Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.11.2024 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 64  Järgmine

Oled suitsumees?
Jah 44%  44%  [ 670 ]
Ei 43%  43%  [ 658 ]
Vahest harva 13%  13%  [ 198 ]
Hääli kokku : 1526
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suitsetamine
PostitusPostitatud: 05.01.2014 19:40 

Sellega on nii ja naa.Praegu puhkuse ajal saan ühe pakiga rahulikult pea kolm päeva hakkama aga nii kui tööle mindud saab siis kah tuleb oma pakk päevas kui mitte rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2014 20:48 

siag kirjutas:
Ma kujutan ette, et enamus teist siin 21 aastased, nii et ei saagi juttu olla 10 aastasest igapäevasest suitsetamisest, kus pakk ilusti ära läheb. Igal juhul sellisel juhul on võimatu, et sul on iga kuu mingid 3 päevased pausid, kus suits "meelde ei tule". Tõsisuitsetajal tuleb suitsunälg juba siis, kui viimase suitsu pakist ära tõmbab ja tekib teadmine, et enam suitsu pole.

Ma olen suitsetanud igapäevaselt 14 eluaastast, hetkel olen 29. Ei tõmba lahjat põhku, aga ka mitte punaseid tõrvapulkasid, olen seal keskel - tumesinine LM. Kui on endaarust plaan maha jätta, pole ka olnud probleemi mitu päeva ilma olla, isegi ei mõtle väga sellele. Aga mida aeg edasi, seda rohkem nad meenuma hakkavad, selleks ei pea isegi joogine olema, lihtsalt tekib tunne, et midagi on puudu. Ja lõpuks see murdumine toimubki. Ise olen kõige kauem saanud ilma hakkama 2,5 kuud.
Töökaaslane pani nõelad kõrva, oli ka üle aasta "puhas", aga tobitab jälle.
Niiet see 3 päeva pole tõesti veel mingi näitaja :)
Võibolla sa tõesti suudad seda, aga anna aega. Mina võin öelda suht 99%, et mina hakkama ei saa. Kui kõiki muid lubadusi ma võin pidada, siis selle kohta ma neid enam ei anna. Ehk tõesti siis, kui arst ütleb, et maha ei jäta, siis on lähiaastatel minek.
Isa mul on vana veteran juba selles, 68 aastat vana, hakkas ka suht noorena pihta, aga tervis korras, millegi üle kurda. Võhma ainult vähe, iga liigutus võtab stange märjaks :D Vanaisa suitsetas ka surmani, elas suht kõrge vanuseni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2014 20:59 
Kasutaja avatar

ma pole umbes 4 kuud nüüd teinud,suht lambist tuli otsus,et jätaks maha.
olen varem ka proovinud,aga siis vist nädala suutsin kõigerohkem:Dpoleks ausaltõeldes uskunud,et niikaua suudan,nüüdseks pole küll enam mingit isu,mingeid esigareid jms ka ei kasuta.

igapäevaselt sai tossatud 7-8 aastat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 21:54 

Noh, ise tavasuitsu ei suuda tõmmata enam sest rõve maitse. Hetkel 6mg nikoga evedelikud. Järgmise laari võtaks vist 3 ja siis natuke ilmselt ilma nikota juba ja vaatab mis saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2014 13:19 
Kasutaja avatar

Neljas kuu ilma, hakkab vaikselt inimese tunne tulema. Ei tule ila suhu kui keegi kõrval
suitsetab. Mahajätmine ei ole tegelt keeruline sa ise teed selle endajaoks keeruliseks:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2014 23:34 
Kasutaja avatar

Veits OT, aga mingi vellonelikendkaks aretis:

Eila õhtul ootasin Zolnokis trolli ja minu kõrval tegi üks vend suitsu. Nurga tagant taarus välja jumala tongis russ ja küsis sellelt... dai sigaretku.

Vana seletab, et see on e-sigaret... kuidas ma sulle seda annan, ma ei saa sulle seda anda. Tükk aega seletasid omavahel. Üks ei osanud eesti keelt, teine vene keelt. Lõpuks kuidagi russ nagu taipas midagi... et aa sul viimane või... aga no jäta siis mulle.

Ses mõttes arenev trend tänavatel. Varsti on ilmselt asi nii, et tullakse küsima... dai täiteballoon... balljoon tõ budješ... tjäitevedelik jest?

Ja siis saab vastada nagu ikka... posledni, viimane

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2014 14:22 
Kasutaja avatar

Nüüd suitsu hinnad tõusid jälle ,tuleb ka maha jätmise peale mõtlema hakata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2014 16:33 
Kasutaja avatar

Nii minukätte jõudis täna I cleae30B....soovitan soojalt...ülihea asi...dual coiliga...kes suurt ei soovi siis on sama lahendusega I clear16B ka saada ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2014 17:20 

emmure kirjutas:
Nii minukätte jõudis täna I cleae30B....soovitan soojalt...ülihea asi...dual coiliga...kes suurt ei soovi siis on sama lahendusega I clear16B ka saada ;)

See ei ole remonditav, vea korral pead uue ostma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2014 17:29 
Kasutaja avatar

emmure kirjutas:

See on ka top coiliga nagu IC30s ?
IC30s ei ole ka rebuildable aga samas on väga hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2014 23:16 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
emmure kirjutas:

Coil asub täiesti põhjas all nagu protank 2 ja pro tank kolmel. Ehk siis põhja coiliga. Aga minuarust nende vahe meeletu. Mida te seal remontida soovite ???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2014 00:43 
Kasutaja avatar

emmure kirjutas:
Aular kirjutas:
emmure kirjutas:

Coil asub täiesti põhjas all nagu protank 2 ja pro tank kolmel. Ehk siis põhja coiliga. Aga minuarust nende vahe meeletu. Mida te seal remontida soovite ???

Kõvemad asjapulgad keeravad ise coile ja kasutavad orgaanilist vatti.
Mina ei viitsi sellega tegeleda ja ostan lihtsalt uue coili, see viimane lause minupoolt oli suunatud rohkem kasutajale Re.

Mulle endale meeldivad ka rohkem bottom coiliga clearod, siis ei pea neid kallutama koguaeg ja võimalus dryhittida palju väiksem. IC30s-i (eeldan, et IC30b samuti suhteliselt vaba käiguga) õhuvool on minujaoks veidi liiga vaba, samas protankkolme on mõnusalt tihe tõmmata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2014 00:58 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
emmure kirjutas:
Aular kirjutas:
emmure kirjutas:

Kõvemad asjapulgad keeravad ise coile ja kasutavad orgaanilist vatti.
Mina ei viitsi sellega tegeleda ja ostan lihtsalt uue coili, see viimane lause minupoolt oli suunatud rohkem kasutajale Re.

Mulle endale meeldivad ka rohkem bottom coiliga clearod, siis ei pea neid kallutama koguaeg ja võimalus dryhittida palju väiksem. IC30s-i (eeldan, et IC30b samuti suhteliselt vaba käiguga) õhuvool on minujaoks veidi liiga vaba, samas protankkolme on mõnusalt tihe tõmmata.

Kusjuures ic30b tihedam kui 30s

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2014 14:51 

No krt, endal on ProTankIII ja vihiseb-mühiseb liiga palju, suitsu väga vähe. Peaks vist Aerotank-põhja sebima, saaks õhuvoolu reguleerida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2014 16:17 
Kasutaja avatar

Paugupill kirjutas:
No krt, endal on ProTankIII ja vihiseb-mühiseb liiga palju, suitsu väga vähe. Peaks vist Aerotank-põhja sebima, saaks õhuvoolu reguleerida...

Ehk coil vigane?
Mul oli pakis kaasas 1 vigane coil mis läks ka liiga märjaks ja toss kadus ära + vilises ja lekkis.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 64  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis