siag kirjutas:
Ma kujutan ette, et enamus teist siin 21 aastased, nii et ei saagi juttu olla 10 aastasest igapäevasest suitsetamisest, kus pakk ilusti ära läheb. Igal juhul sellisel juhul on võimatu, et sul on iga kuu mingid 3 päevased pausid, kus suits "meelde ei tule". Tõsisuitsetajal tuleb suitsunälg juba siis, kui viimase suitsu pakist ära tõmbab ja tekib teadmine, et enam suitsu pole.
Ma olen suitsetanud igapäevaselt 14 eluaastast, hetkel olen 29. Ei tõmba lahjat põhku, aga ka mitte punaseid tõrvapulkasid, olen seal keskel - tumesinine LM. Kui on endaarust plaan maha jätta, pole ka olnud probleemi mitu päeva ilma olla, isegi ei mõtle väga sellele. Aga mida aeg edasi, seda rohkem nad meenuma hakkavad, selleks ei pea isegi joogine olema, lihtsalt tekib tunne, et midagi on puudu. Ja lõpuks see murdumine toimubki. Ise olen kõige kauem saanud ilma hakkama 2,5 kuud.
Töökaaslane pani nõelad kõrva, oli ka üle aasta "puhas", aga tobitab jälle.
Niiet see 3 päeva pole tõesti veel mingi näitaja
Võibolla sa tõesti suudad seda, aga anna aega. Mina võin öelda suht 99%, et mina hakkama ei saa. Kui kõiki muid lubadusi ma võin pidada, siis selle kohta ma neid enam ei anna. Ehk tõesti siis, kui arst ütleb, et maha ei jäta, siis on lähiaastatel minek.
Isa mul on vana veteran juba selles, 68 aastat vana, hakkas ka suht noorena pihta, aga tervis korras, millegi üle kurda. Võhma ainult vähe, iga liigutus võtab stange märjaks
Vanaisa suitsetas ka surmani, elas suht kõrge vanuseni.