Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 17:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 18.07.2011 23:32 

Harry_R kirjutas:
Peaks vist uut töökoha otsima, jubedam siiber ees sellest üritusest. Nädal aega sain sellest jamast eemal olla ja täna jälle tööle minnes oli veel suurem okse peal. Kõik kes midagi tahtsid või küsisid, sai läbi lillede viisakalt perse saadetud. Selline tunne nagu lasteaia - ja taandarengu seltsi juhataks. :ouh

+1, tean mida sa tunned

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 00:01 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ehk autode läbisõidu hindamiseks midagi kindlat polegi mida jälgida .sest igasugu eri värke on maailmas.Antud audi sisu tundub nagu .salongi on väärkoheldud. :DSamas siiski tegelikult naha kvalikteet ka jällegi mängib rolli .et siiski nõnda on juhtunud.tundub .et millegagi on see kahju tekitatud kuid kahju tundub väiksem .lihtsam aga .et see nahk nüüd nõnda kergelt .nõnda räbalaks läheb.
Huvitav oleks teada mis selle kahjustuse tekitanud on kas see tekkinud pikemal kasutamisel võio kogematta ühel päeval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 00:11 

Keegi on isuga selle Audi seljatoe külgpatja kiskunud, justkui keegi oleks küüntega mööda haaranud :D
Juhtus see, et käisin õhtul Haabersti Rimis ja sattusin sealt samal ajal liikuma kui Roxette läbi sai. Õnneks eriti kaua ootama ei pidanud, et parklast välja saada, autode hulk oli viisakas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 00:38 
Kasutaja avatar

iliketits kirjutas:
Käisin just Pannjärve seikluspargis. Ida-virulased ja ka teised - soovitan.

elan pm seal samas aga käinud pole,mis hea huvitavat seal on sis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 09:06 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Magasin ca tunnikese.
Enam und ei tule :kill
Nälg on ka :D

Mul oli ka öösel probleeme uinumisega.
Aga nagu tellimise peale hakkas oavarrest vihma kallama ja uni tuli kui beebil :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 09:19 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
k2rpman kirjutas:
Magasin ca tunnikese.

Aga nagu tellimise peale hakkas oavarrest vihma kallama ja uni tuli kui beebil :D

Sul siis eriti lihtne kuidagi... kui und ei tule, teed vannitoa ukse lahti, duss jooksma ja magad....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 09:52 
Kasutaja avatar

tujula kirjutas:
jOnts kirjutas:
k2rpman kirjutas:
Magasin ca tunnikese.

Sul siis eriti lihtne kuidagi... kui und ei tule, teed vannitoa ukse lahti, duss jooksma ja magad....

Ja siis soristad voodisse ka endale väikse dushi veevoolamise heli peale.

Ei tea kas see naljajutt tõele ka vastab, et kui vesi soriseb magamise ajal siis arvad, et peaks ka end tühjendama? :D

Aga mis juhtus, hommikul vara (kl 9 :D ) pidin politseis käima ütlusi andmas :D Sõber(viisin ta koos naisega maja juurde ja sõitsin minema, ju siis arvati et ma nägin midagi ja kutsuti ka politseisse) sai oma maja ees tappa ja trepikoja aken lõhuti ära.. ja arvake ära mida uuritakse.. trepikoja akna lõhkumist :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 10:09 
Kasutaja avatar

tujula kirjutas:
jOnts kirjutas:
k2rpman kirjutas:
Magasin ca tunnikese.

Suvaline veesorin ei aita.

Vihm meeldib ja vihmasaju kohin on mõnna ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 10:11 
Kasutaja avatar

Kõrvaltoas ühel kutil tuli öösel Jaak külla, ajas kõik üles. :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 10:12 
Kasutaja avatar

Jäin õhtul teleka ette diivanile magama.
Kuidagi eriliselt välja puhanud tunne on.
Ei tea kas peakski naise kõrvalt sinna kolima öösiti? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 10:32 
Kasutaja avatar

Peale piimapaki avamist unustasin käärid köögilauale, vend(mingi 1,5a vist) sai käärid kätte ja kohe leiti koht kuhu need lükata - meil vana pliit ja seal ühel tulukesel kate eest puudu. Lükkas sinna pirnikese kõrvale, käis litt ära ja elamisest elekter läks :D

Oops, my bad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 11:49 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
keegi ei peida mitte midagi. lihtsalt tõstetakse see kaup lindilt maha ja ei jõua sinu ülejäänud kauba juurde. Jääb sinna ülesse kassa aparaadi juurde. Kui paned tähele siis pead tagasi minema ja ära tooma sealt. Kui sul on kärutäis nänni siis sa ei loe kas kotti sai seitse kohukest ja kuhu nüüd see kaheksas jäi. MMM. kus mu võipakk on? Sa üldse oled neid Prisma kummilintidega lennurada näinud? See 400 meetrit pikk ja kui midagi kassa juurde jääb pead ikka paarkolm sammu tagasi jalutama. See ei ole Säästumarketi või selveri moodi pisike junn kus sirutad käe välja ja võid müüa tissi krabada samal aajal kui oma Walterit ja vorstijuppi kosti pistad.

