline asi suure kella külge ei jõuaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:14 
Kasutaja avatar

hardstyler kirjutas:
zombie kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Ma ei soovita selliseid tuttavate muistendeid väga tõsiselt võtta. Pole siiani ühesgi poes tünga saanud. Enamus inimesi on vast ausad. :)

Tsekke olen isegi näinud.

Kui sa paar asja ostad, siis neid millegi pärast ei teki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:17 
Kasutaja avatar

Andij kirjutas:
Minu valge seisab jälle.
Mootori tuli läks põlema ja mootor koliseb! :D

Kellegil 3 liitrist v6'e koos kastiga pole üle nii muuseas?
3.0 leidmisega läheb ilmselt raskeks.. miks mitte 122 kilovatine 2.3? Neid paistis isegi auto24's varuosadena müügis olevat :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:18 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Kuigi ma küll väga kahtlen su teoorias, kuidas poes toitu kõrvale pannakse enda tarbeks, siis järgmine kord kui sul selline asi juhtub, tee sellest suur kära. Kui midagi sellist peaks ühes suures poeketis juhtuma, siis vähegi mõistliku juhtkonna puhul lastakse müüja lahti ja sina saad miskit "boonust", et selline asi suure kella külge ei jõuaks.

põhimõtteliselt saab müüa väita , et ma ise unustasin oma kauba letile (tegelikult ju ise unustasingi) ja ta tõstis selle kõrvale just selleks juhuks, kui ma tagasi peaksin tulema ja ta ei ole seda veel jõudnud infoletile üleanda.
edit: eriti nõme on, kui see peaks juhtuma näiteks Rocca Prismas. Lähed alla tagasi ja siis on seal 101 kassalinti ja tuleta meelde , millisest su kaup läbi löödi. Tsekki ei ole ja müüa tädisi näojärgi meelde ei jäta.

Viimati muutis ison.ts, 18.07.2011 13:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:18 
Kasutaja avatar

zombie kirjutas:
hardstyler kirjutas:
zombie kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Tsekke olen isegi näinud.

Kui sa paar asja ostad, siis neid millegi pärast ei teki.

Üksik poeke siis ilmselt. Vaevalt see maapoodides tavaline on. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:22 
Kasutaja avatar

Aldari kett :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:23 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Endal mitu samasugust kogemust nagu ison.ts kirjeldas. Minuga on juhtunud see Tondi Selveris mitmel korral (käin seal iga päev peale tööd), seal kaks kassapidajat(mõlemad venelased), kes pidevalt sokutavad asjad võimalikult sinna lindi kõrvale enda lähedale, (just sellised väiksemad ja kallimad asjad, nt. võipakk, kohupiim, vms), mõnel korral olen asjadest ka ilma jäänud, kuna alles kodus märganud ja poodi pole viistinud tagasi minna, nüüd olengi oodanud, et veel juhtuks, et saaks juhtkonnale väikse vihje anda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:33 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Moose kirjutas:
Ma ei julge küll Savernas peatust teha enam :D

Ära tee jah :d

Nuh, sama kunagi kanepis oli sõbra snp, õeldi et need vennad nii karmid jne, pärast käisid 6'ed pikendused vastu päid neile et halb hakkas.

Seal oli mingi Dj fest. Kui to telgid kokku pakkis, ilmusid kohalik välja nagu sääsed :D Huumorit tehti igasugu. Aetitaga jms. Miilits ei viitisinud ka kanepist välja sõita. Ulme. :D

Toivoku kirjutas:
nrgchris kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Moose kirjutas:
Ma ei julge küll Savernas peatust teha enam :D

.

olin nädalaega savernas ja noh ei olnud midagihullu :D
Õnn on sinu õuel.

oskaja kirjutas:
laupäeva õhtul tuli mingi idioot Valgjärve kandis, Otepää ja Saverna vahel, ühe normaalselt järsu künka otsas keset teed vastu. Kes teab siis see tee ei ole just eriti lai. Tra peab ikka mõistus peas olema, et künka tipus tee keskel sõita. Ja no ega see aff ei raatsinud ju ennast koomale ka tõmmata. Kahju, et mul natuke suuremat autot tol hetkel polnud... oleks saanud teemasse "Avariid Eestis" uusi pilte juurde.

Ralli oli ju. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis