Sai siin küla vahel sõbraga nädalapäevad tagasi autoga ringi sõidetud. Päeval tuli sõber mulle kooli järgi ja seejärel suundusime tanklasse. Autol püstol sees, bens tiksub, vaatame, et Sinivalge sõidab kõrvaltankurisse.
Muidugi tunti kohe huvi meie edeva Lada vastu. Dokumendid olid korras, aga kui lubade kontrolliks läks, polnud sõbral kahjuks miskitki ette näidata, sai oma paugu ära.
No muidugi tuli lubadega juht kohe sinna ja peale protokolli kätte saamist läksime minema. Suundusime siis minu koju, kus seisis minu Lada
Selle järgi meil algselt plaan minna oligi ning sõitma taga mindud sai, sellesama sõbra juhtimisel
Küsisin talt ka, et kas sa siis ei karda uuesti trahvi saada. Tema vastas: " vaata kaua mul selle trahviga läks, küll see järgmine tuleb alles pika aja pärast"
Etterutates võin öelda, et ei möödunud paari tundigi
Ühte parklasse sissekeerates vaatasin, et üks tumehall corolla kole äkiliselt meile järgi tuli ja kõrvale sõitis. Muidugi vestidega mehed sees.
Sõber läks siis uuesti autosse, ma ühe teise kutiga autos naeran, et on ikka loll küll
Hetke pärast kutsuti ka mind autosse. Taheti autodokumente ja siis sain teada, et lubadeta juhile juhtimise üle andmise eest saan ka mina trahvi(ise lube ka ei oma). Samal ajal keeras parklasse üks teine auto, kus kullisilmadega politseionud tuvastasid lahtise turvavööga reisija.
Kutsuti siis see neiu ka autosse. Mina sain siis kiirmenetluse ning enne trahvi kirjutamist küsis politseinik neiu käest, et öelgu ta üks number 3-10(või oli see 3-100, ei mäleta

) Tüdruk siis ütles 4.
Politseinik mulle: " Näe, naistest vahest kasu ka, panen sulle 4 trahviühikut"
Mina olin rahul, aga sõber...
Küsis kohe vahele, et kas mina ka kiirmenetluse saaksin?
Politseinik vastu:" Muidugi saad, aga see toimub siin samas, kuuskede taga, minu uue nuiaga"