No mis siis täna juhtus..alustan eilsest. Olen siis tööl rekaga Lappeenranta nimelises linnas Soomes vene piiri lähedal,kui äkki tunnen,et masin ei j6ua edasi liikuda, 6hukuivati jäätus kinni ning masin l6i keset kiirteed pidurid plokki. Nice... hoidsin siis kohapeal tuure p6hjas,et 6hur6hk natukenegi tagasi koguda, et pidurid lahti läheksid ja saaksin lähimasse Scania hooldusesse s6ita. Läks 6nneks ja saingi kuidagi sinna lohistatud, ei läind poolt tundigi ja korras. Mingi kuradima tihend oli paigast ära. M6tlesin,et mis ikka, juhtub, ja kuna kell 21.30 pidin Vikingi j6udma, siis olin juba pooleldi 6nnelik, et j6uangi. Nii, sain siis mingi 100km s6ita, kui sama jant, jälle masin ei j6ua edasi minna, kuid nyyd oli r6hk normis. M6tlesin, et mis kuradi n**ss see jälle on, ja siis... matsaki ja juhipoole rehv l6hkes. Nii nyyd oli asi kindel, laevale ei j6ua ja olin kodust ka 100km kaugusel. Kell juba mingi 5 6htul. Hakkan siis helistama igasugu rehvifirmasid läbi ja l6puks lubati tulla 1,5h pärast. Ja tuldigi,ning sain uue rehvi koos veljega peale pikka istumist. Laevale enam polnud lootustki j6uda ning hakkasin siis vihasena kodu poole s6itma. Ei pannud 70 ala tähele, ning sain trahvi ka veel kaamera käest

Nii, täna hommikul siis hakkan oma era autoga (Phaeton) veoka juurde s6itma. Tuli väike t6us, ning kuulan, et autol läheb kuidagi pöörded maru yles,kuigi kiirus aina vähenes. Jäin siis keset mäge oma autoga. Ei s6itnud ta ei edasi ega tagasi. L6i mingi kärsaka ka veel salongi ja vsjoo. Sai siis too k6igepealt slepis ära lohistatud ja läbi raskuste j6udsin Eesti