ison.ts kirjutas:
põhimõtteliselt saab müüa väita , et ma ise unustasin oma kauba letile (tegelikult ju ise unustasingi) ja ta tõstis selle kõrvale just selleks juhuks, kui ma tagasi peaksin tulema ja ta ei ole seda veel jõudnud infoletile üleanda.
edit: eriti nõme on, kui see peaks juhtuma näiteks Rocca Prismas. Lähed alla tagasi ja siis on seal 101 kassalinti ja tuleta meelde , millisest su kaup läbi löödi. Tsekki ei ole ja müüa tädisi näojärgi meelde ei jäta.
No seljuhul on veidi alatu müüjat süüdistada ju kui ise maha unustad. Lisaks ega kassapidaja saa ka lambist ühte kassat kinni panna nt tipptunnil, lihtsalt selleks, et sekundi pealt sinu prohmakat parandada.
Q123 kirjutas:
Endal mitu samasugust kogemust nagu ison.ts kirjeldas. Minuga on juhtunud see Tondi Selveris mitmel korral (käin seal iga päev peale tööd), seal kaks kassapidajat(mõlemad venelased), kes pidevalt sokutavad asjad võimalikult sinna lindi kõrvale enda lähedale, (just sellised väiksemad ja kallimad asjad, nt. võipakk, kohupiim, vms), mõnel korral olen asjadest ka ilma jäänud, kuna alles kodus märganud ja poodi pole viistinud tagasi minna, nüüd olengi oodanud, et veel juhtuks, et saaks juhtkonnale väikse vihje anda.
Mul tekib ainult küsimus, et kui sa tead kuhu ta need sokutas, siis miks kaasa ei võtnud? Ma käisin terve eelmise aasta sügisest kuni selle aasta suveni sisuliselt iga päev tondi selveris ja sellist asja ei juhtunud mul kordagi. Ilmselt tean ka neid kahte venelannadest kassapidajaid, keda mainisid. Üks on järjekordne kassapidaja kes elementaarsest viisakusest mõhkugi ei tea ja teisel on üldse savi kas on klient või ei, ühe käega tõmbab kaupa läbi ja samal ajal pläkutab teistega.

Olen mõlemi kohta ka seal selveris kaebuse esitanud. Samas ei ole nad kordagi mult kaupa ära võtnud või üritanud peita.