whatever kirjutas:
Bombajio kirjutas:
Tass! Asub Kullo keskuses

käisin kah proovimas, sattusin õhtusel ajal. ma nii taevani ei kiidaks. päevamenüü oli otsas, tavamenüü ooteaeg 15min.
võtsin mingi kana asja püreega, umbes 5,90.- maksis. liha oli hea, püree ka ok, salat veits pettumus selline igav kapsasilo.
tavamenüü hinnad söökla kohta veits kirved ikka, lisaks selline koonerdamine, et "prae kõvale võib võtta 1 kukli VÕI 3 viilu leiba, lisaviilu eest köhi juurde" ka ei istu. paljud kliendid tänu asukohale lärmavad põngerjad, ei tea kas need hakkaks muidu leivasõda pidama vist

Päevamenüü on tihtilugu kohtades otsas, kui on õhtune aega

Hinna poolest on ta võib-olla tõesti suti kallim, kui mõni teine söökla, kuid mina arvan, et toidukvaliteet on seda väärt. Seda kukli-silti märkasin täna alles, kusjuures ja ma kardan, et keegi sellel silma peal ei hoia mitu kuklit sa võtad...
Olen viimasel ajal käinud päris palju igasuguseid sööklaid proovimas ja teine koht, mida ma juba hinna poolest kiidaks oleks
http://www.sookla.ee. Tondil asub ja esiteks on terve kohvik sellises mõnusas retro-stiilis, mis juba maha istuma kutsub. Päevapraed on tõesti odavad ning näiteks sõber sai prae, mahla, magustoidu ja piruka viie euro eest. Kurb, et see minu töökohast suti kaugele jääb, muidu ehk satuks sinna tihemini.