Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 18:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:43 

Q123 kirjutas:

Endal mitu samasugust kogemust nagu ison.ts kirjeldas. Minuga on juhtunud see Tondi Selveris mitmel korral (käin seal iga päev peale tööd), seal kaks kassapidajat(mõlemad venelased), kes pidevalt sokutavad asjad võimalikult sinna lindi kõrvale enda lähedale, (just sellised väiksemad ja kallimad asjad, nt. võipakk, kohupiim, vms), mõnel korral olen asjadest ka ilma jäänud, kuna alles kodus märganud ja poodi pole viistinud tagasi minna, nüüd olengi oodanud, et veel juhtuks, et saaks juhtkonnale väikse vihje anda.

Selles ,et asjadest ilma jäid saad tõesti ainult ennast süüdistada. Enda kogemuse põhjal võin öelda ,et vähemalt Selveris on neil infoletis vihik kuhu pannakse asi kirja ,et sellel kuupäeval, umbes see kell unustati selline asi kassasse. Mina sain oma asja kätte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:45 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
põhimõtteliselt saab müüa väita , et ma ise unustasin oma kauba letile (tegelikult ju ise unustasingi) ja ta tõstis selle kõrvale just selleks juhuks, kui ma tagasi peaksin tulema ja ta ei ole seda veel jõudnud infoletile üleanda.
edit: eriti nõme on, kui see peaks juhtuma näiteks Rocca Prismas. Lähed alla tagasi ja siis on seal 101 kassalinti ja tuleta meelde , millisest su kaup läbi löödi. Tsekki ei ole ja müüa tädisi näojärgi meelde ei jäta.

No seljuhul on veidi alatu müüjat süüdistada ju kui ise maha unustad. Lisaks ega kassapidaja saa ka lambist ühte kassat kinni panna nt tipptunnil, lihtsalt selleks, et sekundi pealt sinu prohmakat parandada.

Q123 kirjutas:
Endal mitu samasugust kogemust nagu ison.ts kirjeldas. Minuga on juhtunud see Tondi Selveris mitmel korral (käin seal iga päev peale tööd), seal kaks kassapidajat(mõlemad venelased), kes pidevalt sokutavad asjad võimalikult sinna lindi kõrvale enda lähedale, (just sellised väiksemad ja kallimad asjad, nt. võipakk, kohupiim, vms), mõnel korral olen asjadest ka ilma jäänud, kuna alles kodus märganud ja poodi pole viistinud tagasi minna, nüüd olengi oodanud, et veel juhtuks, et saaks juhtkonnale väikse vihje anda.

Mul tekib ainult küsimus, et kui sa tead kuhu ta need sokutas, siis miks kaasa ei võtnud? Ma käisin terve eelmise aasta sügisest kuni selle aasta suveni sisuliselt iga päev tondi selveris ja sellist asja ei juhtunud mul kordagi. Ilmselt tean ka neid kahte venelannadest kassapidajaid, keda mainisid. Üks on järjekordne kassapidaja kes elementaarsest viisakusest mõhkugi ei tea ja teisel on üldse savi kas on klient või ei, ühe käega tõmbab kaupa läbi ja samal ajal pläkutab teistega. :bs Olen mõlemi kohta ka seal selveris kaebuse esitanud. Samas ei ole nad kordagi mult kaupa ära võtnud või üritanud peita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:47 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
Istun Saksas A1 bahnil ummikus.....jälle :/

ma olen ka istunud seal 2-3tundi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 13:51 

mihkel-m kirjutas:
:bs Olen mõlemi kohta ka seal selveris kaebuse esitanud. Samas ei ole nad kordagi mult kaupa ära võtnud või üritanud peita.

Sellest pole kasu kui sa poes sinna kasti selle kirja kirjutad, see hävitatakse ära. Kirjuta Selveri kodulehele.
Been there, done that :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:10 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Mul tekib ainult küsimus, et kui sa tead kuhu ta need sokutas, siis miks kaasa ei võtnud? Ma käisin terve eelmise aasta sügisest kuni selle aasta suveni sisuliselt iga päev tondi selveris ja sellist asja ei juhtunud mul kordagi.

Pidasin rohkem seda silmas, et olen asjad kotti kõik ladunud ja siis ära minema hakates olen veel märganud, et näe üks asi on jäänud kohe sinna müüja kõrvale, muust kaubast palju kaugemele.Siis olen muidugi asja ikka kotti pannud :D
Aga lihtsalt vahel on kiire ning ei märka ja ei tule ka selle peale, et hakata otsima kuskilt kaugemalt kaupa(tihti peale on ka seal serva peal see ajalehe hunnik, mis antakse üle ~33€ ostuga kaasa).On olnud ka nt võipakk seal lehe virna taga, mis esmapilgul välja ei paista sealt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:15 
Kasutaja avatar

Mul tihti peale jäävad väiksed asjad sinna ääre taha, lindilt suuremad asjad suruvad nätsupakid ja värgid sinna peitu... Terve kasti orbitit ilmselt selverisse jätnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:20 
Kasutaja avatar

100cc kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
:bs Olen mõlemi kohta ka seal selveris kaebuse esitanud. Samas ei ole nad kordagi mult kaupa ära võtnud või üritanud peita.

Sellest pole kasu kui sa poes sinna kasti selle kirja kirjutad, see hävitatakse ära. Kirjuta Selveri kodulehele.
Been there, done that :)

Olen kirjutanud nii sinna kasti kui ka otse juhatajale rääkinud. Tallinna selveris pole tõesti vahet olnud kirjadest, kui nüüd mõtlema hakata, aga Rakvere selveris nt muutus üks tädi küll väga viisakaks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:23 
Kasutaja avatar

100cc kirjutas:
Q123 kirjutas:

Selles ,et asjadest ilma jäid saad tõesti ainult ennast süüdistada. Enda kogemuse põhjal võin öelda ,et vähemalt Selveris on neil infoletis vihik kuhu pannakse asi kirja ,et sellel kuupäeval, umbes see kell unustati selline asi kassasse. Mina sain oma asja kätte.

kas nad hoiavad su 1 kohukest kusagil infoletis paar päeva , kuni see mõnusaks pommiks paisub? Sa ei lähe evernever sellele õhtul uuesti järele, ega paarpäeva hiljem küsimagi.
Üsna sageli ei võta inimesed letis tsekkigi ja kui võtab siis rändab kohe lindi otsas olevasse prügikasti.

Tsiteeri:
No seljuhul on veidi alatu müüjat süüdistada ju kui ise maha unustad. Lisaks ega kassapidaja saa ka lambist ühte kassat kinni panna nt tipptunnil, lihtsalt selleks, et sekundi pealt sinu prohmakat parandada.

mina ei tõsta oma kaupa peale kassast läbilöömist lindilt maha kassa seina varju nii et see ei jõuagi lindi lõppu. Selle ajal kui mina oma kaupa kotti tõstan siis käib kassast juba järgmise inimese nänn läbi ja siis ei lähe sa uuesti tagasi sinna aparaadi juurde kontrollima kas midagi jäi veel sinna ripakile. Ma näen küll müüa pahatahtlikust sellisel juhul ja mängitaksegi inimese hajameelsuse peale.
Peaks vist tõesti tulevikus eksperimendi korras kontrollima , mis sellest kaubast saab , mille sa"mahaunustad". Kas see kohuke ikka viiakse infoletti või rändab tagasi külmariiulile või hoopis õhtul müüa toidulauale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:32 

Q123 kirjutas:
Minuga on juhtunud see Tondi Selveris mitmel korral (käin seal iga päev peale tööd), seal kaks kassapidajat(mõlemad venelased), kes pidevalt sokutavad asjad võimalikult sinna lindi kõrvale enda lähedale, (just sellised väiksemad ja kallimad asjad, nt. võipakk, kohupiim, vms)

Ehk on siin asi hoopis selles, et müüja paneb asjad selleks kõrvale, et kui sa hakkad hiljem asju kotti panema, siis ei loobi õrnemaid asju kõige alla, kus need võivad lödiks minna?!
Vanamees mul rääkis just, et see nv oli vist maksimarketis riiulilt ühe suvalise röstsaia võtnud ja kassas piiksuja seda läbi ei löönud(ju koodi trükkimine eraldi ka ei aidanud) ja müüja oli nähvanud, et kus sa selle saia said. Helistanud ja jagelenud seal ja lõpuks saadeti infoletti ja seal sama trall "saia pole, sa oled selle saia siia toonud", lõpuks tuli mingi ülemuse moodi tegelane kes saia piiksutajaga läbi lasi ja oli veel öelnud, et neid saiu ju terve riiuli täis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:35 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Üsna sageli ei võta inimesed letis tsekkigi ja kui võtab siis rändab kohe lindi otsas olevasse prügikasti.

See, kui Sina nii teed, ei tähenda automaatselt seda, et kõik inimesed nii teevad. Mõni võib neid kutsuda paranoilisteks, aga kui ma loen siit foorumist kuidas Sul koguaeg kaup maha jääb, siis võib-olla tasuks ka hakata tšekke võtma lootuses, et hiljem oma kauba nt infoletist kätte võid saada.

ison.ts kirjutas:
mina ei tõsta oma kaupa peale kassast läbilöömist lindilt maha kassa seina varju nii et see ei jõuagi lindi lõppu. Selle ajal kui mina oma kaupa kotti tõstan siis käib kassast juba järgmise inimese nänn läbi ja siis ei lähe sa uuesti tagasi sinna aparaadi juurde kontrollima kas midagi jäi veel sinna ripakile. Ma näen küll müüa pahatahtlikust sellisel juhul ja mängitaksegi inimese hajameelsuse peale.
Peaks vist tõesti tulevikus eksperimendi korras kontrollima , mis sellest kaubast saab , mille sa"mahaunustad". Kas see kohuke ikka viiakse infoletti või rändab tagasi külmariiulile või hoopis õhtul müüa toidulauale.

No järjekordselt tahaks teada, et kui Sa tead, et sinna kaup "peidetakse", siis miks Sa seda sealt ära ei võta? Ja kui ei võta kaupa ära sealt, jääd sellest ilma ja lähed koju, siis kuidas Sa tead, et see sinna just "peideti"?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 15:06 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:

mihkel-m kirjutas:
See, kui Sina nii teed, ei tähenda automaatselt seda, et kõik inimesed nii teevad. Mõni võib neid kutsuda paranoilisteks, aga kui ma loen siit foorumist kuidas Sul koguaeg kaup maha jääb, siis võib-olla tasuks ka hakata tšekke võtma lootuses, et hiljem oma kauba nt infoletist kätte võid saada.

sul on vist väga palju vaba aega , et käia poest "mahaunustatud" kohupiimaja vorsti juppi otsimas. Kusjuures hoian tsekid alles , kui kauba hulgas on midagi sellist , mida on vbl vaja hiljem ümbervahetada või kuidagi teisiti garantii alla käib. Aga kui lihtsalt toidu kraam siis rändab tsekk prügikasti. Ei pea otstarbekaks kohe samal õhtul kodunt poodi tagasi sõitmist või spetsiaalselt mõnipäev hiljem samasse kohta seda kohukest otsima minna. Aga peaks proovima. Ma ei usu , et esmaspäeval "maha ununenud" kohukese järgmise nädala esmaspäeval tagasi saaksin. Sina usud või?

ison.ts kirjutas:

No järjekordselt tahaks teada, et kui Sa tead, et sinna kaup "peidetakse", siis miks Sa seda sealt ära ei võta? Ja kui ei võta kaupa ära sealt, jääd sellest ilma ja lähed koju, siis kuidas Sa tead, et see sinna just "peideti"?

keegi ei peida mitte midagi. lihtsalt tõstetakse see kaup lindilt maha ja ei jõua sinu ülejäänud kauba juurde. Jääb sinna ülesse kassa aparaadi juurde. Kui paned tähele siis pead tagasi minema ja ära tooma sealt. Kui sul on kärutäis nänni siis sa ei loe kas kotti sai seitse kohukest ja kuhu nüüd see kaheksas jäi. MMM. kus mu võipakk on? Sa üldse oled neid Prisma kummilintidega lennurada näinud? See 400 meetrit pikk ja kui midagi kassa juurde jääb pead ikka paarkolm sammu tagasi jalutama. See ei ole Säästumarketi või selveri moodi pisike junn kus sirutad käe välja ja võid müüa tissi krabada samal aajal kui oma Walterit ja vorstijuppi kosti pistad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 15:07 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Ehk on siin asi hoopis selles, et müüja paneb asjad selleks kõrvale, et kui sa hakkad hiljem asju kotti panema, siis ei loobi õrnemaid asju kõige alla, kus need võivad lödiks minna?!

Sellest saan jah aru, et kui müüja lükkab nt. pagariletist ostetud saiakesed lindilt kõrvale(kuid siiski leti lõpu poole, mitte kohe enda kõrvale), et mingi teise asjaga lindi peal neid saiakesi "lödiks" ei sõidaks, siis on see igati inimlik ja tore.
Kuid, miks peaks panema näiteks suitsuvorsti või võipakki vms lindi kõrvale enda kõrvale, sellest ma kohe mitte aru ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 15:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Sellele mehele tahaks vasta pead anda,kes tuli selle peale,et mersu aknatõstuki süsteemi võiks ühe tükina müüa.Mis siis ,et trossi süsteem käib kolme kruviga küljest ära :? Mille jaoks üldse seda siis vaja on,et asi ilusti lahti käib.Tehke üks suur plastmass käkk kus kõik on ühes tükis ja asi vask. Seda trossi süsteemi mulle keegi b varuosana ei suuda sebida ? See silberi teema hakkab varsti isuga ajudele käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 15:23 
Kasutaja avatar

sõitsin täna elus esimest korda audiga olude sunnil vist 100 kere... miski 2,6 v6 se igatahes oli ja man kastiga...oletasin et on pöörete pill aga mida pole on pööre... lootsin vist oma arust teravamat minekut...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 15:29 
Kasutaja avatar

rohkemat kui 1,6 riisi neljast...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis