Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 11:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 30.07.2012 00:01 
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
Kombimiis kirjutas:
Mahe, õuesooja 29,1 ja toas 28,9. Suuremaid aknaid lahti ei saa teha, kassid pistavad putku. Inverteriga kah miskit...

Mul korteris 32 kraadi sooja.
Aknad on kahelepoole maja ning päikesepoolsetes tubades no ei kannata üldse olla. :D Istun köögis. Veidikenegi jahedam.

Eile sai sõbraga sõitmas käidud, äikest pildistatud.
Tulime rakvere poole tagasi, suri auto ühel kurvil lihtsalt välja ja käima enam ei läinudki. :err Nagu Wtf. Bensupumbad ja kõik olid korras, kütust oli ka paak täis..

AnvarV, kuskandis pildistasid eile?

Aga täna juhtus see et sai tööasjus Karksis käidud..ja tagasi sai tuldud Läti kaudu. Läti piiril võtsin ühe vanema naisterahva peale, kelle viisin Kilingi-Nõmmele ja kes laulis mulle oma ärajoodud ja pohmas häälega Tarmo Pihlapi laule :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 00:06 

usku kirjutas:
saaremaal olen. äsja käis meist yle viimaste aegade jöhkramaid äikesetorme. algas köik sellega, kui tromb merest imetud soolase vee ja vetikad meile kaela kallas, kogu hoovi puuoksi täis loopis ja köik kergema öhku lennutas. äge suvi.

Kus kandis sa oled, mul ka laksutas ümber ja loopis maja ees asju paar korra, üldiselt suurem osa läks vist mööda. Sõrve pool tundus koledam see värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 01:12 

Hakkasime sõbraga Sierral reedel rooliotsasid vahetama, kuid töö käigus nägime, et ei ole enam mõtet. Seega sai Sierra relakaga tükkideks tõmmatud, kärusse topitud ja homme läheb kokkuostu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 02:58 
Kasutaja avatar

Täna juhtus see, et avastasin, et august on kohe käes ja mul sügiseks korterit vaja talnasse. Ilgelt tahaks tegelt üksi elada, aga see mõte tuleb korterihindade tõttu kindlasti maha matta. Samas ega kellegagi kahepeale võtmiseks ka väga hea valik enam pole. Ilge jama ma ütlen. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 08:01 
Kasutaja avatar

No vot, sellest ma räägingi...

Sõber elas 16 ruuduses ja see oli nukker mis hinda ta maksis koos kommunaalidega+ mannetu vann ja peldik. Sõbranna 12 ruuuses kuhu mahtus maha kahe inimese madrats ja vsjo. Okei, õhukesema pesumasina sai kah kuidagi sisse surutud. Ja need jobana hinnad... Klassivend elab oma naisega 16ses, remonitud ja puha aga tõsiselt... Standardmõõdus värvikamber on kah suurem...
Samas kui vaeva näha siis saaks alates 160st "mägedel" mõne 30+ ruuduse...

Kel aega on veel kaevata ja otsida ning kohal käia, see võib veel leida midagi taskukohast ja mõistlikku.

mkb, legendaarsetest Akadeemia tee ühiselamutüüpi korteritest räägin kus Peeter Võsa käis Politseikroonikaga kohal vist üle nädala. Nüüdseks on bomžid minema löödud remont tehtud ja igasse "korterisse" troon koos masendava vanniga sisse surutud aga osades korterites on prussakad ikka sees :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 08:36 
Kasutaja avatar

Kuna mul on ka laps pooleaastane siis korterite jutujätkuks võib öelda, et ega pigem kannatan ise kui laps.

St, ma võin kartuleid soolaga ka süüa aga lapsel olgu kõht täis ja ruumi liikumiseks.

Hetkel maksan mustamäe ca 50 ruuduse remonditud korteri eest 230+kom ja olen enamvähem rahul.
Elasime enne vanemate juures ca 20 ruuduses toas, no ei saa ju seal last kasvatada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 09:35 
Kasutaja avatar

Tallinnas on üürikorterite hinnad muidugi idiootselt kõrged. Aga mis teha, isegi selliste hindade juures on kaubal nõudlust küll ja küll. Ise kolisin just mõni nädal tagasi Sütiste tee 1-toalisesse korterisse. Naisega kahekesi elamiseks ruumi küll ja küll ning nüüd saan aru, et üürnikuga on väga vedanud. Maksan täpselt poole vähem kui sellise korteri eest küsida saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 10:18 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Tallinnas on üürikorterite hinnad muidugi idiootselt kõrged. Aga mis teha, isegi selliste hindade juures on kaubal nõudlust küll ja küll.

Kui ise käisime pm kell 7 õhtul korterit vaatamas siis Maakler oli tõsiselt väsinud ilmega ja mainis, et on terve päeva korterit näidanud, hommikust saati ja kuulutus lisati sellest eelneval päeval.
Meiega kooski käis vaatamas seda korterit üks naine, kes soovis 2 toalisse korterisse kolida KUUE lapsega, tol hetkel oli mul tõsine :err :err .

Aga mis seal ikka, hetkel nühin ikka sellepoole, et saaks pangalaenu sissemakse raha kokku ja üürikast naaahui.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 10:23 
Kasutaja avatar

Panin rattaga kärna. Selg katki korralikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 10:36 

Sai öösel 3-ni mööda Eestit ringi sõidetud ja "tormi" taga aetud.
Nüüd on selline uni, jää või tõstuki all magama... :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 10:39 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
Panin rattaga kärna. Selg katki korralikult.

Haha :D . Õhtul ei tundunudki asi nii hull :D . Pea jäi terveks ikka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 11:22 
Kasutaja avatar

workitharder kirjutas:
Aga mis seal ikka, hetkel nühin ikka sellepoole, et saaks pangalaenu sissemakse raha kokku ja üürikast naaahui.

Ega praegusel ajal noortel inimestel teist võimalust nagu polegi. Raha kokku kogumine võtab ikka omajagu aega ja ilma normaalse töökohata pole võimalik korterit niisama osta küll.
Mulle on mulje jäänud, et vene ajal oli noortel inimestel lihtsam elu alustada. Igasugu kortermaju ehitati kogu aeg ning kortereid jagati pooleldi niisama ära ju?.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 11:25 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Ega praegusel ajal noortel inimestel teist võimalust nagu polegi. Raha kokku kogumine võtab ikka omajagu aega ja ilma normaalse töökohata pole võimalik korterit niisama osta küll.

Paraku ta nii on, palk ca 700 eurot kätte ei ole tegelikult ka kõige halvem palk Eestis, aga ikka on raske elada, tunnistan, et olen harjunud ka igasugu mugavustega, mida vanematekodu pakkus.
Aga seetõttu on mille nimel pingutada, see alla 200 euro lasterahasi on ka suht nali ikka, sest noor ema (21a) kellel puudub töökogemus, see ei saa rohkem neid rahasid.

Seetõttu on jah lihtsam ja kindlam teha lapsi natuke vanemana, aga kuna minul ajateenistus läbitud ja töö olemas siis saab nagu hakkama, tuleb lihtsalt teatud kärped teha ja hakkama saada.

Koguda on lihtsalt raske

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 11:28 

Oi nahka...sai eile linna mindud, et teeks mõne sümboolse joogi, aga viga sai kohe alguses tehtud, kui hullumajast 76 kraadist rummi võetud sai..sümboolsest võtmisest kukkus välja üks tõsisem jooma..kuni hommikuni..
Pohmelli küll ei ole, aga see on võibolla sellest, et mul veel selline.."sümboolne" promill sees on..:D
Aga ikka hea on juua baaris mille omanik ja töötajad on head tuttavad..kohe kutsub jooma krt..:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 11:29 

Praegu on korteri üüriks väga halb aeg ka, hinnad ongi kõrged tänu varsti hakkavale kooliaastale. Oktoobrikuus on hinnad juba märksa madalamad jälle. Otsida tuleb ka kõvasti, enda cribi sai otsitud (noh tegelt küll korterikaaslane otsis rohkem :D) mitu-mitu kuud, aga lõpuks elan 290€ (jagada kaheks siis) kuus 55 ruuduses 3-toalises ja kesklinnas, kus maja ees kaamera all tasuta pargin ning korteris on selline "basic" remont ka tehtud, ehk siis nõukaaegseid asju ei leia. Elektriküte siiamaani ka end hästi õigustanud, kuna maja ise korralikult remonditud ning soojakadud on väiksed. Sõber Sakus maksab igaljuhul talvel enda keskküttesooja eest palju rohkem sama suures korteris.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis