mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
ma loodan , et see ei ole tõsi . andke andeks, kui ausatele müüatele liiga teen. aga nipp olevat selline, et tsekile lisatakse kaupa rohkem kui tegelikult ostnud oled. nii saab proua kassa tagant abikaasale õhtul paki suitsu ja pudeli pilsnerit kodu viia.
endale sellist jama trehvanud ei ole, küll aga vahest on juhtunud nii , et kodus avastad, et osa kaupa ei jõudnudki kassalindilt kilekotti. sündroom selline , et osa kaupa peale kassast läbilöömist pannakse selle kummilindi kõrvale ja jääb täpselt sinna ülesse kassaaparaadi kõrvale. maksad ära ja hakkad siis asju kotti toppima. ega siis enam ei vaata kas ikka kõik kaup lindi lõppu jõudis. Üksord jõudsin autos märgata , et paar jubinat nagu kotist puudu. Läksin kohe tagasi ja ulatati siis ilusasti kõrvale pandud ja kilekotti topitud asjad sõnagi lausumata tagasi. Ma ei jõudnud isegi küsima hakata neid. Ma ei usus , et see kaup , mis lindile "unustatakse" uuesti letile müüki rändab.
Kuigi ma küll väga kahtlen su teoorias, kuidas poes toitu kõrvale pannakse enda tarbeks, siis järgmine kord kui sul selline asi juhtub, tee sellest suur kära. Kui midagi sellist peaks ühes suures poeketis juhtuma, siis vähegi mõistliku juhtkonna puhul lastakse müüja lahti ja sina saad miskit "boonust", et selline asi suure kella külge ei jõuaks.
Endal mitu samasugust kogemust nagu ison.ts kirjeldas. Minuga on juhtunud see Tondi Selveris mitmel korral (käin seal iga päev peale tööd), seal kaks kassapidajat(mõlemad venelased), kes pidevalt sokutavad asjad võimalikult sinna lindi kõrvale enda lähedale, (just sellised väiksemad ja kallimad asjad, nt. võipakk, kohupiim, vms), mõnel korral olen asjadest ka ilma jäänud, kuna alles kodus märganud ja poodi pole viistinud tagasi minna, nüüd olengi oodanud, et veel juhtuks, et saaks juhtkonnale väikse vihje anda.