Roudreidz kirjutas:
Et teil seal majandus areneks, ongi vaja odavat tööjõudu sinna. On vaja odavat neegrit, kes on nõus mingi 5euri tund seal jaurama, et saaks tekitada mingi tootmisvõimsuse ja majandus edasi liiguks.
Küsimus ei ole tootmisvõimsuse loomisel. 500 euri eest on töötajaid kuhjaga võtta mis on vähem kui 5 euri tund. Küsimus on loomises, tootmises ja selle ekspordis. Vaadake ümberringi kuidas keskmisest rahakamad inimesed/ettevõtted tegelevad üle piiri kauba ostmisega (enamasti isegi lihtsalt vahendamisega), siin kõva marginali keevitamisega ja edasimüümisega. Iseenesest lihtne raha, mis seal salata olen isegi sellega tegelenud ja tegelen edaspidigi. Kaudselt ma midagi isegi tekitan juba. EASi toetuse võib omale peppu pista. Vähegi kriitikat kannatava kauba tootmise alustamiseks läheb way rohkem raha vaja. Kasvõi Apple ei hakanud kasvama ca 10 000 eurose stardikapitaliga.
Ja veel - rassist ma ei ole. Aga mingid umbkeelsed fedjad

Sihipäraselt ma ei osta kaupa ega teenust elusees sellistelt isikutelt, väldin. Ei oska ma vene keelt ega eales seda ka ära ei õpi - saan keskmisest rohkem palka aga paraku minu kukrust neile tegelastele ei kuku sentigi. Kehtib see kõigi rahvuste kohta eesti pinnal, russia-tüüpe lihtsalt kõige rohkem.