Ja kas on tõesti nii raske teha need paar sammu? :? Olen neid linte näinud küll ja küll. Üldsegi hakkab see asi mulle tunduma pseudoprobleemina, aga las ta olla. Minul selliseid kogemusi pole igastahes olnud. Minu poolt vaidluse lõpp. :)

Mis sa arvad , et ma laiskusest ei tee neid kolme sammu? Näen oma kaupa ja ei lähe seda ära võtma?
Kõlab nagu laisa kassi anekdoot , kes käpapidi oma munade peal sõtkub. Kräunub tundide kaupa, aga on nii laisk , et neid ülesse ei viitsi tõsta.
Seleta nagu väiksele lapsele: OSTJA (MINA, SINA, KES IGANES) EI PANE TÄHELE , ET OSA KAUPA EI OLE LINDI LÕPPU JÕUDNUD. PAKIB LINDILÕPPU JÕUDNUD KAUBA KOTTI JA JALUTAB/SÕIDAB KODU ÄRA. KODUS ASJU KÜLMIKUSSE PANNES AVASTAB , ET ÜKS KOHUKE JA VORSTIJUPP ON PUUDU. KUHU JÄI? MÜÜJA TÕSTIS LINDILT MAHA.
Miks sa üldse sellest teemast puudutatuna tunned? Oled ise müüja?
Lihtsalt juhtub selliseid asju. See , et sinuga pole juhtunud on hea. Osadel inimestel tuleb seda ette. Kaldun arvama , et rohkem neil , kes ostavad korraga suuremas koguses kaupa.
Pseudoprobleem? Võibolla jah. Keegi ei vaevu selle kohukese pärast skandali tegema? Ise ei pannud tähele järelikult ise süüdi samuti. Jama on siis kui millestki kallimast ilma jääd nagu minul oleks äärepealt juhtunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 12:16 
Eliit
Kasutaja avatar

Ostsin aasta alguses mingi diagnostika voucheri ja nüüd siis otsustasin, et võiks asja ära kasutada. Helistasin sinna asutusse ja siis sain teada, et nad minu autole ei saagi teha seda... :kill

Ei taha keegi omale seda 10 euroga? :D Aasta lõpuni võib kasutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 12:19 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Mis sa arvad , et ma laiskusest ei tee neid kolme sammu? Näen oma kaupa ja ei lähe seda ära võtma?
Kõlab nagu laisa kassi anekdoot , kes käpapidi oma munade peal sõtkub. Kräunub tundide kaupa, aga on nii laisk , et neid ülesse ei viitsi tõsta.
Seleta nagu väiksele lapsele: OSTJA (MINA, SINA, KES IGANES) EI PANE TÄHELE , ET OSA KAUPA EI OLE LINDI LÕPPU JÕUDNUD. PAKIB LINDILÕPPU JÕUDNUD KAUBA KOTTI JA JALUTAB/SÕIDAB KODU ÄRA. KODUS ASJU KÜLMIKUSSE PANNES AVASTAB , ET ÜKS KOHUKE JA VORSTIJUPP ON PUUDU. KUHU JÄI? MÜÜJA TÕSTIS LINDILT MAHA.
Miks sa üldse sellest teemast puudutatuna tunned? Oled ise müüja?
Lihtsalt juhtub selliseid asju. See , et sinuga pole juhtunud on hea. Osadel inimestel tuleb seda ette. Kaldun arvama , et rohkem neil , kes ostavad korraga suuremas koguses kaupa.
Pseudoprobleem? Võibolla jah. Keegi ei vaevu selle kohukese pärast skandali tegema? Ise ei pannud tähele järelikult ise süüdi samuti. Jama on siis kui millestki kallimast ilma jääd nagu minul oleks äärepealt juhtunud.

Lubasin küll mitte enam jätkata vaidlust, aga ei suuda end tagasi hoida.

Kuidas Sa saad nii kindel olla, et müüja Su kauba nö. ära peitis, lindilt maha tõstis, midaiganes? Miks ei või asi lihtsalt nii olla, et Sa ISE jätsidki asjad kahe silma vahele? Kui Sa oma kauba letile jätad, siis müüja ei saa ju Sinu pange pärast oma tööd paugu pealt pooleli jätta. Pealegi kui Sa juba vaateväljast eemal oled peale seda kui ta märkab, et jätsid maha, siis ega müüja ka mingi CSI ei ole. Kogu mu jutu ja vaidluse point seisneb selles, et Sa süüdistad kõiges selles ainult müüjat ja nagu ei tahakski mõelda selle variandi peale, et ÄKKI ikkagi ise olid uimane.

Ja ma ei ole müüja, käin koolis alles (hoopis teine eriala), kuid ma lihtsalt ei saa lugeda sellist jura, kus osutatakse inimestele suht rängad süüdistused (sisuliselt varastamine). Tõsi küll, mõni mu pereliige ja peretuttav on kaubandust õppinud ja samuti sellel alal tööd teinud pool elu ja natuke olen kursis. Mitte küll üheski kaupluseketis millest siin juttu on olnud. Ja palun, ole viisakas, sa ei pea mu peale punase fondi ja caps lockiga karjuma.

Viimati muutis mihkel-m, 19.07.2011 12:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 12:19 

PS: mihkel-m on kakumäe selveri lihaletis.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis